İstanbul’un Her Tarafı Fotoğraf Sergisi

“Değerlerimizle büyüyoruz” yaklaşımıyla birçok projeyi hayata geçiren Kuveyt Türk, “Ramazan Her Yerde” temasıyla sosyal medyada düzenlediği yarışma kapsamında Sultanahmet Meydanı ve Büyük Çamlıca Camii’nde fotoğraf sergileri

KÜLTÜR-SANAT 27.05.2019 14:51:30 0
İstanbul’un Her Tarafı Fotoğraf Sergisi

Ramazan ayı boyunca Türkiye’nin dört bir yanında çekilen fotoğraflardan oluşan sergiler, 31 Mayıs 2019 Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.

 

‘Değerlerimizle büyüyoruz’ söylemiyle Türkiye’nin sahip olduğu yerel ve milli tüm değerlerin korunması, geliştirilmesi ve yaşatılması adına çalışmalarını sürdüren Kuveyt Türk, “Ramazan Her Yerde” temasıyla Sultanahmet Meydanı ve Büyük Çamlıca Camii’nde fotoğraf sergisi açtı.

 

Ramazan ayı başında sosyal medyada #RamazanHerYerde etiketiyle fotoğraf yarışması başlatan Kuveyt Türk, ayrıca www.ramazanheryerde.com internet sitesine yüklenen fotoğraflardan oluşan bir sergi düzenleyeceğini duyurdu. Siteye yüklenen yüzlerce fotoğraf arasından jüri tarafından titizlikle seçilen 50 fotoğraf, İstanbul’un Avrupa yakasında Sultanahmet Meydanı’nda, Anadolu yakasında ise Büyük Çamlıca Camii’nin avlusunda sergilenmeye başlandı.

 

“Halkımızın Fotoğrafları Hepimizin Ramazan Ayını Anlatıyor”

 

Kuveyt Türk İK, Strateji ve Dijital Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, #RamazanHerYerde etiketiyle sosyal medyada başlattıkları fotoğraf yarışmasını, Ramazan ayının kendine has anlarının herkes tarafından fark edilmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediklerini ifade etti. Sosyal medyaya binlerce paylaşım yapılmasının, yarışmanın internet sitesine ise yüzlerce fotoğrafın yüklenmesinin toplumdaki Ramazan algısı ve farkındalığı bakımından memnuniyet verici olduğunu kaydeden Aslan Demir, “11 ayın sultanını anlatan, yaşatan, htiren kareleri özenle seçtik ve hayatına Ramazan girenlerin kadrajıyla Ramazan Her Yerde Sergisi ortaya çıktı. Kuveyt Türk olarak, değerlerimizi, geleneklerimizi korumak ve yaşatmak adına hayata geçirdiğimiz çalışmalara böylesine anlamlı bir projeyle devam etmekten dolayı büyük memnuniyet duyuyor, yarışmamıza katılan, bu özel kareleri bizlerle paylaşan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sergimizi gezen herkes Ramazan ayının o özel anlarında kendilerini bulacak ve o anları derinden hissedecektir. İstanbul’da yaşayan herkesi fotoğraf sergimizi gezmeye davet ediyoruz” dedi.

 

Kuveyt Türk’ün Ramazan Her Yerde Fotoğraf Sergisi, Sultanahmet Meydanı Sergi Çadırı ile Büyük Çamlıca Camii Türkiye Diyanet Vakfı Kitap Fuarı alanında 31 Mayıs 2019 tarihine kadar ziyaret edilebilir.

İstanbul’da Nüfus Dengesi Değişiyor

İstanbul’un 2025 nüfus verileri, şehrin demografik dengesinin hızla değiştiğini ortaya koydu. Bazı ilçeler rekor artış yaşarken, merkez ilçelerde dikkat çeken düşüşler görüldü.

Paylaştıkça Çoğalan Bir Rahmet Ayı…

Esenler Belediyesi, bu yıl Ramazan ayını “Ramazan Rahmettir” temasıyla karşılıyor.

Altın Kızlar Dubai’de Türkiye’yi Gururlandırdı!

Dubai’de düzenlenen 2026 Dünya Paralimpik Grand Prix Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takım sporcuları büyük bir başarıya imza attı.

Sevgililer Günü Haftası Etkinlikleri Başlıyor…

Avcılar Belediyesi, Sevgililer Günü haftası kapsamında sporu, sanatı ve sosyal buluşmaları bir araya getiren kapsamlı bir etkinlik programı hazırladı.

Hastalar İçin Evde Sağlık Seferberliği…

Beylikdüzü Belediyesi, sağlık sorunları nedeniyle evden çıkmakta zorlanan vatandaşlara yönelik evde sağlık hizmetlerini kesintisiz şekilde sürdürüyor.

Bilim Fuarlarında Tarihi Başarı!

Esenyurt’ta eğitim alanında gurur veren bir başarıya daha imza atıldı.

İyilik Kanımızda Var! (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Büyükçekmece’de düzenlenen geniş katılımlı programla “İyilik Kanımızda Var” sloganıyla Türkiye genelinde kan bağışı seferberliği başlatıldı.

Mutlu Okul Mutlu Çocuklar...

Şehit Eren Bülbül Anaokulu Müdürü Fatih Mehmet Bardakçı, okulda uygulanan eğitim yaklaşımıyla ilgili Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e kapsamlı bilgiler verdi.

Eğitimde Değerler Odaklı Yeni Dönem…

İstanbul genelindeki okullarda Nezaket Haftası etkinlikleri başladı.

Kabinede Bayrak Değişimi Ve Bakanlıklarda Yeni Atamalar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devletin zirvesindeki önemli değişikliği kamuoyuna duyurdu.

Gençliğin Ruhu Bilgi Yarışmasında!

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirilen 'Gençliğin Ruhu' bilgi yarışması sonuçlandı.

Bir Okulun Sessiz Ama Güçlü Hikâyesi

İBB Mimar Turgut Cansever İlk ve Ortaokulu Müdürü Hakan Kavuzkoz, okulda yürütülen eğitim faaliyetlerini ve vizyonlarını Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e anlattı.

İlkokulda Yangın Paniği!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir ilkokulda çıkan yangın, öğrenci ve velilere korku dolu anlar yaşattı.

Kadro İzinlerinde Üniversiteler İçin Yeni Dönem!

Cumhurbaşkanlığı olarak devlet üniversitelerimizin kadro ihdas ve izin süreçlerinde önemli bir değişikliğe gittik.

Karadeniz’in Tadı ve Ritmi Buluştu…

Esenler’de düzenlenen Hamsi ve Horon Festivali, soğuk havaya aldırmayan binlerce vatandaşı bir araya getirdi. Karadeniz kültürünün simgesi hamsi ve horon, Esenler Dörtyol Meydanı’nda kardeşlik ve dayanışma havasında buluştu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.