Bağcılar Kariyer Merkezi’nden Lojistik Eleman İstihdamı
Türkiye’nin önde gelen bir lojistik firması, Bağcılar Belediyesi Kariyer Merkezi’nin aracılığıyla personel talebinde bulundu. Bu amaçla Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda işveren ile iş arayanlar bir araya geldi. Yapılan görüşmeler sonucunda aranan özelliklere uygun kişiler depo görevlisi olarak çalışmaya başlayacak.
Bağcılar Belediyesi tarafından 2012 yılında kurulan Bağcılar Belediyesi Kariyer Merkezi, iş ihtiyacı olan ilçe sakinlerine umut kapısı olmaya devam ediyor. Her hafta bir firma bünyesinde çalıştırmak üzere Kariyer Merkezi’nden eleman talebinde bulunuyor. Son olarak uluslararası taşımacılık yapan Bofor Lojistik şirketi, e-ticaret üzerinden gelecek siparişlere cevap vermek için depo görevlisine ihtiyaç duyduklarını belirtti.
1052 kişiye mesaj gönderildi
Bunun üzerine Kariyer Merkezi yetkilileri, İŞKUR ile yapılan protokol çerçevesinde kayıt yaptıran 1052 kişiye mesaj gönderdi. İletişime geçilen kişiler, Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda düzenlenen toplantıda şirketin Genel Müdür Yardımcısı Çağlar Şahbaz’la bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede taraflar birbirlerine haklarını ve isteklerini açıkladı. İncelemenin ardından belirlenen kıstasa uyanlar depo görevlisi olarak çalışmaya başlayacak.
Doğru kişiye doğru iş
İstihdam konusunda önemli adımlar attıklarını vurgulayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Doğru kişinin doğru işi yapması için firmalarla istişarelerde bulunuyoruz. Bunun neticesinde hem vatandaşlarımız iş sahibi oluyor hem de şirketler aradıkları kaliteli personele kavuşmuş oluyor. İşsizliğe karşı çözüm üretmeye ve hemşehrilerimize her konuda destek olmayı sürdüreceğiz” dedi.
İnsanların mutluluğuna aracılık eden Bağcılar Kariyer Merkezi, son 3 yılda 1354 kişinin istihdam edilmesini sağladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - 13 Kasım 2025 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile gecikme zammı oranında önemli bir değişiklik yapıldı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Kış lastiği zorunluluğu ve artan cezalar, lastikçilerde büyük bir yoğunluk yaşanmasına sebep oluyor.
23 ilde dolandırıcılık operasyonu! 64 şüpheli yakalandı
Memduh Büyükkılıç'tan kahraman askerler için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li belediyelere vergi tepkisi: Kantarın topuzunu kaçırdılar
BANDIRMALI Genç Moda tasarımcı Efe Batur, Karaköy Zülfaris’te gerçekleştirdiği defilesiyle İstanbul’un moda sahnesine yeni bir soluk getirdi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Beylikdüzü İlçe Başkanlığı kongresinde yaptığı konuşmayla büyük alkış aldı.
Marmaris, 'Maviden Yeşile' binin üzerinde koşucuyu ağırlayacak
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.