Mazeret Yok, Tek Hedef Başarı..!

Beylikdüzü’nün kaliteli okullar arasında ilk sırada yer alan Dr. Ayla Savaş Ortaokulu 2018-2019 eğitim-öğretim dönemine hazır bir şekilde başladı.

EĞİTİM 25.09.2018 17:28:57 6914 0
Mazeret Yok, Tek Hedef Başarı..!

Mazeret Yok, Tek Hedef Başarı..!

Beylikdüzü’nün kaliteli okullar arasında ilk sırada yer alan Dr. Ayla Savaş Ortaokulu 2018-2019 eğitim-öğretim dönemine hazır bir şekilde başladı.

Dr. Ayla Savaş Ortaokulu bölgenin en iyi okulları arasında yerini alırken, velilerin kayıt yaptırmak için sıraya girdiği bir devlet okulundan, beklenenin çok üzerinde bir duruş sergiliyor. Sadece akademik anlamda değil, kültürel ve sportif alanda da çok başarılı durumda. Çalışkan idareci ve öğretmen kadrosu ile göz kamaştırıyor.

“Şampiyon Hiç Değişmiyor”

Okula girildiğinde sizleri güler yüzü ile karşılayan bir kadro var. Okul müdürü Ferdi Altın ise güler yüzlü ve şeffaf odası ile her gelen insanı pozitif enerjisi ve tüm samimiyeti ile kapıda karşılayıp kapıda uğurluyor. Zaten okula girerken o enerjiyi ve sempatikliği alıyorsunuz. Kim gelirse gelsin fark etmiyor. Okulun güler yüz felsefesi var. Bunu öğretmen ve öğrenciler her alanda yansıtıyor. Okul olarak öğrencileri motive etmeyi iyi biliyor, öğretmen kadrosu tecrübeli ve iddialı öğretmenlerden oluşmakta. Sosyal ve kültürel faaliyetler düzenleyerek her öğrencinin bir yeteneğinin öne çıkarılması ve geliştirilmesi için çalışmalar yapılıyor. Yapılan bütün devlet sınavlarında da sınavların adı değişse de şampiyon hiç değişmiyor ve Dr. Ayla Savaş Ortaokulu hep şampiyon oluyor.

Altın Adam Ferdi Altın

Başarının sırrı samimiyet ve işini aşkla yapan altın adam Ferdi Altın, “okula girip de o sıcaklığı ve samimiyeti hmemek mümkün değil. Temel felsefesi mutlu ve güler yüzlü insanlar topluluğu hedefleyen altın adam başarı tesadüf değildir başarmak için bütün gücümüzle öğretmen, veli ve öğrencilerimizle çalışmalarımızı birlikte sürdürüyoruz diyor.

“Güne Güler Yüzle Başlar, Günü Güler Yüzle Bitiririz”

Dr. Ayla Savaş Ortaokulu,  “Güne güler yüzle başlar, günü güler yüzle bitirir, tek hedef başarı, mazeret yok” sloganıyla yola koyulan bir okul olarak karşımıza çıkıyor. Genç ve dinamik bir yapıya sahip olan okul müdürü Ferdi Altın daima başarıyı ve yeniliği hedefleyen bir eğitimci olma özelliği taşıyor.

Sosyal ve Kültürel Faaliyetlere Önem Veriliyor

 Okulun başarısının arttırılması ve var olan kalitenin daha da yükseltilmesi için birtakım çalışmalarda bulunulduğunu ifade eden okul müdürü Ferdi Altın; “ İlçe genelinde çevre ödüllerinin hepsini biz kazandık, görsel sanatlar sergisi düzenledik, keman, piyano, gitar çalan öğrencilerin yeteneklerini sunmasına ortam hazırlayarak kendilerini keşfetmelerine yardımcı olduk, 8. Sınıf öğrencilerinin sınav telaşını az da olsun üzerlerinden atmaları için moral kahvaltıları düzenledik, tarihi değerlerimizi öğrencilere anlatmak bağlamında Çanakkale gezisi düzenledik,  özel eğitim sınıfları açtırdık ve tüm donanımları yaptırdık  ve öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için seminerler düzenledik.

 

“Başarı Bizim Anahtar Kelimemiz”

Altın: “Erasmus projesi kapsamında öğrencilerle birlikte 8 ülkeye geziler düzenledik. Bosna’da bulunan kardeş okulla beraber bir hafta geçirdik. Tüyap’ta yapılan etkinliklere öğrencilerimizi götürüp görsel ve eğitsel gelişimlerine katkı sağlayarak onların, geleceğin marka isimleri olmaları için elimizden gelen her imkanı seferber edeceğiz” dedi.

 


TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.