Mesleğin Ruhunu Gösteren Davranış

Kaynar, “Güçlü, büyük Türkiye ideali eğitim ile ve eğitim de diriliş ruhuyla mümkün olacaktır.”

İSTANBUL 4.04.2020 15:48:42 0
Mesleğin Ruhunu Gösteren Davranış

Mesleğin Ruhunu Gösteren Davranış

Kaynar, “Güçlü, büyük Türkiye ideali eğitim ile ve eğitim de diriliş ruhuyla mümkün olacaktır.”

MESK-Memur ve Emekli Sendikaları Genel Başkan Yardımcısı ve Diriliş Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Nuri Kaynar Türkçe öğretmeni Melike Büyük Dinçer'in masayı yan çevirip okul tahtası gibi kullanarak internet üzerinden öğrencilerine ders anlatmasının medya da yer alan görüntüleri üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında ‘Türkçe öğretmenimiz Melike Büyük Dinçer’in şahsında tezahür eden bu ruh yüzbinlerce öğretmenimizin emeğinin yansımasıdır.’ dedi. Güçlü, büyük Türkiye idealinin eğitim ile ve eğitim de diriliş ruhuyla mümkün olacağını ifade eden Mehmet Nuri Kaynar mesajını ‘Melike öğretmenin şahsında fedakâr öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.’ diyerek bitirdi.

Elimizden Gelenini Yapalım

Diriliş Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Nuri Kaynar, “Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Cumhuriyet Ortaokulunda Türkçe öğretmeni olarak görev yapan Melike Büyük Dinçer'in masayı yan çevirip okul tahtası gibi kullanarak internet üzerinden öğrencilerine ders anlatması bu mesleğin ruhunun ne olduğunu göstermesi açısından önemli bir örnektir. Diriliş ruhundan kastımız da tam olarak budur işte. Mazeretlerin esiri olmadan, bu şartlar altında ne yapabilirim? Sorusunu kendimize sorarak mevcut şartlar içerisinde elimizden gelenin en iyisini ortaya koyabilmektir. Türkçe öğretmenimiz Melike Büyük Dinçer’in şahsında tezahür eden bu ruh yüzbinlerce öğretmenimizin emeğinin yansımasıdır. Güçlü, büyük Türkiye ideali eğitim ile ve eğitim de diriliş ruhuyla mümkün olacaktır. Melike öğretmenin şahsında fedakâr öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.”

 

Hayalleri Gerçeğe Dönüştüren Kadınlar

HABER / DUYGU CANKO / ADOM AJAN - İstanbul Girişimci Kadınları Destekleme Derneği’nin (İGKADER) Maltepe’de düzenlediği anlamlı buluşma, kadınların cesaretini, emeğini ve vizyonunu bir araya getirdi.

Erdoğan: 500 bin sosyal konutla dar gelirliye nefes aldıracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 500 bin sosyal konutla dar gelirliye nefes aldıracağız

Erdoğan, Gürcistan Cumhurbaşkanı ile Maç Öncesinde Bir Araya Geldi

HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu'nda Türkiye A Millî Futbol Takımı ile Gürcistan Millî Futbol Takımı arasında oynanan maçı izleyecekler.

GA-ASI ve Hanwha, Gray Eagle® STOL İHA üretimi için anlaştı

GA-ASI ve Hanwha, Gray Eagle® STOL İHA üretimi için anlaştı

Tofaş, La Laguna Tenerife biletleri satışta

Tofaş, La Laguna Tenerife biletleri satışta

Milli Dayanışma 15'inci kez toplanıyor

Milli Dayanışma 15'inci kez toplanıyor

Öğretmenler Arası Fotoğraf Yarışması Başladı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS / Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin sanatsal yeteneklerini sergilemelerini ve meslektaşları arasındaki dayanışmayı artırmayı amaçlayan yeni bir yarışma başlattı.

Bakan Yerlikaya; 328 Çete Çökertildi!

Bakan Yerlikaya: Zehir tacirleriyle savaşımız aralıksız sürecek... 328 çete çökertildi!

Gebzeli güreşçiler Balkan Şampiyonası'ndan madalyalarla döndü

Gebzeli güreşçiler Balkan Şampiyonası'ndan madalyalarla döndü

CHP'li Gökan Zeybek'ten 'Kooperatif Davası' tepkisi

CHP'li Gökan Zeybek'ten 'Kooperatif Davası' tepkisi

TÜBİTAK Bilim Fuarları Bilgilendirmesi

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Milli Teknoloji Hamlesi vizyonu doğrultusunda, gençlerin bilimsel proje üretme yeteneklerini geliştirmeyi amaçlayan 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı’nın on ikinci dönem çağrıları

Bayrağa İlk İlmeği Vali Fidan, Attı

HABER / DUYGU CANKO / ADOM AJANS - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında hayata geçirilen anlamlı bir proje, Nevşehir’de büyük bir heyecan yarattı.

TOFAŞ BCL'de 2'de 2 yaptı!

TOFAŞ BCL'de 2'de 2 yaptı!

Kocaeli’de 'Milli' zafer! A Milliler 4 gole kazandı

Kocaeli’de 'Milli' zafer! A Milliler 4 gole kazandı

15 Günlük Yasal Süre Aşıldı

HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya Belediyesi İmar Servisi'nde yaşandığı iddia edilen bir ihmal, kamuoyunun gündemine oturdu. Vatandaşın, yasal olarak belirlenen 15 günlük cevap süresi geçti.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.