Başkan Çalık Yaşam Bahçesi’nin Mahsullerini Topladı
Beylikdüzü Belediyesi’nin, dayanışma ruhunu en üst seviyede tutmak ve üreten toplum bilincini güçlendirmek adına hayata geçirdiği Yaşam Bahçesi’nde hasat yapıldı. 20 bin m2’lik bir arazide oluşturulan Yaşam Bahçesi’nde yapılan hasadı Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, belediye meclis üyeleri ile birlikte gerçekleştirdi. Başkan Çalık, şenlik tadında bir hasat etkinliğinin planlandığını müjdelerken olgunlaşan ürünler dönem dönem toplanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere belediyenin Gıda Bankası’na iletiliyor.
Örnek teşkil eden projeler üreterek ilçedeki yardımlaşma ruhunu en üst seviyede tutan Beylikdüzü Belediyesi’nin hayata geçirdiği Yaşam Bahçesi’nde hasat yapıldı. İsmini Beylikdüzülü vatandaşların verdiği ve Yaşam Vadisi 3. Etaba teğet, 20 bin m2’lik bir alana sahip olan Yaşam Bahçesi’nde hasadı Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, belediye meclis üyeleriyle birlikte gerçekleştirdi. Olgunlaşan tüm ürünler, yenilerinin yetişebilmesi adına toplanırken Beylikdüzü’ndeki ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırılmak üzere Beylikdüzü Gıda Bankası’na teslim ediliyor. Üretim boyunca herhangi bir kimyasal kullanılmadan ve doğal tarım ilkelerini uygulayarak yerel tohumdan üretilen fidelerle organik sebze meyve yetiştiriliyor.
“Mahsullerimizi Toplamanın Sevincini Paylaşıyoruz”
Yaşam Bahçesi’nde gerçekleşen hasatta olgunlaşan kabak, biber ve salatalıkları toplayan Belediye Başkanı Çalık, “20 dönümlük bir alanımızı kent bostanına çevirerek vatandaşlarımızla birlikte adını Yaşam Bahçesi koyduk. Bugün ise geldiğimiz noktada mahsullerimizi toplamanın mutluluğunu ve sevincini paylaşıyoruz. Ürünlerin çoğunluğu olduğunda ise Beylikdüzü halkıyla bir araya geleceğimiz şenlik tadında bir hasat etkinliği planlıyoruz. Yaşam Bahçelerimizde elde ettiğimiz tüm ürünleri ihtiyaç sahibi ailelerimize Gıda Bankası üzerinden gönderiyoruz. Bu sayede Beylikdüzü kendi imkân ve olanaklarıyla ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmış olacak. Bununla beraber her mahallede Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri oluşturma hedefimize ulaşmak için de diğer Yaşam Bahçelerimizin çalışmalarını hızla sürdürüyoruz. Üreten Beylikdüzü olarak geleceğe yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi. Hasat anında Yaşam Bahçesi’ne sürekli geldiklerini belirten bir aile ise böyle bir alanı oluşturdukları için Başkan Çalık’a özel teşekkürlerini iletti.
Beylikdüzü Cevat Güleç Ortaokulu Müdürü Cahit Müftüoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Büyükçekmece Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı ve Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Hayrullah Can, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Büyükçekmece Dr. Sadık Ahmet İlkokulu Müdürü Süleyman Topsakal, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayımladı.
Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ceylan, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Büyükçekmece Mimar Sinan Ortaokulu Müdürü Mevlüd Kemal Okumuş, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Esenyurt Yusuf Özvatan Ortaokulu Müdürü Özkan Dağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı. Dağ, mesajında öğretmenliğin toplumun geleceğini inşa eden en değerli görevlerden biri olduğunu vurguladı.
İstanbul Büyükçekmece Şehit Batuhan Ergin Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Baydemir, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Beylikdüzü Abidin Nesimi Fatinoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Özer Öztop, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Alper Bayram, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayımlandı.
Büyükçekmece İş Adamları Derneği (BİAD) ve İktisadi ve Kültürel Kalkınma Platformu (İKAP) Genel Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Muhammed Mustafa Karayün, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Temel Başalan, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şenol Saygılı, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.