Konaklama Alanları Hazırladı
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzüspor Kulübü’nün koronavirüs salgını sürecinde ailelerini korumak adına evlerine gidemeyen sağlık çalışanları için kapılarını açtığı Beylikdüzüspor Kulübü Tesisleri’ni ziyaret etti. Sağlık çalışanları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, halka yönelik tüm bilgilendirmelerin yapıldığını belirterek bundan sonraki süreçte büyük bir özveriyle sağlık çalışanları için çalışacaklarını vurguladı. Başkan Çalık, 30 kapasiteli ve tüm tedbirlerin üst seviyede alındığı tesisin yanı sıra sağlık çalışanları için yeni konaklama alanlarının da hazırlandığını belirtti.
Koronavirüs salgını sürecinde büyük özveriyle çalışan ve virüsü ailelerine taşımamak adına evlerine gidemeyen sağlık çalışanlarına Beylikdüzüspor Kulübü Tesisleri’nin kapısını açan Beylikdüzüspor Kulübü ve Beylikdüzü Belediyesi sağlık çalışanlarına ev konforunu sunmak adına hizmetlerini tüm hassasiyetiyle sürdürüyor. Tesiste her gün düzenli olarak çarşaf değişimi, kıyafetlerin yıkanması ve detaylı temizlik gibi hijyen işlemleri gerçekleşirken tüm dezenfeksiyon işlemleri de Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenli olarak yapılıyor. Tedbirlerin üst düzeyde alındığı 30 yatak kapasiteli tesisi ziyaret ederek sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, bundan sonraki süreçte sağlık çalışanları için Belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Başkan Çalık tesisin yanı sıra hazırlanan yeni konaklama alanlarının da salgınla mücadele boyunca sağlık çalışanlarının hizmetinde olacağını belirtti.
“Sağlık çalışanlarımızın hayatına dokunacak çalışmalar yapacağız”
Beylikdüzü Belediyesi olarak sağlık çalışanları için özveriyle çalışacaklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Sağlıkçılarımız toplum sağlığını kendi sağlıklarının önüne koyarak cesurca mücadele ediyorlar. Beylikdüzü Belediyesi olarak mümkün olduğunca hayatlarını kolaylaştırmak adına adımlar atmak istiyoruz. 30 kapasiteli tesisimizi sağlıkçılarımıza açarak ev ortamında kalmalarını sağlıyoruz. Ayrıca Beylikdüzü Belediyesi’ne ait 11 dairemizi de çok hızlı bir şekilde sağlık çalışanlarımız için hazırlıyoruz” dedi. İlçede yer alan hastaneler için alınan koruyucu önlemleri de paylaşan Çalık, “Bir ilk olarak Beylikdüzü’nde hayata geçirdiğimiz ve 5 bin apartmanımıza dağıttığımız dezenfektan paspaslarımızı ilçede ki bütün sağlık kuruluşlarının da önüne yerleştirdik. Ayrıca Türkiye’de ilk kez Beylikdüzü Belediyesi’nin hayata geçirdiği dezenfektan kabin uygulamamız var. Hem Kaymakamlık hem de Belediye Binası önüne koyulan kabinlere ilave olarak Devlet Hastanemiz için de sipariş verdik. Bu saatten sonra yapacağımız bütün işlerin sağlık çalışanlarına dokunan işler olması gerekiyor. Mümkün olduğunca da sağlık çalışanlarına hizmet edecek faaliyetler yapmaya gayret ediyoruz. Bu salgının üstesinden hep birlikte hareket ederek geleceğiz” dedi.
İstanbul Maltepe’de kültür sanat etkinlikleri devam ediyor
AK Parti Esenyurt İlçe Başkan Yardımcısı ve STK Birim Başkanı Mustafa Gevrek, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gevrek, 2026 yılının birlik, kardeşlik ve manevi değerlerin daha da güçlendiği bir yıl olması temenni etti.
HABER: M.MUSTAFA KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar’daki Hz. Ali Camisi’nde kıldığı cuma namazının ardından yaptığı açıklamalarda hem Türkiye’nin yeni yıla güçlü bir şekilde girdiğini vurguladı.
HABER: AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklanan siyasi parti üye sayılarını değerlendirdi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’nün kamera çalışmalarıyla Karaağaç Mahallesi’nde yol kenarına hafriyat döken sürücü suçüstü yakalandı. Toplam 63.592 TL idari para cezası uygulandı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne Valisi Yunus Sezer, Keşan Türkmen Köyü’nde 52 mahalle ve köy muhtarı ile vatandaşlarla bir araya gelerek devam eden ve planlanan yatırımları değerlendirdi.
HABER: NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZ - Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Av. Önder Serkan Çebi, yılın son gününde ilçeyi adım adım dolaşarak kamu kurumları, belediye çalışanları ve esnafla bir araya geldi.
HABER: NEZİR KARAYÜN / ESENYURT- Esenyurt Belediye Tiyatrosu, 2025 tiyatro sezonunda sergilediği performansla büyük bir başarıya imza attı.
HABER: MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı İncekum Mahallesi’nde yapılan yol ve kavşak düzenlemesi, bölgedeki esnafı zor durumda bıraktı.
2025’in en çok aranan oyuncuları ve yapımları belli oldu
HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Araştırmacı Yazar Ersin Şenerler, yılın son gününde Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.