Hibrit Satranç Turnuvası Sonuçlandı
Bağcılarlı Sare, Cumhuriyet Bayramı satranç turnuvasında üçüncü oldu
Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliği’nin düzenlediği ve Bağcılar Belediyesi’nin de ev sahipliği yaptığı 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Hibrit Satranç Turnuvası’nın sonuçları belli oldu. 12 Yaş ve Altı kategorisinde yarışan 9 yaşındaki Sare Zehra Ayten, üçüncü olarak büyük bir başarı elde etti.
Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yılını özel bir etkinlikle kutlamıştı. Bu amaçla düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Hibrit Satranç Turnuvası’na Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Bilgi Evi ve Kültür Merkezi ev sahipliği yapmıştı. Yarışmaya başvuran satrançseverler, Hasan Nail Canat Bilgi Evi’nde hazırlanan sınıftaki bilgisayarları kullanarak 31 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen müsabakaya uzaktan erişimle katıldı.
Satranç hem spor hem zeka oyunu
İl genelinde yoğun ilgi gören ve kıyasıya rekabet içinde geçen müsabakaların sonuçları belli oldu. “12 Yaş ve Altı” kategorisinde mücadele eden Karacaoğlan İlkokulu öğrencisi Sare Zehra Ayten üçüncü oldu. Sare’yi başarısından dolayı tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Satranç hem spor hem de zeka oyunu. Bu oyunda dereceye girmek çok büyük bir başarı. Güçlü rakipleri arasında adını en iyiler arasına yazdıran Sare’yi kutluyorum” dedi.
Kadınlarda en iyiler arasına giren 9 yaşındaki Sare’ye madalyası düzenlenecek törenle verilecek.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi, spora gönül vermiş ve geleceğini bu alanda şekillendirmek isteyen pırıl pırıl gençlerimiz için harika bir hizmete daha imza atıyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Esenyurt halkı için oldukça önemli ve umut verici bir gün yaşandı. Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, kalabalık nüfusuyla İstanbul’un kalbi olan esenyurtta.
Haber: Meral Çetiner / Antalya - Alanya’mızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan emniyet teşkilatımıza yakışır bir yenileme çalışması tamamlandı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, Türkiye’nin Suriye politikalarında Türkmenlerin eşit haklara ve adil temsile sahip olması gerektiğini vurguladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - İstanbul Yeşilköy Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, 22–25 Ocak tarihleri arasında Ardahan’ın kültürünü, lezzetlerini ve dayanışma ruhunu ağırlayacak.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Milletvekili Mehmet Akalın, yerel basının yaşadığı ekonomik ve yapısal sorunlara dikkat çekerek, basının desteklenmemesi halinde kamuoyunun doğru bilgiye ulaşmasının zorlaşacağını vurguladı.
Haber: NEZİR KARAYÜN / İSTANBUL - Kıymetli vatandaşlarım, bugün yüreğimizi sızlatan, sabrımızı zorlayan alçakça bir hadise üzerine konuşmak istiyorum.
Haber: NEZİR KARAYÜN / İSTANBUL - Gönlümüzde taht kuran, en kederli anımızda dert ortağımız, en neşeli günümüzde eğlencemiz olan o büyülü kutu yani radyo için yine söz sırası millete geldi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, pazarın kapatılmasına ilişkin belediye kararını eleştirerek esnafın mağdur edildiğini söyledi.
HABER: NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - İstanbul Ardahan Kültür Evi, On Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da gazetecilerle bir araya geldi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de Hamzabeyli Gümrük Sahası’nda bir tırda 220,7 kilo kokain ve 69 kilo skunk ele geçirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Edirne Valisi ile Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür etti.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Adana’nın Çukurova ilçesinde iş yeri sahibinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının şüphelileri, yurt dışına kaçma hazırlığındayken Edirne’de polis ekiplerince yakalandı.
Türkgenç, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda bu mübarek gecenin milletçe birlik, kardeşlik ve manevi diriliş için önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.