Mesut Üner’in 4 Projesi Ödül Aldı

Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in ilçede hayata geçirmeye başladığı 4 proje ödüle layık görül

İSTANBUL 1.10.2020 15:56:56 1755 0
Mesut Üner’in 4 Projesi Ödül Aldı

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in 4 Projesi Ödül Aldı

 

Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in ilçede hayata geçirmeye başladığı 4 proje ödüle layık görüldü.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğiyle; Tarihi Kentler Birliği’nin düzenlediği 2019 yılı Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması sonuçları internet ortamında gerçekleştirilen jüri toplantısıyla belirlendi. 39 Belediyenin 67 proje ile başvurduğu yarışmada Çatalca Belediyesi Proje Ödülünü kazandı.

 

Belediye Başkanı Mesut Üner’in önem verdiği 4 proje olan “Tarihi Kaleiçi Surları Restorasyon Projesi, Karacaköy Mahallesi Taşmektep Restorasyon Projesi, Kaleiçi Mahallesi Maliye Lojmanı Uygulama Projesi ve Topuklu Çeşmesi Restorasyon Projesi” Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda Proje Ödülünün sahibi oldu.

 

Jüri Üyelerince ödül alan projeler; Kale içinde aynı alanda bulunan çalışmaların bütüncül bir senaryo oluşturması ve farklı karakterde yapılarda yürüttüğü çalışmalarında farklı kullanımlara yönelik etkileşimi ön plana çıkaracağı belirtilirken, düzenlenen ödül töreninde Çatalca Belediye’sinin ödülü, Başkan Yardımcısı İkram Kaya ve AK Parti Meclis Üyesi Turhan Uçar tarafından alındı.

 

Çatalca’mız Adına Gurur Duyuyoruz

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner “Çatalca’mızın tarihi ve kültürel değerlerini ön plana çıkarmak, İlçemizi tarihi dokusu bozulmadan gelecek nesillere aktarmak amacıyla yaptığımız projelerden 4 tanesinin yer aldığı çalışmamız ile Tarihi Kentler Birliği’nden bu anlamlı ödülü almaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. M.Ö 2000 yıllarına dayanan tarihsel ve kültürel zenginliğimizle bu ödül Çatalca’mız adına gurur vericidir. Devam eden projelerimizin tamamlanması, yenilerinin hayata geçirilmesi için çalışmaya devam ediyoruz. Ödüllü projelerimizin uygulamasını da başlatmış bulunmaktayız. Çatalca’mıza hayırlı olsun” sözleriyle ödülün ilçeye hayırlı olmasını diledi.


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.