Haberler Sende..!

Hiç televizyon ekranında nasıl görünürüm diye düşündünüz mü? Ekrana yakışır mıyım, ses tonum nasıl tınlar dediniz mi? O zaman merakınızı gidermek için harika bir fırsat Maltepe Park AVM’de sizleri bekliyor.

YAŞAM 10.02.2018 09:02:10 5766 0
Haberler Sende..!

HABERLER SENDE!

Hiç televizyon ekranında nasıl görünürüm diye düşündünüz mü? Ekrana yakışır mıyım, ses tonum nasıl tınlar dediniz mi? O zaman merakınızı gidermek için harika bir fırsat Maltepe Park AVM’de sizleri bekliyor. Ne demişti Andy Warhol? “Herkes 15 dakikalığına ünlü olacak.” Gelin Maltepe Park’ın haber spikeri de siz olun.

Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park Alışveriş Merkezi, 02- 13 Şubat tarihleri arasında her gün saat 12.00 – 20.00 arasında ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Alışveriş merkezi içerisinde, ses, ışık, makyaj, monitörler, yönetmen gibi tüm unsurların bulunduğu tam bir haber stüdyosu gibi kurgulanmış alanda; ziyaretçiler spiker olma deneyimi yaşıyorlar. Katılımcılar hava durumu, ekonomi ve astrolojiye kadar birçok konuda hazırlanmış metinler içerisinden dilediklerini seslendirerek, kayıt altına alınan bu eğlenceli deneyim, kalıcı bir hatıraya dönüşüyor. Katılımcılar, videolarını sosyal medya hesaplarından Maltepe Park’ı yorum kısmında etiketleyerek (@maltepepark), #haberlersende hashtagi ile birlikte sevdikleriyle paylaşabiliyor.

Sahne ışıklarının altında büyük bir kitleye nasıl hitap edilir, haberleri sunmak ne kadar zor ya da eğlenceli olabilir deneyimlemek isteyenler, 13 Şubat saat 20.00’ye kadar Maltepe Park Live Stüdyosu’nu ziyaret edebilirler.

Alışverişin güzel deneyimlere dönüştüğü ve geniş marka karması ile konfor yaşatan Maltepe Park Alışveriş Merkezi, Esenkent metro durağı çıkışında yer alıyor.

 

Maltepe Park AVM

CarrefourSA ve ECE Türkiye, Almanya merkezli ECE’nin Türkiye iştiraki, İstanbul’da yer alan Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nin perakende alanını 75.000 metrekareye genişledi. İstanbul’un Asya yakasında hızla gelişen bölgelerin başında gelen konumuyla Maltepe Park perakende alanını 44 bin metrekare daha genişleterek erişim alanındaki 4 milyon kişiye iki katı kadar büyüyen yeni AVM ile hizmet veriyor. Daha güçlü bir marka ve kiracı karmasıyla 05 Eylül 2013’te açılan yeni Maltepe Park, 3 katlı, 250 mağaza, 2.000 kişi kapasite ile daha geniş bir yeme içme alanına, 36 restoran ve kafeye, satış alanı daha büyük bir CarrefourSA hipermarkete, 8 sinema salonuna, 3.500 araca yükselen otoparkı ile ev sahipliği yapıyor. Ayrıca, yeni Maltepe Park’ta 15.000 metrekarelik bir de ofis binası yer alıyor. Maltepe E-5’in tam üzerinde yer alan konumu ve metro bağlantısı ile yeni Maltepe Park ziyaretçilerini alışveriş ve eğlence anlamında tamamen yenilenmiş konsepti ile karşılıyor. Maltepe Park AVM’yi açıldığı 2005 yılından bugüne başarıyla yöneten ECE Türkiye, büyüyen AVM’nin yeni bölümlerinin de kiralamasını yürütüyor.

 

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş.

İstanbul merkezli “ECE Türkiye”, Ekim 2000’de Alışveriş Merkezi sektöründe Avrupa lideri olan Alman “ECE” tarafından kurulmuştur. Bir yatırım ve hizmet firması olan ECE Türkiye, Alışveriş Merkezlerinin geliştirilmesi ile ilgili olarak mimari ve konsept planlama, proje yönetimi, kiralama, Alışveriş Merkezi yönetimi, bütçeleme hizmetleri ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında toplamaktadır. Türkiye’nin en prestijli Alışveriş Merkezlerinden olan İstanbul’daki Marmara Park, Maltepe Park, MetroCity, Aqua Florya, Axis Istanbul ve Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, Ankara’da ANKAmall ve ACity, Eskişehir’de Espark, Afyonkarahisar’daki Park Afyon, İzmir’deki MaviBahçe ile Antalya’daki TerraCity ile Antalya Migros Alışveriş Merkezi ve Sur Yapı MARKA Alışveriş Merkezi ECE Türkiye tarafından başarıyla yönetilmektedir. ECE farklı ve etkin yönetim anlayışı ile perakende dünyasına yön verirken ECE Türkiye de yeni yatırımları, geliştirmekte olduğu projeler ve yenileme projeleri ile Türkiye pazarında büyümeye devam etmektedir. Firmanın planlama aşamasında pek çok projesi mevcuttur. ECE Türkiye, pazardaki köklü tecrübesi, projeye özel sunduğu hizmetler, yenilikçi konseptler, herbir projeye göre farklılaşan marka ve kiracı karması, yüksek profesyonelliği, uzmanlığı, müşteri odaklı stratejisi ve güçlü performansı ile perakende sektörünün geleceğine yatırım yapmaktadır.

 


Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Vali Çiçek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerden biri olan Hasancı’da çiftçiye dağıtılan nohut tohumlarının ekimini yaptı. Tohumları toprakla buluşturdu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.