Hande Ataizi Marmara Park Avm’de Sevgilileri Yarıştırdı

Hande Ataizi ve Hakan KA’nın birlikte sundukları yarışmada doğru kalpleri açarak eşleştirmeleri ilk bitiren çiftler bu hediyelerin sahipleri oldu.

MAGAZİN 11.02.2018 11:19:25 24367 0
Hande Ataizi Marmara Park Avm’de  Sevgilileri Yarıştırdı

Hande Ataizi Marmara Park Avm’de Sevgilileri Yarıştırdı

 

Marmara Park AVM,  “Sevgililer Günü’nü” Hande Ataizi’nin de katıldığı eğlenceli bir etkinlikle erkenden kutladı. Hafızasına güvenen çiftleri “Aşk Çengeli” yarışmasında buluşturan Hande Ataizi, kazananlara Türk Kahvesi Makineleri, kaybedenlere de teselli hediyesi olarak 100 TL tutarında hediye çekleri dağıttı. Hande Ataizi ve Hakan KA’nın birlikte sundukları yarışmada doğru kalpleri açarak eşleştirmeleri ilk bitiren çiftler bu hediyelerin sahipleri oldu.

Esenyurt’tabulunan Marmara Park AVM’de yapılan eğlenceli “Aşk Çengeli” hafıza oyununa ilgi büyük oldu. Genç ve yaşlı çiftlerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmada, çiftlere açılan kalpler altından çıkan eğlenceli kelimelerle ilgili sorular soruldu. Bu sorulara verilen cevaplar ile doğru eşleşmeyi yapmak kadar, bazı durumlarda yapmamak da çiftlerin arasının açılmasının önüne geçti. Çiftlerin sorulara verdikleri ve veremedikleri cevaplar yarışmayı izleyenleri kahkahalara boğdu.

Düzenlenen yarışmayı sunan Hande Ataizi’ne ilgi de büyüktü. Hayranlarıyla buluşan Ataizi, kendisi hakkında sorulan sorulara içtenlikle cevap verdi. Hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren Hande Ataizi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, birbirlerini seven herkese mutluluklar dileyerek sevgilerini yolladı.


Koç; İman, İnanç ve Azim Varsa İmkân Da Vardır…

Koç, Kahramanlarımız Adalet, Merhamet ve Sevgi Dolu Bir Dünya İçin Savaştılar. Bizde okuyan, merak eden ve üzerine düşünerek hayata yeni kapılar açan nesiller yetiştiriyoruz.

Merhamet Dolu Bir Dünya İçin Savaştılar

Tepeli, Tarihe olan bağlılık, bir milletin güç kaynağıdır ve biz bu gücü gelecek nesillerimize taşımak için çaba gösteriyoruz.

SANA EMANET BİLGİ YARIŞMASI…

Ensar Vakfı Sana Emanet Yarışması Türkiye’nin 81 ilinde yapılacak olan bir yarışmadır.

BÜYÜKÇEKMECE'NİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK! ( Görüntülü Haber)

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol bölgedeki gazetecilerle iftar programında bir araya geldi. Erol projelerini gazetecilere anlattı.

Çalık, Yeni Dönem Projelerini Tanıttı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, “İstanbul’da Kazanacağımız Zaferin İşaret Fişeğini Beylikdüzü’nden Atacağız”

Akşener; Meydan Okudu… Yıldız, Gümbür Gümbür Sahaya İndik, Birilerini Korku Sardı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Esenyurt İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız’ın düzenlediği iftar programına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a meydan okudu.

Sahuru Atlamayın!

Özellikle besin ve enerji ihtiyacının dengeli bir şekilde karşılanmasının Ramazan ayının sağlıklı bir şekilde geçirilmesine katkı sağlayacağını belirtiyor.

Minikler Başkanını Çok Seviyor!

Bağcılar Belediyesi'nin Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda düzenlediği etkinlikler her gün farklı konuklara ve binlerce Bağcılar sakinine ev sahipliği yapıyor.

Üner’den Türkiye Çapında Çözüm..!

Çözülen sorun sadece Çatalca’da tüm Türkiye’de şoför esnafında büyük sevinç yaşattı.

“Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!.. (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Başkan İlhan Ocaklı: 5 Yılda 220 Adet Ruhsatı İptal Ettirdik “Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!..

UNESCO’dan Büyükçekmece’ye “Tsunami Hazır Kent” Sertifikası

Türkiye’de bir ilke imza atan Büyükçekmece Belediyesi, IOC/UNESCO “Tsunami Hazır Kent” sertifikasını almaya hak kazanan ilk kent oldu.

Liyakatsizliğin, Denetimsizliğin Adı KADER Olmuştur!

Türkiye genelinde yayımlanan basın bildirisini Tüketiciyi Koruma Derneği Beylikdüzü şube başkanı Tülin Özgür okudu.

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Salı 14.2 ° / 8.6 °
Çarşamba 8.5 ° / 7.6 °
Perşembe 12.2 ° / 6.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.