Kılıçdaroğlu: Hasan Akgün, Bu Kadar Parkı Neden Yaptın?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından hayata geçirilen 20 dev eserin açılış törenini gerçekleştirdi.

GÜNCEL 13.03.2019 23:17:35 3494 0
 Kılıçdaroğlu: Hasan Akgün, Bu Kadar Parkı Neden Yaptın?

              

             

 Türkiye’nin en büyük mahalle parklarından biri olan Büyük Atatürk Parkı’nı gezen Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Ümit Özdağ ve Başkan Akgün Büyükçekmece Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nın açılışını binlerce Büyükçekmeceli ile birlikte gerçekleştirdi.

 

 

 “Bizim Varlık Nedenimiz Sizlere Hizmet Etmektir”

Törende konuşan Kılıçdaroğlu, siyaseti insana hizmet için yaptıklarını belirterek; “Bir şeyden emin olmanızı istiyorum bizim varlık nedenimiz sizlere hizmet etmektir. Size hizmet etmek için siyaset yapıyoruz. Daha güzel bir Türkiye, bayrağımız, vatanımız için sizlere hizmet etmek için çaba harcıyoruz. İstanbul’u bilirim. Coğrafyası olağanüstü güzel. İnşallah sizlerin desteği, Allah’ın izniyle Ekrem İmamoğlu belediye başkanı olunca sevginin, saygının hizmetin ne olduğunu göreceksiniz. Büyükşehir Belediyesi 150 trilyona metro yapar. 50 trilyona yapılan bir metroyu İstanbul neden 150 trilyona yapar? Her kuruşun hesabını İstanbullulara vereceğiz. Türkiye bütün İstanbul’la gurur duyacak. Demokrasiyi güçlendirdiğimiz andan itibaren bütün dünya Türkiye’deki demokrasinin ne kadar güçlü olduğunu görecek. İstanbul’un, Türkiye’nin kaderini değiştireceğiz. Birlikte huzur içerisinde yaşamak, hakkı, hukuku ve adaleti gerçekleştirmek için ayın 31’inde sandığa gideceksiniz" dedi. 

 

 

Başkan Akgün'e Manidar Sitem

Konuşmasının son bölümünde manidar bir sitemde de bulunan Kılıçdaroğlu şöyle konuştu;  "Hasan Akgün başkana da bir sitemim var. Allah aşkına neden bu kadar park yaptın? Neden gökdelenler yapmadın? Hakkında soruşturma açılırsa görürsün. Ne yapılırsa yapılsın biz insana hizmet etmeyi hakka hizmet biliriz. Ben ve arkadaşlarım size hizmet için mücadele edeceğiz” ifadesini kullandı.

 

 

 “Biz Belediyeciliği Hatırlattık”

 Belediyeler olarak istihdam sorununu çözeceklerini belirten Ekrem İmamoğlu, “Kendisini gerçekten belediyeciliğe adamış Sayın Dr. Hasan Akgün’ün bu güzel eserlerine eşlik etmeye geldik. Biz belediyeciliği bu şehre hatırlattık. Çevresinde Hasan Akgün gibi belediyecilik tecrübesi olan dostlarıyla yola çıkarak genç, dinamik ve enerjik bir sürece hazırlık yapıyoruz. Hasan Akgün’ün enerjik projelerini dinlediniz. 31 Mart’a hem sizlere hem de İstanbul halkına layık olacak belediyecilik dönemini yaşatmaya geliyoruz. Sürprizlerle geliyoruz” dedi.

 

 

 

“Biz Sevgi Dağıtacağız”

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, geçmişte olduğu gibi gelecek dönemde de ısrarla yatay yapılaşmadan ödün verilmeyeceğini belirterek şöyle konuştu; “İnsan onuruna yakışır ama aynı zamanda sokaktaki arkadaşlarımız olan kedi ve köpeklerimizi de mutlu eden bir şehir yarattık. Onun için bu şehrin adı mutluluk şehri Büyükçekmece. Bazen karşı aday diyor ki 25 yıl boşa gitmiş. Bütün büyük Büyükçekmece’m alay bile etmiyor. Bu meydan dünkü manzaraya imza atıyor şuan. 25 yıldır bir şey yapmayanları halk biliyor. Her seçim dönemi şu meydana gelip ey Tepecik ey Büyükçekmece halkı bize oy verin size metro getireceğiz diyorlar ama bize halk otobüslerini bile layık görmediler. İnşallah 1 Nisan’dan sonra Ekrem Başkanımla birlikte vatandaşımızı ayırmadan, bölmeden hepsini kucaklayarak bu hizmetleri yüce Allah bizlere nasip edecektir. Biz bugüne kadar betonculara boyun eğmedik. Halkımızla bütünleştik. 35 yıldır direndik bu planları biz kendimiz yaptık. Biz sevgi dağıtacağız. İnsan odaklı bir şehirciliği benimsemiş ve insanımızın tümünü kucaklamış bir zihniyetle sosyal demokratik bir belediyecilikle bu halkımızı kucaklamış bir belediyeyiz” dedi.

 

 

 

 33 Roman Ailenin Tapu Mutluluğu

 Törenin son bölümünde Karaağaç mahallesinde yaşamlarını sürdüren Roman vatandaşların tapu sevinci vardı. Belediye Başkanı DR. Hasan Akgün tarafından tapu sorunları çözülen 33 Roman ailenin tapuları CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından takdim edildi.  

Spor tesisleri, sosyal tesisler, ibadethaneler, eğitim tesisleri ve muhtarlık hizmet binalarının da içinde bulunduğu 20 eserin açılış törenine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Milletvekili Zeynel Emre, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak katıldı.

 

 


Büyüktankaya’dan Alerji Farkındalığı..!

Seminerin amacı çocukların erken yaşta hastalıkları farketmesi ve konuyla ilgili nasıl erken tedavi olabilecekleri nasıl davranmaları gerektiği sağlık konusunda da bilinçli gençler yetiştirmek. Üsküdar ilçe genelinde başlayan semi

Üner’den Bir Günde İki Açılış…

Başkan Mesut Üner ile birlikte Çatalca ilçesi adeta açılış ve temel atma törenlerinin ilçesi oldu. Başkan Mesut Üner bu kez bir günde iki açılış gerçekleştirdi. Açılışın ilki yol açılışı oldu.

BALIKÇI KENAN’A BEYLİKDÜZÜ ZABITASI GECE AYRI, GÜNDÜZ AYRI OPERASYON YAPIYOR

Beylikdüzü Belediye Zabıtası Balıkçı Kenan Tesislerini ablukaya aldı. Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu Kenan Balcı, “Gece geliyorlar, gündüz geliyorlar. Arsamızı elimizden alıp işletmemizi mühürlemek istiyorlar” dedi.

Mart ayında üretici ve market fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Mart ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, 5 ürünün market ve pazarlardaki fiyat değişimini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini

Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.