Korkmaz Motors’a Görkemli Açılış

Esenyurt’ta bulunan Korkmaz İş Plaza'nın da sahibi olan İş Adamı Erdal Korkmaz, lüks araçların satıldığı Korkmaz Motors ile Esenyurt’a renk kattı.

GÜNCEL 20.06.2020 20:49:01 6297 0
Korkmaz Motors’a Görkemli Açılış

 

Korkmaz Motors’a Görkemli Açılış

 

Esenyurt’ta bulunan Korkmaz İş Plaza'nın da sahibi olan İş Adamı Erdal Korkmaz, lüks araçların satıldığı Korkmaz Motors ile Esenyurt’a renk kattı.

Korkmaz MOTORS’un açılış kurdelesini CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Zeynel Emre, İBB Genel Koordinatörü Coşkun Tanış, Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Ömer Şatır ve Erdal Korkmaz beraber kestiler.

Esenyurt’a Hayırlı Olsun

Açılışta bir konuşma yapan Korkmaz, “Dünya’nın yaşadığı pandemi sürecinde biz iş adamları olarak yatırımlarımızı devam ettirmemiz gerekiyordu. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Korkmaz Motors Esenyurt’a ve bölgemize hayırlı olsun. Esenyurt`ta açmış oluğumuz Korkmaz  Motors’un yeni çıkan ve son model araçların oto alım satım merkezi olarak İstanbul ve ülkemizin çeşitli illerine satışlarımıza başladık. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için ben ve çalışanlarımız olarak, en güzel araçları en uygun fiyata müşterileri ile buluşturmak olduğunu" ifade ederek, İstanbul şehrimize hizmet etmek bizim için bir borçtur. Korkmaz Motors'ta hizmette sınır yoktur. Yeter ki müşteri istediği aracı beğensin, onlar için en güzel modern ve konfor şeklinde tasarlanmış araçlarımız en uygun fiyata alıcısı bekliyor.

Sektörde Ses Getireceğiz

Korkmaz; Tekstil, plaza, tarım ve hayvancılık işlerimizden sonra yeni bir iş kolu olarak otomotiv sektörüne hayırlısıyla giriş yapıyoruz. Bu sektörün eksikleri olduğunu düşünüyoruz. Bu sektörün eksik kalan yönlerini tamamlamak ve başarılı bir otomotiv firması olmak hedeflerimiz arasındadır. Otomotiv sektörünün kendimize uygun olduğunu düşündük. Üniversite mezunu genç arkadaşlarımıza istihdam sağlamak ülke ekonomimize bu zor pandemi sürecinde destek amacıyla açıldık demek yanlış olmaz. İlerleyen dönemlerde sektörde ses getirmeyi ve gelişen büyüyen bir portföye sahip olmayı hedefliyoruz.’’ dedi.

Tanış, Sektörde Öncü Olacaklar

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Genel Koordinatörü Çoşkun Tanış, yeni açılan otomotiv firmamızı tebrik ediyorum. İnşallah çok güzel yerlere gelerek sektörün öncü isimlerinden olurlar. Bol kazançlar diliyorum hayırlı uğurlu olsun, dedi.

Emre, Türk Markalarını da Görmek İstiyoruz

Açılışta konuşan ve Korkmaz Motors ailesini tebrik eden bir diğer isim ise Zeynel Emre oldu. Emre, açılan otomotiv firmamızda açıkçası hep yabancı menşeiyli araçlar görmek beni biraz üzüyor keşke Türk markalı araçlarımız da bu showroomlar da yerini alabilse. Esnaflarımızın yüzde 10’luk kısmının kepenk indirdiği bu süreçte umarız ayağımız uğurlu gelir ve yeni yerler açılmaya devam eder. Hayırlı uğurlu olsun diyerek sözlerini tamamladı.

Tekin,  Bol Kazançlar Diledi

 İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, önümüzdeki süreçte 2. el otomobil piyasası çekici bir hale geldi. Korkmaz Plazayı bu zor dönemde ekonomimize yapacağı katkılar ve cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Allah Utandırmasın. Bol kazançlar diliyorum, dedi.

Renkli Simalarla Açıldı

Açılışa, CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin, Zeynel Emre, İBB Genel Koordinatörü Coşkun Tanış, Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Ömer Şatır, Korkmaz Motors yönetim kurulu başkanı Erdal Korkmaz, Esenyurt taşıyıcı kooperatifi başkanı Yücel Tanış ve çok sayıda seçkin davetli iştirak etti.

Haber: Nezir Karayün - Esma Mert Duru


TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.