Hülya Karataş, “Söz Yetki Ekinoba’nın!”

31 Mart yerel seçimlerinde, yerel yönetimlerle birlikte yapılacak olan muhtarlık seçimleri de hareketli geçiyor. Her mahalleden onlarca muhtar adayları çıkarken Karataş, gazetemize açıklamalarda bulundu.

İSTANBUL 27.02.2019 18:33:52 5785 0
Hülya Karataş, “Söz Yetki Ekinoba’nın!”

31 Mart yerel seçimlerinde, yerel yönetimlerle birlikte yapılacak olan muhtarlık seçimleri de hareketli geçiyor. Her mahalleden onlarca muhtar adayları çıkarken Karataş, gazetemize açıklamalarda bulundu.

Büyükçekmece Ekinoba Mahallesi Muhtar Adayı Hülya Karataş gazetemize yapmış olduğu açıklamada; “Mahallemizde taziye ve toplantı evlerinin eksikliği var bunun için resmi makamlarla görüşüp bir yer ayarlamak için en kısa sürede çözüme kavuşturacağım. Mahallemizde gördüğümüz eksiklikleri tamamlamamak üzere geliyorum. İhtiyacı olan kadınların el işlerini pazarlayabilecekleri bir yer ayarlamak ya da pazarda bir tezgah ayarlayıp dönüşümlü olarak el becerilerini değerlendirecekleri becerilerini paraya çevirerek aile bütçesine katkı sağlamalarına yardımcı olacağım. Kadınlar için ayın belli gününde kültürel gezile düzenleyeceğim” ifadelerini kullandı.

Ekinoba’ya İETT

Karataş, “İlçemiz deprem kuşağı üzerinde yer almaktadır, olası depremden de sıklıkla bahsedilmekte. Kazandığım takdirde resmi kurumlarla temasa geçip depremde toplanılacak bir yer ayarlamak istiyorum. Büyükşehir Belediyesi ile temasa geçip Ekinoba’mıza İETT otobüsü gelmesi için çalışacağım bu sayede yaşlılar da, engelli arabalar da rahatlıkla otobüse binebilecek” şeklinde konuştu.

“Doğamızı Kirletmeyeceğiz”

Biliyorsunuz atık yağlar denizlerimizdeki balıkları öldürüyor ve denizi kirletiyor diyen Hülya Karataş şöyle devam etti: Bunun için belediye ile temasa geçip her siteye ve belli sokak aralarına sıvı atık ve katı atık gereçleri koyup bunların doğamızı kirletmesine izin vermeyeceğiz.

“Yanmayan Elektrik Direği Kalmayacak!”

Mahallemizde yardıma ihtiyaç olanları tespit ederek onlara yardımcı olmayı hedefliyorum. Hayvan severlerle konuşup hayvanlar için küçük barınaklar yaptırıp sokak aralarına koymak onlara yiyecek sağlamak istiyorum. Çocuk parklarına kameralar koydurup çocukların daha güvenli ortamda oynamalarını sağlamak. Ekinoba sokaklarında yanmayan elektrik direği olmayacak bunun için size söz veriyorum. Güzel Ekinoba’mızın söz ve yetkisi için mahallemizin oylarına talibim.”


TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.