Konaklama Alanları Hazırladı
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzüspor Kulübü’nün koronavirüs salgını sürecinde ailelerini korumak adına evlerine gidemeyen sağlık çalışanları için kapılarını açtığı Beylikdüzüspor Kulübü Tesisleri’ni ziyaret etti. Sağlık çalışanları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, halka yönelik tüm bilgilendirmelerin yapıldığını belirterek bundan sonraki süreçte büyük bir özveriyle sağlık çalışanları için çalışacaklarını vurguladı. Başkan Çalık, 30 kapasiteli ve tüm tedbirlerin üst seviyede alındığı tesisin yanı sıra sağlık çalışanları için yeni konaklama alanlarının da hazırlandığını belirtti.
Koronavirüs salgını sürecinde büyük özveriyle çalışan ve virüsü ailelerine taşımamak adına evlerine gidemeyen sağlık çalışanlarına Beylikdüzüspor Kulübü Tesisleri’nin kapısını açan Beylikdüzüspor Kulübü ve Beylikdüzü Belediyesi sağlık çalışanlarına ev konforunu sunmak adına hizmetlerini tüm hassasiyetiyle sürdürüyor. Tesiste her gün düzenli olarak çarşaf değişimi, kıyafetlerin yıkanması ve detaylı temizlik gibi hijyen işlemleri gerçekleşirken tüm dezenfeksiyon işlemleri de Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenli olarak yapılıyor. Tedbirlerin üst düzeyde alındığı 30 yatak kapasiteli tesisi ziyaret ederek sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, bundan sonraki süreçte sağlık çalışanları için Belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Başkan Çalık tesisin yanı sıra hazırlanan yeni konaklama alanlarının da salgınla mücadele boyunca sağlık çalışanlarının hizmetinde olacağını belirtti.
“Sağlık çalışanlarımızın hayatına dokunacak çalışmalar yapacağız”
Beylikdüzü Belediyesi olarak sağlık çalışanları için özveriyle çalışacaklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Sağlıkçılarımız toplum sağlığını kendi sağlıklarının önüne koyarak cesurca mücadele ediyorlar. Beylikdüzü Belediyesi olarak mümkün olduğunca hayatlarını kolaylaştırmak adına adımlar atmak istiyoruz. 30 kapasiteli tesisimizi sağlıkçılarımıza açarak ev ortamında kalmalarını sağlıyoruz. Ayrıca Beylikdüzü Belediyesi’ne ait 11 dairemizi de çok hızlı bir şekilde sağlık çalışanlarımız için hazırlıyoruz” dedi. İlçede yer alan hastaneler için alınan koruyucu önlemleri de paylaşan Çalık, “Bir ilk olarak Beylikdüzü’nde hayata geçirdiğimiz ve 5 bin apartmanımıza dağıttığımız dezenfektan paspaslarımızı ilçede ki bütün sağlık kuruluşlarının da önüne yerleştirdik. Ayrıca Türkiye’de ilk kez Beylikdüzü Belediyesi’nin hayata geçirdiği dezenfektan kabin uygulamamız var. Hem Kaymakamlık hem de Belediye Binası önüne koyulan kabinlere ilave olarak Devlet Hastanemiz için de sipariş verdik. Bu saatten sonra yapacağımız bütün işlerin sağlık çalışanlarına dokunan işler olması gerekiyor. Mümkün olduğunca da sağlık çalışanlarına hizmet edecek faaliyetler yapmaya gayret ediyoruz. Bu salgının üstesinden hep birlikte hareket ederek geleceğiz” dedi.
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Özkan Acar Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Adem Demirtaş, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Ensar Vakfı Beylikdüzü İlçe Başkanı Zeki Koçinkağ, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Temel Başalan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
ÖNDER Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ekrem Kap, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AREV Vakıf ve AREV Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Tuncay Altaylı, Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin taşıdığı derin manevi anlamlara dikkat çekti.
CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi İlyas Yılmaz, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yılmaz, bu mübarek gecenin manevi iklimine dikkat çekerek birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
AK Parti Kabataş Belediye Meclis Üyesi Cafer Belen, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Belen, bu mübarek gecenin gönüllerin arınmasına ve toplumsal dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diledi.
Siyasetçi ve işadamı Veysel Karatay, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bu mübarek gecenin tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Siyasetçi ve iş insanı Mahmut Yusuf, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi İlker Gürbüz, Regaip Kandili dolayısıyla anlam yüklü bir mesaj yayınladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.