Kalıcı Estetiğe Talep Arttı

Dolgu, botox gibi geçici uygulamalarla beklentilerini karşılayamayan kadınlar, tek seferde etkili ve kalıcı bir çözüm olan yüz germe ameliyatını tercih ediyor.

VİDEO GALERİ 30.05.2019 09:47:31 1836 0
Kalıcı Estetiğe Talep Arttı

Yüz gençleştirmede kolay ve pratik çözüm gibi görünen ameliyatsız uygulamalar kalıcı bir sonuç vermediği için sıkça tekrarlanıyor. Bunun yanı sıra üst üste tekrarlanan dolgu uygulamaları yapay ve estetikten uzak görünümlere yol açıyor. Yüz germe ameliyatı ile ise ortalama 15 yıl boyunca sıkı ve taze görünümlü bir cilt elde eden kadınlar, tek seferde istedikleri sonuca ulaşabiliyorlar.

Yüz gençleştirmede etkili bir sonuç elde etmek için etkin bir cerrahi uygulama gerektiğini belirten Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Zekeriya Kul; 15 yıl önceki yüz görünümünü yakalamanın ancak hızlı ve kalıcı bir uygulama olan “Space Lift” ile mümkün olduğunu ve dünyanın bu son yüz gençleştirme yöntemini Türkiye’de uygulamaya başladığını açıkladı.

Uzun Vadeye Yayılan Doğal Güzellik

“Space Lift” uygulamasının başarılı sonuçları sayesinde Avrupalı kadınların da ilgi odağı olduklarını söyleyen Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Zekeriya Kul: “Yüz estetiğinde etkili ve kalıcı bir sonuç elde etmenin yolu cerrahi uygulamadan geçiyor. Dünyada yüz germe operasyonlarında en çok tercih edilen ve yepyeni bir uygulama olan “Space Lift” ülkemizde de çok fazla kişinin tercihi olmaya başladı.

Yüzümüzü estetik açıdan değerlendirdiğimizde, alın, göz çevresi, orta yüz, alt yanak ve boyun bölgelerinde yaşlanmaya ait belirtiler ortaya çıkıyor. “Space Lift” uygulamasında sarkmış olan dokuları, yeni keşfedilen güvenli boşluklar (space) içerisinde ilerleyerek eski bulunduğu yere taşıyıp, kalıcı olarak sabitliyoruz. Aynı zamanda bu bölgelerde önemli bir damar sinir yapısının bulunmaması ameliyatı hem daha güvenli hale getiriyor hem de daha hızlı bir iyileşme sürecinin yaşanmasını sağlıyor. Her şeyden önemlisi  sarkmış olan dokular, genç yaşlarda bulundukları noktaya tam anlamıyla tekrar taşınmış oluyorlar ki bu yüzden natürel bir görünüm elde ediyoruz. Kişi bu uygulamayla kısa sürede ortalama 15 yıl önceki görüntüsüne kavuşabiliyor.” dedi.


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.