TSK, Kandil'e 12 Ağustos'ta yapılan hava harekatının sonucunda, 13'ü ölü, 8'i yaralı olmak üzere 21 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı Irak'ın kuzeyindeki terör yuvalarına 12 Ağustos'ta yapılan operasyonla ilgili açıklama yaptı. TSK'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:
"12 Ağustos 2017 tarihinde sabah saatlerinde Irak kuzeyi Kandil bölgesine, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları tarafından hav aharekatı düzenlenmiştir. Operasyonda keşif ve gözetleme vasıtaları ile bölücü terör örgütü mensuplarının silah ve mühimmat deposu ile silah mevzi olarak kullandığı tespit edilen dört hedef imha edilmiştir.Bölgedeki kaynaklardan elde edilen bilgilere istinaden yapılan harekat neticesinde 13 teröristin ölü 8 teröristin de ağır şekilde yaralandığı öğrenilmiştir."
SOBE Vakfı’ndan Türkiye’de ilk... Otizm eğitimine dijital platform SOBEP
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 1,1 arttı... İnşaat sektörü güçlü artış gösterdi
Konya Veledromu’nda Torku rüzgar! Madalyalar peş peşe
Kandilli’den Marmara için kritik adım! Deprem Erken Uyarı Sistemi ilk sınavı başarıyla verdi
MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu Bursa’da buluştu
Tarım-ÜFE yıllık yüzde 45,40 arttı! Tek yıllık bitkisel ürünlerde sert fiyat artışı
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - 13 Kasım 2025 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile gecikme zammı oranında önemli bir değişiklik yapıldı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.