Mobil Ödeme Çözümü

Türkiye’nin ilk ve tek ödeme sistemleri yarışması olan “PSM Ödülleri”nin kazananları açıklandı. Yeni nesil finansal teknoloji şirketi Multinet Up, MultiPOS uygulaması ile “En İyi Mobil Ödeme Çözümü” kategorisinde ödüle layı

MAGAZİN 13.12.2019 17:53:45 0
Mobil Ödeme Çözümü

Multinet Up’ın MultiPOS uygulaması PSM Ödüllerinde “En İyi Mobil Ödeme Çözümü” Seçildi

Türkiye’nin ilk ve tek ödeme sistemleri yarışması olan “PSM Ödülleri”nin kazananları açıklandı. Yeni nesil finansal teknoloji şirketi Multinet Up, MultiPOS uygulaması ile “En İyi Mobil Ödeme Çözümü” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Multinet Up’ın yemek kartı sektöründe bir devrim yaratan ödeme çözümü MultiPOS, ödeme teknolojilerinin gelişmesi ve inovasyonun teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen PSM Ödülleri’nde “En İyi Mobil Ödeme Çözümü” kategorisinde birinci seçildi.

Ödül töreni, 12 Aralık Perşembe günü, İstanbul’da gerçekleştirildi.

Multinet Up’ın teknoloji şirketi inventiv’in geliştirdiği mobil pos uygulaması MultiPOS, tamamen dijital ve temassız bir ödeme alımı sağlıyor.

MultiNet kart kullanıcıları ister kartları ile temassız ister MultiPay mobil cüzdanları ile karekod okutarak MultiPOS üzerinden ödemelerini yapabiliyorlar. MultiNet üye iş yerleri uygulama ile yalnızca ödeme alımı değil fiziki POS cihazlarında yapılan fatura kesimi, gün sonu alımı, slip gönderimi, ödeme iptali gibi işlemlerin tamamını kolayca gerçekleştirebiliyor.

Sektörde, ödeme sistemi uygulamalarında yeni bir dönem başlatan MultiPOS ile fiziki POS cihazına gerek duymaksızın yalnızca cep telefonu ile ödeme almak mümkün.

Multinet Up Üye İş Yeri Direktörü Erem Çakıroğlu: “Multinet Up geliştirdiği teknoloji ve çözümlerle çoklu sektörlere uzanan ekosistemindeki paydaşlarının dijitalleşmesine katkıda bulunuyor. Fiziki POS cihazlarında yaşanan arıza, kırılma, rulo kâğıdın işlem esnasında bitmesi ve yeniden takılması vb. birçok aksaklık veya paket servislerde kullanılan cihazların yeterli sayıda olmaması, özellikle yoğun öğle yemeği saatlerinde restoran ve kafelerin hizmet kalitesini düşürmekteydi. Teknoloji şirketimiz inventiv’in 4 ay gibi kısa sürede ürettiği, geçtiğimiz temmuz ayında hayata geçirdiğimiz MultiPOS sayesinde tüm bu sorunların önüne geçmek mümkün oldu. Multinet Up olarak dokunduğumuz tüm sektörlerde dijitalleşme stratejimiz doğrultusunda fark yaratmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu Fabrika Dumanla Değil, Beyinle Çalışıyor…

HABER / DUYGU CANKO / ADOM AJANS - İstanbul’un kalbinde yer alan, ama sınırları hayal gücüyle çizilen bir yer var...

BÜYGİAD’tan Tuna’ya Taziye Ziyareti

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Genç Girişimci İşadamları Derneği (BÜYGİAD) Başkanı İlhan Yıldız, geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna’ya taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Sezer: 15 Temmuz’u Unutmamamız ve Unutturmamamız Gerekir

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programında Vali Yunus Sezer; "15 Temmuz'u unutmamamız ve unutturmamamız gerekir." diyerek milli birlik mesajı verdi.

AKSOY’DAN İMRALI MEKTUBU İDDİALARINA YANIT

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Gelecek Partisi Edirne İl Başkanı Havva Aksoy, "İmralı Mektubu" iddialarına yazılı açıklama yaptı.

İklim Kanunu Resmi Gazete’de Yayımlandı

HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - Türkiye, iklim değişikliğiyle mücadelede önemli bir adım attı. 7552 sayılı İklim Kanunu, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

BBP'den Kalıcı Komisyon Tepkisi

HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Büyük Birlik Partisi (BBP), Meclis’te bazı muhalefet partileri tarafından gündeme getirilen “kalıcı ve yasal nitelikte komisyon kurulması” önerisine sert tepki gösterdi.

Erdoğan, TOGG'un Yeni Modeli T10f’yi Test Etti

HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN –/ADOM AJANS- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’un yeni sedan modeli T10F’nin test sürüşünü gerçekleştirdi.

Yeşilay’dan Dikkat Çeken İptal Kararı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Yeşilay Beylikdüzü Şubesi, toplumda sağlıklı yaşam bilincini artırmak amacıyla önemli bir etkinlik için hazırlık yapıyordu.

Vali Yunus Sezer Orman Yangını Bölgesinde

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, Keşan Mahmutköy’deki orman yangını bölgesine giderek ekiplerden bilgi aldı. Yaralıları ziyaret etti.

Miniklerden Jandarmaya Ziyaret

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne İl Jandarma Komutanlığı, okul öncesi öğrencilerini ağırlayarak teşkilatın tanıtımını yaptı; minikler araçları ve köpek timlerini ilgiyle izledi.

Bakan Yusuf Tekin'den Müjde

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Edirne'de düzenlenen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. LGS sonuçlarının yarın açıklanacağını duyurdu.

Mağdur Çocuk Yurda Yerleşmek İstiyor

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan’da bir çocuk, ailesi tarafından evden kovulduğunu ifade ederek yurda yerleşme talebinde bulundu.

Kuraklığa Karşı Sulama Planı

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valiliği, kuraklık nedeniyle tarımsal sulamada kademeli kesinti uygulanacağını ve Meriç Nehri’ne santralden su salındığını açıkladı.

Köpek Saldırısında Bir Kişi Yaralandı

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne'nin Karaağaç Mahallesi’nde, bir kafeye girmek isterken köpek saldırısına uğrayan vatandaş yaralandı.

Başpehlivan Orhan Okulu Oldu

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - 664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Orhan Okulu, finalde Feyzullah Aktürk'ü yenerek başpehlivan oldu ve altın kemeri kazandı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.