Kahriman'dan Paylaştıkça Çoğalan Mutluluk

Bizim Beylikdüzü Vakfı “Paylaştıkça Çoğalan Mutluluk’ sloganıyla Işıldak Kültür Sarayı’nda bir yardım programı düzenledi. ‘4 bin ailemize kış gelmeden biz geldik’ adı altında düzenlenen programda ailelere yardım kolileri d

YAŞAM 11.12.2017 16:30:06 4124 0
Kahriman

Paylaştıkça Çoğalan Mutluluk


 

Bizim Beylikdüzü Vakfı “Paylaştıkça Çoğalan Mutluluk’ sloganıyla Işıldak Kültür Sarayı’nda bir yardım programı düzenledi. ‘4 bin ailemize kış gelmeden biz geldik’ adı altında düzenlenen programda ailelere yardım kolileri dağıtıldı

 

Herkes sevgiyi hissedebilse

 

Bizim Beylikdüzü Vakfı, önemli bir projeyi hayata geçirdi. “4 bin ailemize kış gelmeden biz geldik” isimli programda ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Bizim Beylikdüzü Vakfı Kadın Kolları Başkanı Kezban Atacan Coşkun şu ifadeleri kullandı: “Paylaştıkça Çoğalan Mutluluk’ sloganlı programımıza hoş geldiniz. Sevgiler paylaştıkça çoğalır, acılar paylaşıldıkça azalır. Bir insanın yaşı ve konumu ne olursa olsun sevgi ile karşıladığınız her insan mutlu olur. Sevgiye el uzattığınız her iş yolunda gider, yolları tıkayan tek şey sevgisizliktir. Herkes sevgiyi hissedebilse ve htirebilse dünyada kavga, şiddet, öfke, savaş, açlık olmaz yok olup giderdi. Herkes yaratılanları koşulsuz sevse hayatımızın tümü sevgi ile dolardı. Biz 70 kişilik kadın ekibimizle tespit ettiğimiz ihtiyaç sahipleri aileleri ziyaret ediyor ve sıkıntılarını dinliyoruz. 2,5 yıl önce kurulmuş bir vakıf olmamıza rağmen çok büyük yol kat ettik. Bu yılda pek çok yardımlarda bulunduk ve eğitim kursları, psikolojik danışmanlık gibi benzeri dallarda hizmetlere devam edeceğiz. Son olarak şunu söylemek istiyorum ‘Mutluluk giysin çocuklar’ diyor vakfa tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Kahriman, Hedefimiz Yüksek

 

Coşkun’un ardından söz alan ve vakıf olarak yardımlarını sürdürmeye devam edeceklerini, dünyada açlık varken demokrasinin olamayacağını söyleyen Bizim Beylikdüzü Vakfı Başkanı Halis Kahriman, “Biz vakfımızı kurarken Türkiye’nin 7 bölgesinde 81 ilinde bir çatı oluşturacağız. Tabii ki vakıf kültürümüzün ne kadar önem arz ettiğini sizlerde çok iyi biliyorsunuz. Vakfımızın temelini atarken vazgeçilmezimiz eğitim olacaktır dedik. Vakıf, dernek işleri bizler için önemli ama biliyorsunuz bu FETÖ iblisi toplumu zedeledi. Bir güvensizlik ortaya çıktı. Bizler yola asla para makbuzu olmayacak şekilde çıktık. Bizler yardım alan bir vakıf değil yardım yapan bir vakıf olacağız dedik. 2,5 yıl içerisinde o kadar çok projeye imza attık ki ben kendim bile inanamıyorum” dedi. Kahriman sözlerini şöyle sürdürdü: “Hamdolsun yüzlerce öğrenciye burs veriyoruz. 2018’de bu rakamı 500 olarak hedefledik. Tabii ki yetmiyor biz sürekli hedefimizi yüksek tutuyoruz. Sayın cumhurbaşkanımıza 25 bin öğrenci ve evladımızı vakıf olarak giydirdiğimizi söyledim. Anne babalarımız için cimri derdik zamanında onlar bugünkü dünyanın yapamadığını yani müsrifliği yapmıyorlardı. Yılda 10 milyon insan açlıktan ölüyor. Hani demokrasi vardı. ABD demokrasi var diyor, AB, İsrail var diyor bunun adı demokrasi ise lanet gelsin böyle demokrasiye. Bunun adı demokrasi değildir. Bir yanda milyar dolarları olanlar bir yandan açlıktan ölenler var. Yılda 1 milyar 300 ton gıda çöpe gidiyor. Öbür tarafta insanlar açlıktan ölüyor.”

 

Damat; Birlik İçin Buradayız

 

Başarılarından dolayı vakıf çalışmalarını tebrik ettiğini söyleyen Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı İsmail Damat, “Birlik ve beraberlik içerisinde buradayız. Bu güzel hizmetleri yerine getiren vakıf kültürünü Beylikdüzü’nde canlandıran vakfımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Biz bir arada oldukça bu çalışmalar sonuna kadar devam edecek. Bizde AK Partililer olarak bu çalışmaların yanındayız” dedi. 

 

 

Kahriman; Kudüs kırmızı bir çizgidir

 

Kudüs ile ilgili de bir açıklama yapan Bizim Beylikdüzü Vakfı Başkanı Halis Kahriman, “Trump’un Kudüs’ü başkent ilan etmesi konusuna değinen Kudüs sadece Filistinlilerin değil 2,5 milyar Müslümanın yeridir. Kudüs bizim için çok önem arz ediyor. Kudüs bizim kırmızı çizgimiz olacaktır” dedi

 

 

Zengin; Yoksulluğu fakirliği yenmek gerekiyor

 

Kış aylarının özellikle Anadolu’da çok çetin geçtiğini bu yönden de yapılan yardımın çok anlamlı olduğunu söyleyen AK Parti İstanbul Milletvekili Mürteza Zengin, “Böylesine güzel bir etkinlikte aranızda bulunmaktan çok mutluyum. Kış ayları Anadoluda aslında fakirliğin başka bir adıdır. Orada açlık bahara kadar sımsıkı sarılır yoksulun boynuna. Yıllarca büyükşehirlerde de yaşasak doğdumuz topraklardaki sıkıntıları bir an olsun unutmuyoruz. Bizi biz yapanda çektiğimiz bu ortak sıkıntılardır. Hiç sıkıntı yaşamamış bir kişinin sıkıntı yaşayanı anlaması mümkün değildir. Dünyanın birçok yerinde ezilen kardeşlerimiz mevcut. Dünya yeni bir ‘one minute’ bekliyor. Yoksulluğu fakirliği yenmek gerekiyor. Bu yardım alan kardeşlerimizin yarın hangi mevkilerde ülkemizi yöneteceğini bilemeyiz. Burada yapılanlar bizi geleceğe dair daha da ümitlendiriyor” diye konuştu. Geniş katılım sağlanan programa Tokat Yeşilyurt Belediye Başkanı Kazım Misafir, Kırıkkale Yahşiyan Belediye Başkanı Ahmet Songur, Kırıkkale AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, 23. Dönem Erzurum Milletvekili Sadettin Aydın gibi isimlerde katıldı.

 

 

 

 


TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.