Gürpınar'ın Lezzet Durağı..!

Gürpınar'da Döner ve Ocakbaşı denince akla gelen ilk isim olan Gürpınar Merkez Ocakbaşı, gazetemizle lezzet sırlarını ve kendileri hakkında birçok detayı paylaştı.

GÜNCEL 12.08.2017 12:30:28 7451 0
Gürpınar

Gürpınar'da Döner ve Ocakbaşı denince akla gelen ilk isim olan Gürpınar Merkez Ocakbaşı, gazetemizle lezzet sırlarını ve kendileri hakkında birçok detayı paylaştı.

Gürpınar'ın en çok tercih edilen  Ocakbaşı olan 'Gürpınar Merkez Ocakbaşı' kurucuları ve saygın esnafları İrfan Kuralay, Veysel Kaplaner ve Arap Alkaya, "Bizim en büyük avantajımız aile bilinciyle halka hizmet vermemizdir" dedi.

"Müşteriye Verdiğimiz Değer Aileden Gelir"

Ürünlerinin lezzetli olmasının sırrını, işlerini severek ve gönülden yapmaları olduğunu vurgulayan İrfan Kuralay; "Ben tam 30 yıldır bu işin içindeyim. İstanbul'un her yerinden müşterimiz vardır ve bu zamana kadar hiçbir müşterimizden olumsuz bir geri dönüş almadık. Ürünlerimizin lezzetli olmasının tek sırrı işimizi severek yapıyor olmamız. Ayrıca kullandığımız ürünlerde ve etlerimizde hiçbir katkı maddesi yok, tamamen doğal. Evlere servisimiz de mevcut. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak işimizi özenli bir şekilde yapıyoruz. Biz yaptığımız işin ve ürünlerimizin sonuna kadar arkasındayız"

"Başarımızın Göstergesidir"

Herkesi Gürpınar Merkez Ocakbaşı'na davet eden Kuralay; "Aile bağlarına çok önem veriyoruz. Bu durum işimize de yansıyınca ortaya büyük başarılar çıkıyor. Yerimizi büyütmeyi hiç düşünmedik çünkü buradaki ambiyans çok farklı. Taksi durağının karşısında müşterilerimize ayak üstü döner sunuyorduk. Buraya taşınınca daha elit bir noktaya ulaştık.  Tüm vatandaşlarımızı Gürpınar Merkez Ocakbaşı'na bekliyor, bu ambiyansı yaşamaya davet ediyoruz" dedi.

20 Yıllık Bir Emek

Sadece Gürpınar'dan değil İstanbul'un her yerinden müşterileri olduğunu belirten Veysel Kaplaner; "Biz ilk önce Gürpınar taksi durağının karşısındaki dönerci olarak tanındık. İnsanlar bizi o şekilde benimsemişti. Bizi özellikle sorup gelen müşterilerimiz vardı. Bu bir esnaf için çok güzel bir durum. Bizim en büyük avantajımız bir aile ortamı içinde çalışıyor olmamız ve işimizin içinde büyük bir emek olmasıdır. Tam 20 yıldır buradayız ve Gürpınar'ın en eskilerindeniz. Başka yerde şubemiz yok çünkü biz burada markalaştık" diyerek sözlerini sonlandırdı.  

 

 

 


Savunma Sanayi iftiraları rakamlarla çürüttü!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB), BAYKAR teknolojiye atılan iftiralara yönelik yaptığı yazılı açıklamada söz konusu iddiaları rakamlarla çürüttü.

Kalp kapağı hastalıklarına dikkat!

Prof. Dr. Aleks Değirmencioğlu, kalp kapağına bağlı oluşan hastalıkların hayatı tehdit edebilen ciddi sorunlara yol açabileceğine dikkat çekti.

Gümrük'ten 8 milyar TL'lik rekor yakalama!

Ticaret Bakanlığı bünyesindeki Gümrük Muhafaza birimleri 2024 yılı ilk çeyreğinde yürütülen başarılı operasyonlar neticesinde, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık yüzde 300 arttı.

İşsizlik verileri açıklandı

Türkiye'de işsizlik oranı, Şubat ayında bir önceki aya göre 0,3 puan azalarak yüzde 8,7 oldu. TÜİK'in açıkladığı İşgücü İstatistikleri'ne göre bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 78 bin kişi olarak belirlendi.

Motobike 2024'te Motosiklet Tutkunlarından Yoğun İlgi

Motor, Motobike 2024 Fuarı’na, tüm markalarının teşhirini gerçekleştirdiği büyük bir stand ile katılım sağladı. 4 gün boyunca süren fuar, 135.000'den fazla motosiklet tutkununu bir araya getirdi.

Cinsel Durgunluk Sona Erdi

Bu araştırmaya katılan 1.167 kadına ve 2.543 erkeğe yöneltilen sorulara verilen cevaplar genel eğilimi ortaya koyuyor.

ÇEVİÇELLE'den Basın Bülteni

ÇEVİÇELLE, Çevreci İşletmeler Çocuklarla El Ele kampanyası ile ilkokullardaki çocuklara eğitim seti ulaştırmaya devam ediyor.

KAMUOYUNA DUYURULUR…

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, önceki dönem Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı, kendisini hedef alan paylaşımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ramazan Bayramı Çatalca’da Bir Başka Güzel...

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ilçede Ramazan Bayramını sabahın ilk ışıklarından itibaren vatandaşlarla bir araya gelerek kutladı.

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi  

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Merkezinde Gerçekleşen 7. Olağan Genel Kurul Toplantısında Karayün 7. Kez genel başkan seçildi.

Nezir Karayün'den Polis haftası mesajı

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün'den Polis haftası mesajı

Eczacı Şennur Erçeri, Polis haftası kutlama mesajı

Eczacı Şennur Erçeri, Polis haftası kutlama mesajı

Stratejik Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Hiçbir ayrım gözetmeyen, siyaset üstü bir anlayışla hizmet ettik. Söz verdiğimiz işlerden fazlasını yaptık. Beylikdüzü her alanda yıldızlaşmaya, yükselmeye devam edecek” diye konuştu.

ENGELLİ VE YAŞLILARA BAYRAM TIRAŞI

Esenyurt’ta yaşayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile engelli bireylerin bayram tıraşları ve kişisel bakımları belediye ekipleri tarafından yapıldı.

Çatalca İlk Meclisini Güzel, Başkanla Yaptı

Çatalca Belediye Meclisinin 2024 yılı Nisan ayı toplantısı gündem maddelerini görüşmek üzere 08.04.2024 Pazartesi günü saat:11:00'da Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Erhan Güzel başkanlığında yapıldı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.