Türk rock müziğinin efsane ismi Mor Ve Ötesi’nin sahne aldığı geceye Ayşegül Aldinç, Mert Fırat, Gonca Vuslateri, Melisa Sözen, Umut Eker, Çiğdem Batur gibi pek çok tanınmış sima katıldı. Gecede Ayşegül Aldinç de sürpriz sanatçı olarak sahneye çıktı.
29 Haziran 2019 – Vodafone Red, sanatsever müşterilerine İstanbul’un popüler mekânlarından DasDas’ta sunacağı ayrıcalıkları tanıtmak üzere özel bir gece düzenledi. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ile DasDas’ın kurucuları Mert Fırat, Didem Balçın, Harun Tekin, Koray Candemir ve yatırımcı Muzaffer Yıldırım’ın evsahipliğinde DasDas’ta düzenlenen Vodafone Red Gecesi’nde, Türk rock müziğinin sevilen isimlerinden Mor Ve Ötesi sahne aldı. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan mor ve ötesi, birbirinden güzel şarkılarıyla konukları coşturdu. Sanat ve cemiyet dünyasından Mert Fırat, Gonca Vuslateri, Melisa Sözen, Umut Eker, Çiğdem Batur
gibi pek çok ünlü ismin katıldığı gecede Ayşegül Aldinç de sürpriz sanatçı olarak sahneye çıktı.

Ayrıcalıklar İçin Ünlü Olmaya Gerek Yok
Vodafone Red ve DasDas işbirliği kapsamında, Red’li müşterilerine DasDas etkinliklerinde 10 indirim sağlanacak. Red’liler, yerinde izleyemedikleri belirli etkinlikleri ise Vodafone TV ile cep telefonlarından izleyebilecek. Red’liler ayrıca, hafta içi 12:00-14:00 saatleri arası DasDas Mutfak’ta 10 indirim ayrıcalığından da yararlanabilecek.
Hakimler ve Savcılar Kurulu yetkilileri, adalet teşkilatının beklediği müjdeli haberi paylaştı.
NK Projeler ve projenin mimarı Nurcan Karaca, binbir emekle ilmek ilmek işledikleri Hande Bizi Sezen’e Götür! Senfonik projesinin kendilerinden habersiz şekilde kopyalanmasına isyan ederek hukuk mücadelesi başlattıklarını duyurdu.
Bornova Belediyesi, ilçenin parklarını, refüjlerini ve yeşil alanlarını daha canlı ve daha estetik hale getirmek için önemli bir çalışmayı kendi imkanlarıyla sürdürüyor.
Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin, şehrin geleceği olan çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek evlatlarımızın doğayı koruma bilinciyle büyümesi için canla başla çalıştıklarını dile getirdi.
Beylikdüzü Belediyesi olarak toplum sağlığını her şeyin üzerinde görüyoruz.
Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, DEM’li kadınların ve milletvekillerinin örgülü saç üzerinden yaptığı eyleme çok net sözlerle tepki gösterdi.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.
Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “Maarif Modeli Destekleme Projesi” kapsamında Çocuk Edebiyatı Fuarı’nda güçlerini birleştiriyor.
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ikinci dönemine güven ve huzur içinde başlanması için önemli bir toplantı gerçekleştirildi.
Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, ateşkes söylemlerine rağmen Gazze’de hayatın en ağır şartlarda devam ettiğini söyledi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.