Küçük Bahçıvanlar Parkı’nda İlk Hasat Yapıldı
Çocukların kent tarımını öğrenmesi ve üretmenin önemini kavraması için Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen Küçük Bahçıvanlar Parkında ilk hasat yapıldı.
Çocukların kent tarımını öğrenmesi ve üretmenin önemini kavraması için Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen Küçük Bahçıvanlar Parkında ilk hasat yapıldı. Hasat etkinliği kapsamında mahsulleri çocuklarla birlikte toplayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Arzumuz, evlatlarımızın toprağı, fideyi ve tohumu tanımasıydı. Bugün çocuklarımızla mahsullerin hasadını yapmanın mutluluğunu paylaşıyorum” dedi. Beylikdüzü Belediyesi’nin kent tarımını destekleyen projelerinden biri olan ve ilk fidelerinin çocuklarla birlikte dikildiği Küçük Bahçıvanlar Parkında ilk hasat yapıldı.
Ekim ayında bin metrekarelik ekim alanına sahip parkta iki bin fideyi toprakla buluşturan çocuklar, emeklerinin karşılığını yaptıkları hasatla aldı. Etkinlik kapsamında Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, minik ellerin toprakla buluşturduğu mahsullerin hasadını da yine onlarla gerçekleştirdi.
Başkan Çalık, oğlu Denizhan ve çocuklarla birlikte kıvırcık, pazı ve karalahana gibi kışlık sebzeleri büyük heyecanla toplarken program sonunda katılanlara çocuk dergisi ve Türk Bayrağından oluşan hediyeler verdi. Çalık: Arzumuz, evlatlarımızın toprağı tanımasıydı Etkinlik boyunca çocuklarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmeyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık,Toprağa ve üretmeye önem veren bir anlayışla yol yürüdüğümüzü her fırsatta söylüyoruz. Küçük Bahçıvanlar Parkı’nı da bu anlayış doğrultusunda çocuklarımızın hem oyunlar oynayıp hem de üretmenin ve doğanın önemini kavrayabilecekleri bir alan olarak tasarladık. Burayı hayata geçirirken arzumuz, evlatlarımızın toprağı, fideyi ve tohumu tanıması aynı zamanda birlikte diktiğimiz fidelerin büyüme aşamalarına şahit olmalarıydı. Bugün, çocuklarımızla birlikte mahsullerin hasadını yapmanın mutluluğunu paylaşıyorum ifadelerini kullandı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Manisa Vakfı Başkanı Ercan Oğuz, Başkan Vekili Önder Güzelarslan ve beraberindeki vakıf yöneticileri, Esenyurt’ta görev yapan Manisalı Fatih Çobanoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Eğitimden Haberler İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, okul ziyaretleri kapsamında Beylikdüzü Ahmet Beyaz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fatma Kanmaz’ı makamında ziyaret etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Marmara Nakliyecileri Derneği yönetim kurulu üyeleri ve başkan yardımcıları, sektörün geleceğine yön verecek önemli bir toplantıda bir araya geldi.
Eğitimden Haberler İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, okul ziyaretleri kapsamında Beylikdüzü Ahmet Beyaz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fatma Kanmaz’ı makamında ziyaret etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Dergisi’nin şubat sayısı bağımlılıkla mücadele konusuna ayrıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla ilçe genelinde düzenlediği etkinliklerle vatandaşlara sevgi dolu anlar yaşattı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne Valisi Yunus Sezer, Selimiye Meydanı’nda kurulan Ramazan Sokağı’nın Ramazan boyunca kültürel ve manevi etkinliklere ev sahipliği yapacağını açıkladı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de sağanak ve fırtına etkili oldu. Selimiye Camii yakınlarında devrilen ağaç, park halindeki bir aracın üzerine düştü. Olayda yaralanan olmazken araçta maddi hasar meydana geldi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER- Kartal’da sporun ve aile bağlarının güçlendiği anlamlı bir etkinliğe imza atıldı.
Beylikdüzü Belediyesi, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak için afet farkındalık eğitimlerini ilçe genelinde yaygınlaştırarak sürdürüyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Esenyurt Belediyesi, iş arayan engelli vatandaşları işverenlerle buluşturmak için önemli bir adım attı.
HABER/ M. MUSTAFA KARAYÜN / ESENLER - Esenler Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Sabri Ugan Esenler Sokak Ligi finali büyük bir coşkuya sahne oldu.
HABER / AHMET KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - İstanbul’da balık tezgahları bu sezon adeta bereketle doldu.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.