Herkes Haddini Bilecek!

Büyükçekmece’de büyük bir katılım ve coşkuyla BBP Genişletilmiş İstanbul İl İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

SİYASET 11.11.2021 15:45:14 2153 0
Herkes Haddini Bilecek!

Herkes Haddini Bilecek!

Büyükçekmece’de büyük bir katılım ve coşkuyla BBP Genişletilmiş İstanbul İl İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanlığının düzenlediği, ev sahipliğini Büyükçekmece İlçe Başkanı Halil Eker’in yaptığı Genişletilmiş İstanbul İl İstişare Toplantısına, İstanbul İl Başkanı Av. Mutlu Furtuna başta olmak üzere Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Emir Faruk Uzunpınar, İl Başkan Yardımcısı Av. Türkalp Mert Çevik, İstanbul İlçe Başkanları,  Alperen Ocakları İlçe Başkanları ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

İstanbul genelinde katılım gösteren yeni parti üyelerine rozet takdimi gerçekleştirilirken, yerel basına değer veren ve daima destek olan Eker, katkılarından dolayı Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün’e ve TYBB Genel Sekreteri Esma Bulut’a plaket takdim etti.

“Ayağını Seven Bizimle Yol Yürüyemez”

Toplantıya ev sahipliği yapan Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Halil Eker esti gürledi ve herkes haddini bilsin dedi. Eker; “Değerli dava arkadaşlarım, Büyükçekmece İlçe Başkanı olarak şahsım, yönetimim, alperen ocaklarım ve kadın kollarım adına Büyükçekmece’de sizleri ağırlamaktan onur duyduk. Hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada gerçekleştirmiş olduğumuz bu toplantıdan rabbim hayırlı kararlar çıkmasını nasip etsin. Yolumuz, bahtımız açık olsun. Tabi bu çileli ve dikenli bir yol, ayağını seven bizimle yol yürüyemez. Bizler hep bu çileye tabi olduk ve çilenin neferleri olduk çünkü bizden umut, yardım bekleyen vatandaşlarımız, garibanlar, öksüzler ve yetimler vardı. Bizde onlara bir nebze olsun el atıp yaralarını sarmak için şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bize bırakmış olduğu bu tertemiz emanetle birlikte bu kardeşlerimizin yaralarını sarmak için mücadele ediyoruz.

“Top Dahi Atsalar Yıkılmayız”

Büyükçekmece’de göreve geldiğimiz günden bu yana çok mücadele ettik ve etmeye devam ediyoruz. Hamdolsun Alperen Ocaklarımızı güçlü bir duruma getirdik. Şuanda da kadın kollarımızı güçlendirmek için çalışmalar yapıyoruz. Kadın kollarımızla birlikte Büyükçekmece’de tarih yazacağız. Biz istiyoruz ki Genel Başkanımız, Genel Başkan Yardımcılarımız, merkez yürütme kurulu başkanlarımızla, İl Başkanlarımızla, il yöneticilerimizle, ilçe başkanlarımızla ve bütün kademeleriyle hep birlikte tek yumruk olarak hareket edelim çünkü biz ne kadar tek yumruk olursak o kadar çığır açarız, ne kadar şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayallerini gerçekleştirmek için mücadele eder, o fikir ve zihniyetle hareket edersek bize top dahi atsalar yıkılmayız.

“Hiç Kimseye Boyun Eğmedik, Eyvallah Etmedik

Büyükçekmece’de göreve geldiğimizden bu yana her zaman temiz siyaset yapma gayretinde bulunduk çünkü bizim üzerimizdeki sorumluluk şehit liderimizin emanetiydi. Hiç kimseye boyun eğmedik, eyvallah etmedik. Dik durduk, düz yürüdük ve doğru konuştuk. Herkes benimsedi veya benimsemedi bu hiç önemli değil ama birileri benimsemek zorunda kaldı. Büyükçekmece için söylüyorum üzerine alınan varsa alınsın, kimse benim şehit liderim Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismiyle alay edemez, dalga geçemez veya oynayamaz. Bunu yapan olursa BBP Büyükçekmece teşkilatı olarak cezasını keseriz. Bu böyle bilinsin. Herkes haddini ve seviyesini bilecek. Şehit liderimizin adını ağzına alırken bir defa duracak, yüz bin defa düşünecek. Halil Eker Büyükçekmece’de bu davanın neferi olduğu müddetçe hesabını sorar.

“Sesimizi Masaya Yumruğumuzu Koyarak Duyuracağız”

Biraz sitemliyim çünkü birileri haddini aşmaya başladı. Bizlerin daha da çoğalıp, daha çok mücadele etmesi lazım. Biz ne kadar dik durur, ne kadar mücadele edersek, Alperenlerimize ne kadar sahip çıkarsak birileri o kadar köşeye kısılır. Büyükçekmece’de biz yönetime talibiz ve yönetimlere sahip olmak için her türlü hizmeti yaparak, gece ve gündüz mücadele edeceğiz. Sesimizi her zaman masaya yumruğu vurarak duyuracak ve yapılacak işleri de yaptıracağız” dedi.

“Şehit Yakınımıza Kimse Küfredemez!”

Şehit yakınına hakaret etmesi sebebiyle gündemde olan İyi Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a ağır eleştirilerde bulunan Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Emir Faruk Uzunpınar; “İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ı, şehit yakınımız olan Tahir Gümren’e sinkaflı cümle kullanması yani küfretmesinden dolayı kınıyoruz. Şehitlerimiz ve yakınları hepsi bizim için bir değerdir. Bizim onurumuz bizim için her zaman önceliktir. Şehit yakınları hiçbir zaman yalnız değildir, Alperenler olarak biz her daim arkanızdayız. Hiçbir şehit yakınımıza kimse, özellikle TBMM rozeti taşıyarak böyle küfredemez.” ifadelerini kullandı.

“Türkiye’yi Yöneteceğiz”

2023 seçimlerinde İstanbul’dan Milletvekili, 2024 seçimlerinde ise belediye başkanı çıkaracağını söyleyen Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanı Av. Mutlu Furtuna; “Göreve geldiğim ilk gün dedim ki ben Muhsin Başkanımın vizyonuna uygun bir il başkanı olacağım. Ya bu il başkanlığını yapacağım ya da bırakacağım. Bugüne kadar attığım her adımda, söylediğim her sözde ona layık olmaya ve devamlı ilçe başkanlarımızla birlik olmaya çalıştım. Göreve geldiğim 9 aylık kısa bir sürede ilçe sayımız neredeyse Muhsin Yazıcıoğlu’ndan sonra sonraki en fazla ilçe sayısına ulaştı. 28 yıllık bir partiyiz, üye sayımızı 3500’den aldık ve şuan yaklaşık 15 bin sınırına geldik. 28 yıldır yapılmayanı biz 9 aylık bir süreçte yaptık. Halk ile buluşmaya başladık. Amacımız şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun çizgisinde devam ederek, partimizi hak ettiği yere getirmektir. Siyaset birlik ve beraberlikle olacak bir iş. Hedefimize ulaşabilmek için çok sıkı çalışıyoruz. Biz her yerdeyiz ve öylede olmalıyız. Ben 2023’de İstanbul’dan Milletvekili, 2024’de belediye başkanı ve meclis üyeleri çıkaracağımızı düşünüyorum. Ondan sonraki süreçte de bizim Türkiye’yi yöneteceğimizi düşünüyorum, bunun için sizlere ve hep birlikte çalışmaya ihtiyacımız var.” ifadelerini kullandı.


Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.