Keleşoğlu’ndan Birlik ve Beraberlik Çağrısı..!

Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi (BOSB) tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde Başkan Adnan Keleşoğlu, ülkenin içinde bulunduğu zor zamanların birlik olarak çözüleceğini vurguladı.

İSTANBUL 22.05.2019 19:14:09 2776 0
Keleşoğlu’ndan Birlik ve Beraberlik Çağrısı..!

Keleşoğlu’ndan Birlik ve Beraberlik Çağrısı..!

Keleşoğlu, Birlik Çağrısı Yaptı

Çalık, Ülkenin İhtiyacı Var Dedi

Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi (BOSB) tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde Başkan Adnan Keleşoğlu, ülkenin içinde bulunduğu zor zamanların birlik olarak çözüleceğini vurguladı.

“Toplumsal Dayanışma, Paylaşımdan Geçer”

Gürpınar’da bulunan Cemil Hoca Restoran’da gerçekleşen iftar programında BOSB Başkanı Adnan Keleşoğlu, “Ramazan ayı toplumsal dayanışma, paylaşma ve kardeşlik bağlarının yoğunluk kazandığı, milli beraberliğin güçlendiği bir aydır. Hepimize bu mübarek ay hayırlar getirsin. Bu gün burada sanayimizin elit iş adamları ve protokolümüz ile bir arada iftar soframızı paylaşmaktan onur duydum. Diyerek katılımcılara teşekkür etti.

“Üstesinden Gelmek Zorundayız”

Keleşoğlu; “2018 ve 2019 yılının ilk dönemi sanayicilerimiz için zorlu geçti. Özellikle ülkemizde ve dışarıda yaşanan gelişmeler, ekonomik sıkıntılar ve belirsizlikler biz sanayicileri zor duruma düşürdü. Bu zor zamanların, aynı çatı altında yaşayan bu ülkenin vatandaşı olarak birbirimize saygı gösterip siyasi görüşmelerimizi bir kenara bırakarak, birlik olarak, el birliğiyle üstesinden gelmek zorundayız” diyerek birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

“Sanayiciler Görevini Yaptı”

Keleşoğlu, “Biz Sanayiciler olarak bizden ülkemizin kalkınması için üzerimize düşen görevleri yaptık, yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bu toprakların bütününe inanıyoruz. Yeter ki ülkemizde huzur olsun. Ülkemizde söz sahibi olanların, yöneticilerin ve başkanların sanayicilerimizin yanında olmasını istiyoruz.” 

Çalık, “Memleketin Buna İhtiyacı Var”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, BOSB’nin düzenlediği geleneksel iftar programında yaptığı konuşmasında, “Ramazan ayı gibi birliğin ve beraberliğin ihtiyacının arttığı bir ayda OSB yönetiminin bu güzel iftar sofrasında olmaktan onur duydum. Gelenekselleşen bir iftar programında hep birlikte sadece aşımızı değil güzel duygularımızı da paylaşmayı diliyorum. Memleketin buna ihtiyacı var. Birlik beraberlik ve kardeşlik duygumuzu en üst seviyede yaşamamız gerektiğini düşünüyorum” sözleriyle birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

Tüm Beylikdüzü Orada Olacak!

Çalık, “biz Beylikdüzü Belediyesi olarak sokak iftarları yapmıyoruz. Ailelerimizle buluşuyoruz, sıcak yemek ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ama kadir gecesinde tüm Beylikdüzü halkının bir arada olacağı hayırlı iftarlar soframız var. Tüm Beylikdüzü halkını hayırlı iftarlar soframıza hem aşımızı hem duygularımızı paylaşmak için davet ediyorum” dedi.

 

Katılım Yoğun Oldu

 

Düzenlenen iftar programına, İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özyiğit, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Marmara Adası Belediye Başkanı, Süleyman Aksoy, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, İTO Başkan Yardımcısı Dursun Topçu,Türkiye Yerel Basın irliği Genel Başkanı Nezir Karayün, İŞKUR İstanbul İl Müdürü Yunus Yelmen, İstanbul Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ümit Önal, BOSB Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Hamdi Çiçekoğlu, BOSB Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keleşoğlu, BOSB yönetim kurulu üyeleri, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ercan Özmen, Şırnak İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Er, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, AK Parti ve MHP Beylikdüzü İlçe Başkanları, meclis üyeleri, hakimler, avukatlar ve basın mensupları katıldı.  

Haber: Nezir KARAYÜN


Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Alipaşa'daki Ek Hizmet Binasında belediye personeliyle bir araya geldi. Toplantıda, Başkan Balcıoğlu belediye çalışanlarına hitaben önemli açıklamalarda bulundu.

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

Esenyurt ve Kıraç'ın saygın siyasetçi iş adamlarından Oruç Kamberoğlu ile 2024 yerel seçim sürecine dair çok özel bir röportaj yaptık.

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Üç aylık ücretsiz programda savunma sanatı uzmanlarından temel eğitim alan kadınlar, tacize ve şiddete karşı koyabilme kabiliyeti geliştiriyor.

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Her biri 15 metrekareden oluşan 133 parselde vatandaşlar doğayla iç içe, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirirken boş zamanlarını da en güzel şekilde değerlendirebilme fırsatı bulacak.

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Denizlerde av yasağı başladı. 4,5 ay sürecek olan yasağın son gününde balıkçıların yüzü güldü. Denizlerin bu sezon bol ve bereketli geçtiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, “Ucuz balık kampan

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim’i makamında ziyaret etti.

Savunma Sanayi iftiraları rakamlarla çürüttü!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB), BAYKAR teknolojiye atılan iftiralara yönelik yaptığı yazılı açıklamada söz konusu iddiaları rakamlarla çürüttü.

Kalp kapağı hastalıklarına dikkat!

Prof. Dr. Aleks Değirmencioğlu, kalp kapağına bağlı oluşan hastalıkların hayatı tehdit edebilen ciddi sorunlara yol açabileceğine dikkat çekti.

Gümrük'ten 8 milyar TL'lik rekor yakalama!

Ticaret Bakanlığı bünyesindeki Gümrük Muhafaza birimleri 2024 yılı ilk çeyreğinde yürütülen başarılı operasyonlar neticesinde, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık yüzde 300 arttı.

İşsizlik verileri açıklandı

Türkiye'de işsizlik oranı, Şubat ayında bir önceki aya göre 0,3 puan azalarak yüzde 8,7 oldu. TÜİK'in açıkladığı İşgücü İstatistikleri'ne göre bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 78 bin kişi olarak belirlendi.

Motobike 2024'te Motosiklet Tutkunlarından Yoğun İlgi

Motor, Motobike 2024 Fuarı’na, tüm markalarının teşhirini gerçekleştirdiği büyük bir stand ile katılım sağladı. 4 gün boyunca süren fuar, 135.000'den fazla motosiklet tutkununu bir araya getirdi.

Cinsel Durgunluk Sona Erdi

Bu araştırmaya katılan 1.167 kadına ve 2.543 erkeğe yöneltilen sorulara verilen cevaplar genel eğilimi ortaya koyuyor.

ÇEVİÇELLE'den Basın Bülteni

ÇEVİÇELLE, Çevreci İşletmeler Çocuklarla El Ele kampanyası ile ilkokullardaki çocuklara eğitim seti ulaştırmaya devam ediyor.

KAMUOYUNA DUYURULUR…

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, önceki dönem Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı, kendisini hedef alan paylaşımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ramazan Bayramı Çatalca’da Bir Başka Güzel...

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ilçede Ramazan Bayramını sabahın ilk ışıklarından itibaren vatandaşlarla bir araya gelerek kutladı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.