Kültür SEM’e Yoğun Talep

Beylikdüzülü vatandaşları kültür ve sanatla buluşturduğu KÜLTÜR-SEM kurslarının yeni dönem kayıtları başladı. Vatandaşlar, çocuk ve yetişkin kategorileri olmak üzere toplamda 50 farklı branşta ücretsiz eğitim alma imkanına sahip

İSTANBUL 23.09.2019 09:34:18 3519 0
Kültür SEM’e Yoğun Talep

Kültür SEM’e Yoğun Talep

Beylikdüzü Belediyesi’nin Beylikdüzülü vatandaşları kültür ve sanatla buluşturduğu KÜLTÜR-SEM kurslarının yeni dönem kayıtları başladı. Vatandaşlar, çocuk ve yetişkin kategorileri olmak üzere toplamda 50 farklı branşta ücretsiz eğitim alma imkanına sahip olacak.  

 

Sanatın, sanatçının ve eğitimin her zaman destekçisi olan Beylikdüzü Belediyesi’nin Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren KÜLTÜR-SEM’in Dil, Kültürsem Akademi, Kişisel Gelişim ve Kültür-Sanat kurslarının 2019-2020 dönemi kayıtları başladı. Beylikdüzü’nde yaşayan vatandaşlar yetişkin ve çocuk kategorileri olmak üzere toplamda 50 farklı branşta, birbirinden nitelikli eğitimlerden ücretsiz olarak faydalanabilecek. Vatandaşlar kurs kayıtlarını ise; Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi, Beylicium AVM Kurs Merkezi, Kavaklı Kültür ve Kurs Merkezi, Özgecan Aslan Kültür Merkezi ve Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde yapabilecek. 

 

Kayıtların ilk gününe yoğun ilgi

 

Kayıtların ilk gününde Beylikdüzü’nün çeşitli noktalarındaki kayıt merkezlerinde vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekerken vatandaşlar kurs dönemi boyunca danstan müziğe, el işinden yabancı dil kurslarına kadar çeşitli birçok alanda değerli eğitimcilerle bir araya gelecek. Çocuk ve yetişkin kategorileri bulunan ve katılımın ücretsiz olduğu kültür sanat kurslarında çocuklar;  “İngilizce, matematik, resim, bağlama, halk oyunları, bale, modern dans, yaratıcı drama, tiyatro, keman, piyano, gitar, çello, yan flüt” branşlarında eğitim alabilecek. 6-13 yaş aralığındaki çocuklar Çocuk Kültür Sanat Kursları’na, ilkokul 2. ve 7. Sınıf aralığındaki çocuklar matematik ve İngilizce kurslarına kayıt oluşturabilecekken bale branşına 5 yaş ve üstü çocuklar başvurabilecek.

 

Yetişkinler için birbirinden çeşitli branşta eğitim imkânı

 

Kurs başvurularında ‘Yetişkin’ kategorisinde ise vatandaşlar, çeşitli enstrüman eğitimlerinden yabancı dil eğitimlerine, danstan el becerisi gerektiren branşlara kadar farklı pek çok alandan faydalanabilecek. 14 yaş ve üstü vatandaşların katılabileceği yetişkin kurslarında vatandaşlar; bağlama, gitar, kemençe, Türk halk müziği ve Türk sanat müziği kurslarıyla müzikle buluşurken tiyatro, halk oyunları, modern dans, resim, ebru, takı tasarım, dolgu bebek yapımı kurslarıyla çeşitli sanat ve el becerisi eğitimleri alabilecek. Bunun yanı sıra, etkili konuşma teknikleri, diksiyon, okul öncesi çocuk geliştirme ve eğitimi, bilgisayar işletmeciliği, moda çizim teknikleri kurslarına da katılabilme imkânı olan kursiyerler Arapça, İngilizce ve Almanca branşlarında alacakları eğitimlerle hem yeteneklerini keşfedecek hem de yabancı dil seviyelerini ilerletecek.

 

 

 


İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması...

İzmir'de Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Eğit-Der Köy Enstitüleri kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.

Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret...

Tamer Kıral’a, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi iki minik konuk ziyarette bulundu.

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

Şehirlerimizin sessiz sakinleri olan sokak hayvanları, çoğu zaman çeşitli hastalıklar sebebiyle ölüyorlar. Peki sokak hayvanları için ne yapılmalı, nasıl tedavi edilmeli?

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 kişi gözaltına alındı.

Tekstil ve hazır giyimin ihracat şampiyonları belli oldu

Bursa’da tekstil, hazır giyim ve konfeksiyon sektörlerinde ihracat başarısı gösteren firmalar ödül ve ihracata katkı sertifikası almaya hak kazandı.

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

Yonca Zeren’in ilk tekli çalışması ‘’ Benim Seni Görmem Lazım’’ Haluk Özkan Projects çatısı altında müzik severlere sunuldu.

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

2023 Yılı Belediye Faaliyet Raporu kabul edildi. Toplantıda kentsel dönüşümden altyapıya, eğitimden gençlere kadar pek çok alanda Bağcılar’ın gelişimine yönelik çalışmalar anlatıldı.

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

.

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Alipaşa'daki Ek Hizmet Binasında belediye personeliyle bir araya geldi. Toplantıda, Başkan Balcıoğlu belediye çalışanlarına hitaben önemli açıklamalarda bulundu.

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

Esenyurt ve Kıraç'ın saygın siyasetçi iş adamlarından Oruç Kamberoğlu ile 2024 yerel seçim sürecine dair çok özel bir röportaj yaptık.

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Üç aylık ücretsiz programda savunma sanatı uzmanlarından temel eğitim alan kadınlar, tacize ve şiddete karşı koyabilme kabiliyeti geliştiriyor.

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Her biri 15 metrekareden oluşan 133 parselde vatandaşlar doğayla iç içe, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirirken boş zamanlarını da en güzel şekilde değerlendirebilme fırsatı bulacak.

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Denizlerde av yasağı başladı. 4,5 ay sürecek olan yasağın son gününde balıkçıların yüzü güldü. Denizlerin bu sezon bol ve bereketli geçtiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, “Ucuz balık kampan

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim’i makamında ziyaret etti.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.