Hafta Sonu Açığız, Gel-Al
Yeni genelgeye göre cuma akşamından, pazartesi gününe kadar hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Hafta sonu gel al paket servisiyle hizmet vereceklerini duyuran İstanbul’un ünlü Balıkçısı Balıkçı Kenan: ‘Markete, manava giden vatandaşlarımız bizede gelip balıklarını alabilirler’ dedi.
Artan koronavirüs vakalarının ardından yeni yayınlanan genelgeyle hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması bu hafta başlıyor. Kısıtlama ile ilgili konuşan Balıkçı Kenan: ‘Dünyayı saran koronavirüs maalesef ülkemizdede ciddi şekilde etkisini gösteriyor. Hafta sonu gelen kısıtlamada bizler hizmet vermeye devam edeceğiz. Gel al paket servisiyle müşterilerimize taze balık çeşitlerini sunmaya devam edeceğiz. Evleri yakın olan vatandaşlarımız ekmeğini, meyvesini aldıktan sonra balıkçısınada gidip taze balığını alabilecekler. Hamsiden, istavrite, lüferden, palamuta, çupradan, levreğe bir çok taze balık çeşitleriyle gel al paket servisimizle hizmet vereceğiz’ diye konuştu.
İSTER ÇİĞ AL İSTER PİŞİR
Hafta sonu gel al paket servisiyle hizmet vereceklerini dile getiren Balıkçı Kenan: ‘Evleri yakın olan vatandaşlarımız ister çiğ olarak istersede pişmiş olarak siparişlerini verebilecekler. Balık seçmelerine gerek yok. Vatandaşlarımız özellikle mevsiminde olan balıkları tercih etsinler. Mevsiminde olan balıklar hem bol oluyor, hem de fiyat olarak daha uygun oluyor. Balık hastalıkların kalkanıdır. Balık çocuklarımızın kemiklerini geliştiriyor. Yaşlıların kan dolaşımını hızlandırıyor’ ifadelerini kullandı.
VİRÜSLERİN İLACI BALIK
İçinde katkı maddesi bulunmayan tek besin kaynağının balık olduğunu vurgulayan Balıkçı Kenan: ‘Balığın içerisinde hiç bir katkı maddesi yok. Doğal olan tek besin kaynağı. Hastalıklarla boğuştuğumuz bu günlerde vücudumuzun bağışıklığını arttıran, direncini güçlendiren besinlerin en başında balık geliyor. En az haftada iki gün balık yememiz gerekiyor. Sadece koronavirüs ve benzeri büyük salgınlarla mücadele ederken değil her daim bağışıklık sistemimizi kuvvetli tutmalıyız’ dedi.
İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mehmet Abdioğlu, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Çelikkol Hukuk Bürosu Yönetim Kurulu Başkanı Av. Osman Gürcan Çelikkol, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Yılmaz, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Beylikdüzü Karadenizliler Derneği ve Beylikdüzü İl Dernekler Federasyonu Başkanı, Euro Moda ve Prenses Bijuteri Yönetim Kurulu Başkanı, siyasetçi iş insanı Halil İbrahim Türkgenç,
Büyükçekmece İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şenol Saygılı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Ordu Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne Valiliği’nin yeni düzenlemesiyle Kapıkule’de tır geçişleri hızlandı, rekor kırıldı.
Beylikdüzü Dalyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Yonca Yaman, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Esenyurt Bölge Sorumlusu İlker Gürbüz, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
MHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Tuvalak, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi iş insanlarından Engin Doğru, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Siyasetçi, iş insanı ve mali müşavir Recep Erol, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.