Hanımeli Çarşısı Kuruldu
Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından kurulan Hanımeli Çarşısında kadınlar, el emeği ürünlerini satışa çıkardı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebi ile Cumhuriyet Meydanı’nda Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Hanımeli Çarşısı kuruldu. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Okyanus Feray Toprak Kaya, yapılan etkinlik ile ilgili bilgiler verdi. Kaya, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebi ile Cumhuriyet Meydanı’nda Hanımeli Çarşımızı açtık. Doğal ürün satışı ve el ürünleri satışının yapıldığı Hanımeli çarşımızda kadınlarımız aile bütçelerine katkı sağlıyorlar Şu an 93. çarşımızı açtık. İnşallah 100.’sünü açtığımızda da hep beraber kutlayacağız. Buradan tüm Çorlu halkını kadınlarımızın el emeklerine destek vermek için çarşımıza davet ediyoruz. Burada 49 kadınımız 88 stantımız var. Aslında 80’e yakın kadınımız var. Kadınlarımız çok mutlu burada olmaktan. Pandemi nedeni ile gıda satamıyoruz. İnşallah sağlıklı günlerde bunu da gerçekleştireceğiz. Tüm protokol üyelerimize, Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisimize ve Hanımeli çarşımıza katılan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Bayrak Dağıtıldı
Düzenlenen Hanımeli Çarşısına katılarak stand açan kadınlara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Okyanus Feray Toprak Kaya, Türk Bayrağı dağıtarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramlarını kutladı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Edirne'de düzenlenen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. LGS sonuçlarının yarın açıklanacağını duyurdu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan’da bir çocuk, ailesi tarafından evden kovulduğunu ifade ederek yurda yerleşme talebinde bulundu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valiliği, kuraklık nedeniyle tarımsal sulamada kademeli kesinti uygulanacağını ve Meriç Nehri’ne santralden su salındığını açıkladı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne'nin Karaağaç Mahallesi’nde, bir kafeye girmek isterken köpek saldırısına uğrayan vatandaş yaralandı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - 664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Orhan Okulu, finalde Feyzullah Aktürk'ü yenerek başpehlivan oldu ve altın kemeri kazandı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Ufuk Özünlü, 665. Kırkpınar ağalık ihalesini 40 milyon 664 bin 665 TL ile kazandı. 122 koçu ihtiyaç sahiplerine bağışlayacağını duyurdu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırkpınar'ı 664 yıllık kültürel köprü ve Türk kimliğinin önemli bir değeri olarak vurguladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen suç örgütü soruşturması kapsamında üç büyükşehir belediye başkanı gözaltına alındı.
RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Sınav merkezli eğitim sistemine eleştirel bakış: Prof. Dr. Osman Çakmak ile yaptığımız bu özel söyleşide, Türkiye'nin eğitim vizyonuna dair çarpıcı tespitler ve çözüm önerileri yer alıyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Avcılar’da AK Parti İlçe Başkanı Av. Gürkan Aksoy, ilçe teşkilatıyla birlikte yerel basın mensuplarını kahvaltılı toplantıda ağırladı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan'da, üst komşusunun tıkanan balkon giderini açmak için döktüğü lavabo açıcı, alt katta balkonda oynayan bir çocuğun üzerine sıçrayarak yaralanmasına neden oldu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İmam-Hatip ve aynı zamanda Beylikdüzü Özkan Acar Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Adem Demirtaş'ın taziye mesajı.
NEZİR KARAYÜN / ÖZEL HABER / ADOM AJANS – Türkiye’nin dört bir yanında eğitim, ibadet ve kültür alanında sayısız hayır eserine imza atan, sadece iş dünyasında değil gönüllerde de taht kuran Hayırsever İş İnsanı Yaşar Acar,
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.