Hedefimiz Yenileşme ve Güzelleşme

2019 Temmuz ayında Esenyurt İBB Prof. Dr. Sebahattin Zaim İlkokulu’ndan, Beylikdüzü İhlas İlkokulu’na müdür vekili olarak geldim. Yaklaşık bir yıldır okul müdürlüğünü yürütmekteyim” dedi.

İSTANBUL 6.03.2020 11:35:28 3799 0
Hedefimiz Yenileşme ve Güzelleşme

Hedefimiz Yenileşme ve Güzelleşme

2019 Temmuz ayında Esenyurt İBB Prof. Dr. Sebahattin Zaim İlkokulu’ndan, Beylikdüzü İhlas İlkokulu’na müdür vekili olarak geldim. Yaklaşık bir yıldır okul müdürlüğünü yürütmekteyim” dedi.

Beylikdüzü İhlas İlkokulu Müdürü Dilek Büyükcengiz , “Okulumuz kuruluş itibariyle eski bir okul olduğu için daha önce yapılan çalışmalar geçerliliğini yitirmiş olup, geldiğimiz andan itibaren yenileşme ve okulu güzelleştirme çalışmalarına başladık. Okulumuza yeni öğretmenler odası ve öğretmen tuvaleti kazandırdık. Tüm koridorları ve duvarları yeniden boyattırarak büyük yenilikler kattık.

Hijyenik Çalışmaları Artırdık

Okulu yenileme çalışmalarından bahseden Beylikdüzü İhlas İlkokulu Müdürü Dilek Büyükcengiz, “Öğrencilerimizin yeşille daha fazla iç içe olması için, okul bahçemizde ağaçların budama ve bakım çalışmalarını yaptık. Hijyenik açıdan kullanım kolaylığını sağlamak amacıyla, tüm öğrenci tuvaletlerimizi yeniledik. Bununla birlikte öğrencilerimizle pek çok faaliyete imza attık.”

Çanakkale Ruhunu Bilinçlendirdik

Müdür Dilek Büyükcengiz okul projelerini anlatarak şunları söyledi, “Farklı yazarlarla öğrencilerimizi tanıştırmak ve okuma kültürünü artırmak amacıyla Büyükçekmece Tüyap Kitap Fuar’ını ziyarette bulunduk. Çanakkale ruhu bilincini uyandırmak adına, Çanakkale şehitleri gezici savaş müzesini okulumuzda ağırladık. “112 Acil Yaşama Yol Ver” projesi kapsamında, öğrencilerimize bilgilendirmede bulunduk. Okulumuz Çocuk Hakları Kulübü ve Okul aile birliğiyle birlik olup, Kahramanmaraş’taki üç okulumuza kırtasiye malzemeleri ve kitap yardımında bulunduk. Veli akademileri kapsamında “Sağlıklı Beslenme” başlığı altında, diyetisyen Rabia Nur Çizmaz’ı ve velilerimizi okulumuzda ağırladık.”

İlk Defa Havuzla Buluştular

Spor alanında da öğrencilerimizi geri planda bırakmıyoruz ve yeteneklerini keşfedip bu alanda da çalışmalarımızı artırıyoruz. Okulumuz 4-D sınıfı öğrencilerinden Merve Yavuz İstanbul Okullar Arası Karate Turnuvası’nda 2’nci ve Ecrin Küçükdoğan da 3’üncü olarak okulumuzu bu alanda başarıyla temsil ettiler. Yine Gaffar Okkan Karate Yarışması’nda 4-G sınıfı öğrencimiz Emir Derdiyok ise 3’üncü oldu. “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında 3’üncü sınıf öğrencilerimize yüzme kursu aldırdık. İlk defa havuzla buluşan öğrencilerimizin sevinçleri görülmeye değerdi. Amacımız sağlıklı düşünen vatanını ve milletini seven bireyler yetiştirmektir. dedi.

 

 


Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Vali Çiçek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerden biri olan Hasancı’da çiftçiye dağıtılan nohut tohumlarının ekimini yaptı. Tohumları toprakla buluşturdu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.