İndirimli Kart Uygulaması

KARDEF Esenyurt’ta rekor kırdı. KARDEF Genel Başkanı Abdurrahman Ada yaptıkları projeleri anlattı.

GÜNCEL 15.01.2022 17:08:23 1475 0
İndirimli Kart Uygulaması

Esenyurt’ta Rekor Kırdılar!

KARDEF Esenyurt’ta rekor kırdı. KARDEF Genel Başkanı Abdurrahman Ada yaptıkları projeleri anlattı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda KARDEF (E. Karadeniz Dernekler Federasyonu) genel başkanlığına Abdurrahman Ada seçildi. KARDEF olarak yaptıkları ve yapacakları projeleri anlatan Ada, Esenyurt’ta rekor kırdıklarını söyledi.

Yeni Bir Heyecan ve Şevkle Başlayacağız

Yeni yılda yapacakları icraatları açıklayan KARDEF (E. Karadeniz Dernekler Federasyonu) Genel Başkanı Abdurrahman Ada; “Karadeniz Dernekler Federasyonu olarak yeni yılda icraatlarımız olacak. Yeni bir heyecan ve şevkle başlayacağız. Esenyurt’ bize bağlı 151 derneğimiz var ve bu derneklerimizle beraber hareket ediyoruz. Yeni yıla büyük bir tempoyla başlayarak Esenyurt İlçe Kaymakamımız Dr. Vural Karagül’ü, Belediye Başkanımız Kemal Deniz Bozkurt’u, Cumhuriyet Savcımızı, Emniyet Müdürümüzü, Sigorta müdürünü, İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü, Nüfus müdürünü, sanayicilik dernek başkanlarını, il dernekler birliğini, tapu müdürünü, kent konseyini ve tüm siyasi partilerin ilçe başkanlarını Karadeniz Dernekler Federasyonu olarak ziyaret edeceğiz.

Başarının Kadınlardan Geldiğine İnanıyoruz

Kadın kollarımızı oluşturduk ve kadın kolları başkanlığına Parla Anaokulları Yönetim Kurulu Başkanı Öznur Kıvanç’ı atadık. Kadın kollarımızın her ilden temsilcileri mevcut ve her temsilcinin 10 kişilik bir ekibi olacak. Bu ekipler sayesinde ise ilçelerde yapılanmalar olacak. Çok güzel bir ağ oluşacak çünkü biz başarının kadınlardan geldiğine inanıyoruz ve kadınlarla başaracağımızı düşünüyoruz. Gençlik kollarımızı oluşturuyoruz. Ya Ordu ya da Tokat’tan bir arkadaşımızı gençlik kolları başkanı olarak atamayı düşünüyorum çünkü burada Samsun, Ordu ve Tokat en büyük illerimiz.

Geleneksel Hamsi Festivali

Ocak ayının sonlarına doğru KARDEF’e bağlı tüm dernek başkanları, köy, ilçe ve il dernek başkanlarımızla beraber kapsamlı bir toplantı yapacağız. Sonrasında ise Esenyurt’ta bulunan siyasi parti ilçe başkanlarımız ve ilçede görev yapan tüm hemşerilerimizle toplantı yapacağız. KARDEF olarak bir sanayici buluşması yapacağız. Bölgemizde ne kadar Karadenizli olduğunun tespitini yapacağız. Derneklerimizi sürekli ziyaret ediyoruz. 19 Şubatta Samsun’un şehitler programı, Mart ayının başında Zonguldak’ın programı var ve yine Mart ayında geleneksel olarak her yıl yaptığımız hamsi festivalini yapacağız. Festivalde resim sergisi ve yemek yarışması gibi birçok sosyal etkinlikleri de gerçekleştireceğiz” dedi.

İndirimli Kart Uygulaması

Üyelere özel indirimli kart uygulamasını başlatacağını ve üyelerinin birçok yerde indirimlerden faydalanacağını açıklayan Ada; “KARDEF olarak indirimli kart uygulamasını başlatıyoruz. Mesleğim Okulları, Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi, Avrupa Diş, Cerrahi Diş, Ayışığı Kitapevi gibi birçok yerle sponsorluk anlaşması yaptık ve yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Esenyurt’ta Rekor Kırdık

Kızılay işbirliğiyle kan bağışı programı düzenleyerek rekor kırdıklarını dile getiren Ada; “Biz büyük bir Kızılay kan bağışı programı yaptık. Bu programla Esenyurt’ta rekor kırdık, bir günde 700’ün üzerinde kişi kan verdi. Esenyurt’un rekoru 200 iken biz bunu 4 katına çıkardık.


Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Vali Çiçek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerden biri olan Hasancı’da çiftçiye dağıtılan nohut tohumlarının ekimini yaptı. Tohumları toprakla buluşturdu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.