Hanımeli Çarşısı Kuruldu
Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından kurulan Hanımeli Çarşısında kadınlar, el emeği ürünlerini satışa çıkardı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebi ile Cumhuriyet Meydanı’nda Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Hanımeli Çarşısı kuruldu. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Okyanus Feray Toprak Kaya, yapılan etkinlik ile ilgili bilgiler verdi. Kaya, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebi ile Cumhuriyet Meydanı’nda Hanımeli Çarşımızı açtık. Doğal ürün satışı ve el ürünleri satışının yapıldığı Hanımeli çarşımızda kadınlarımız aile bütçelerine katkı sağlıyorlar Şu an 93. çarşımızı açtık. İnşallah 100.’sünü açtığımızda da hep beraber kutlayacağız. Buradan tüm Çorlu halkını kadınlarımızın el emeklerine destek vermek için çarşımıza davet ediyoruz. Burada 49 kadınımız 88 stantımız var. Aslında 80’e yakın kadınımız var. Kadınlarımız çok mutlu burada olmaktan. Pandemi nedeni ile gıda satamıyoruz. İnşallah sağlıklı günlerde bunu da gerçekleştireceğiz. Tüm protokol üyelerimize, Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisimize ve Hanımeli çarşımıza katılan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Bayrak Dağıtıldı
Düzenlenen Hanımeli Çarşısına katılarak stand açan kadınlara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Okyanus Feray Toprak Kaya, Türk Bayrağı dağıtarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramlarını kutladı.
HABER / ERCAN KUTLU - Akzirve konutlarının yer aldığı Bahçeşehir Bahçekent ana caddesi, hafta sonları sürücü kursu araçları nedeniyle kilitleniyor; araçlar ilerleyemiyor, esnaf ve vatandaş mağdur kalıyor.
Doruk Nilüfer Hastanesi Tıbbi Onkoloğu Doçent Doktor Selin Aktürk Esen, Dünya Kanser Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada erken tanının önemine dikkat çekti.
İstanbul Emniyet Müdürü Sayın Selami Yıldız ile gerçekleştirdiğimiz görüşme, klasik bir röportajın ötesinde, devletin suçla mücadeledeki kararlılığını ve milletine verdiği değeri hissettiren güçlü bir tablo ortaya koydu.
Kış kapıda olsa da Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gönülleri ısıtan bir sanat şöleni başlıyor.
İstanbul genelinde vatandaşın kapısını en çok çaldığı ve derdine en hızlı derman bulduğu belediyeler belli oldu.
Vatandaşın günlük hayatını zorlaştıran trafik ve park sorunu için kapsamlı bir adım atıldı.
Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı birinci birleşimi, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Avukat Önder Serkan Çebi başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, yeni eğitim öğretim döneminin ilk günü
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Beylikdüzü’nde yarıyıl tatili sonrası okullarda anlamlı bir başlangıç yapıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Büyükçekmece İlçe Kaymakamı Ali İkram Tuna, yarıyıl tatilinin ardından okullarda anlamlı ve güçlü bir başlangıç yapıldı.
Milletimizin dayanışma ruhunu temsil eden STK’larımızla birlikte, mağfiret müjdecisi Berat Gecesi’ne kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz.
Türkiye’de bir ilk Esenyurt’ta hayata geçiyor. İlçe bazında kurulacak olan ilk yüz on iki Komuta Merkezi, Esenyurt’un Battalgazi Mahallesi’nde hizmete hazırlanıyor.
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Esenyurt Bölge Sorumlusu İlker Gürbüz, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.