TSK, Kandil'e 12 Ağustos'ta yapılan hava harekatının sonucunda, 13'ü ölü, 8'i yaralı olmak üzere 21 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı Irak'ın kuzeyindeki terör yuvalarına 12 Ağustos'ta yapılan operasyonla ilgili açıklama yaptı. TSK'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:
"12 Ağustos 2017 tarihinde sabah saatlerinde Irak kuzeyi Kandil bölgesine, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları tarafından hav aharekatı düzenlenmiştir. Operasyonda keşif ve gözetleme vasıtaları ile bölücü terör örgütü mensuplarının silah ve mühimmat deposu ile silah mevzi olarak kullandığı tespit edilen dört hedef imha edilmiştir.Bölgedeki kaynaklardan elde edilen bilgilere istinaden yapılan harekat neticesinde 13 teröristin ölü 8 teröristin de ağır şekilde yaralandığı öğrenilmiştir."
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), dijital tasarım platformu Canva ile önemli bir iş birliği protokolü imzaladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / İSTANBUL - Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük eden Vodafone, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından düzenlenen 5G yetkilendirme ihalesinde büyük bir adım attı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Öğretmen, Yazar; Çocuk Çiçek Açar” temalı hikâye yazma yarışmasının kazananları belli oldu.
Merkez haftalık istatistiklerini yayımladı.... Mevduatlarda sınırlı artış
Antalya’da sinema şöleni: Gala yapacak filmler açıklandı
KFOR Komutan Yardımcılığı görevini İtalya’ya devrediliyor
3 milyar dolarlık frekans satışı canlı yayınlandı... 5G ihalesi sona erdi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.