Ne Başaracaksak Hep Birlikte Başaracağız..!

Şile Değirmen Otelde gerçekleştirilen aday adaylığı açıklama toplantısına çok sayıda Muhtar ve davetliler katıldı.

SİYASET 18.10.2018 17:44:32 8900 0
Ne Başaracaksak Hep Birlikte Başaracağız..!

 

 

ŞİLE’DE  “ KABAKOZ MAHALLESİ MUHTARI” AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU..

 

2019 Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde Şile’de Ak Parti Belediye Başkan Aday adaylığı için ilk olarak Kabakoz (köyü) Mahalle Muhtarı ve Şile Muhtarlar Dernek Başkanı Murat Tonbul yerel seçimlerde bende  göreve talibim dedi.

Şile Değirmen Otelde gerçekleştirilen aday adaylığı açıklama toplantısına çok sayıda Muhtar ve davetliler katıldı.

Şile Değirmen Otelde gerçekleştirilen aday adaylığı açıklama toplantısına çok sayıda Muhtar ve davetliler katıldı.

 

MUHTARLIK HAYATIMIN DÖNÜM NOKTALARINDAN BİRİDİR!..

Ak Parti Şile Belediye Başkan aday adaylığını ilk olarak açıklayarak kamuoyuyla paylaşan Murat Tonbul konuşmasında şunları söyledi. “29 Mart 2009 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde,  Şile İlçesi, Kabakoz Köyü İhtiyar Heyeti 8. Azası olarak girdiğimiz seçimde, Baş aza olarak göreve başladım. 2012 yılında o dönemki muhtarımızın rahatsızlanması sonucu Kabakoz Köyü Muhtarı olarak kaymakamımız tarafından görevlendirildim ve 30 Mart 2014 Yılında Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kabakoz Mahallesi Muhtarı olarak seçildim.Hemen ardından 2014 -2018 yılları arasında  Şile Muhtarlar Dernek Başkanlığı, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcılığı, İstanbul Valiliği İl Mütevelli Heyeti Üyeliği ve en son olarak Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundum. Özellikle belirtmek isterim ki;Muhtarlık müessesi hayatımın dönüm noktalarından biridir. Ben muhtarlığı bir gönül okuluna benzetiyorum. Hele ki köy muhtarlığını samimiyetin, özverinin, fedakarlığın had safhada olduğu bir emanet olarak nitelendiriyorum.

3 yıldır yürüttüğüm Şile Muhtarlar Derneği başkanlığı görevim boyunca Şilemizin her karış toprağını adım adım gezdim. 57 köyümüzün ahırından, köy fırınına, çeşmesinden tarlasına, camisinden kahvesine, mezarlığından ormanına, barajından imar sorununa vatandaşlarımızın yaşadığı tüm sorunları usulünce ilgili makamlara ileterek çözüm aramaya çalıştım. Bunları her aşamada sizlerle birlikte omuz omuza, el ele gerçekleştirdik.

ŞİLE STRAJETİK DEĞERİ YÜKSEK BİR İLÇE..

İstanbul’un 39 ilçesinden biri olan Şile, yüzölçümü, ormanları, madenleri, barajları, tarım alanları ve en önemlisi gönül dostu, sıcak insanlarıyla İstanbul’un nadide bir ilçesidir. Aynı zamanda Şile İstanbul’un içme suyu başta olmak üzere,  temiz havasını sağlarken, Türkiye’nin önemli sanayi dallarında kullanılan madenlerinin, İstanbul’un kentsel dönüşümden kaynaklanan döküm alanlarının, İstanbul’un enerjiye geri  dönüştürülebilir katı atık alanlarının bulunduğu,  stratejik değeri yüksek olan bir ilçedir. Şile tüm bunlarla beraber  Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul ve tüm Türkiye için planladığı Millet Bahçesi Projelerini göz önüne alırsak, 80 i ormanlarla kampı arazi yapısı ile başlı başına bir Millet Bahçesidir. Bu  Millet bahçesinin gülleri ve çiçekleri olan Şile insanı ile birlikte, Türkiye’nin 2023 hedeflerinde, Şile olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmek için daha ileriye, daha güzele ulaşmak için; girilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Refah seviyesi daha yüksek , yerli ve milli üretim için çalışan, herkesi kucaklayan  bir Şile için varız.Çıktığımız bu yol, 2008 yılında resmi olarak AK Parti Şile İlçe Teşkilatına olan üyeliğimiz ile başladı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu vizyon ile devam etti. Liderimiz, Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “Biz bir aileyiz, biz çıkar birliği yapanların partisi değil, millete hizmet sevdasıyla bir araya gelmiş gönül birliği, kader birliği yapmış bir partiyiz.” Bu süreçte 2 Yerel Seçim, 2 Referandum, 4 Genel Seçim ve 1 Cumhurbaşkanlığı seçimini yaşadık.

Yaptığımız özverili çalışmalar sonucu, sorumlu olduğumuz mahallemizde bu seçimlerin tamamında partimize çıkan oy oranı hep  Türkiye ortalamasının üzerinde olmuştur.  Ve Şile gerek İstanbul Büyük Şehir Belediyesi,  gerekse 16 yıllık AK Parti İktidarı boyunca  tarihinde görmediği yatırımlara konu edilmiştir. Bu yönde çaba harcayan başta ilçe teşkilatımız ve belediyemiz olmak üzere, tüm başkanlarımıza, üyelerimize huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.

Siyaset bir bayrak yarışıdır. Millete hizmet yarışıdır. AK Parti’de hepimiz bu yarışın yılmaz neferleriyiz. Türkiye’yi, Şile’yi hep birlikte yeni hedeflere taşıyacağız.

Tüm bunları göz önüne aldığımızda 10 yıllık Eğitimci kişiliğimiz başta olmak üzere, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Mezuniyetimiz, 9 yıllık ticari deneyimimiz, 7 yıllık yönetici konumumuz ve 3 yıllık STK başkanlığımızda elde ettiğimiz bilgi birikimi ve deneyim, Şileli hemşehrilerimin, partililerimizin yakın ilgisi ve teveccühü bizi bir adaylık kararı arifesine getirdi.Başta  AK Parti Şile İlçe Teşkilatım olmak üzere, AK Parti İstanbul İl Başkanlığımızın, Ak Parti Genel Merkezimizin bizlere uygun göreceği her görevde çalışmayı bu mukaddes topraklara olan manevi borcumuzun gereksinimi olarak görmekteyim.

8 yıldır tüm samimiyetimle, inançla ve gurur duyarak yaptığım muhtarlık görevimin ardından, 2019 yerel seçimlerinde, yine millete hizmet yolunda kutsal bir görev olan Belediye Başkanlığı görevine talibim. Şile Belediye Başkanlığına partimiz Ak Parti’den Aday Adaylığımı sizlerin ve kamuoyunun huzurunda açıklıyorum.

NE BAŞARACAKSAK HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ.

Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman vurguladığı gibi ben de inanıyorum, “NE BAŞARACAKSAK HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ” 15 Temmuz’da nasıl millet düşmanlarını hep birlikte cesaretle alt ettiysek, yine hep birlikte her türlü nifağı ortadan kaldıracağız. Çünkü biz bütün çalışmalarımızı Allah rızası için ve bu millete olan hizmet sevdamız için yapıyoruz. DURMAK YOK YOLA DEVAM! 

Allah bu kutlu hizmet yürüyüşünde bizi utandırmasın, hepimizin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

Ak Parti Şile Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Murat Tonbul konuşmasının sonunda çocukluğumdan bu zamana elbette annem ve babamın bende emeği büyük ama dedemin hakkı bende çok bu yüzden ilk olarak onların elini öperek Şile’ye hizmet için hep birlikte yola çıkıyoruz dedi.

Toplantı sonunda İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı  Kadir Delibalta, Türkiye Muhtarlar konfederasyonu başkan vekili Akif ak,İstanbul’da çeşitli ilçelerin Muhtarlar derneği temsilcileri,Şile ve Ağva bölgesinden çok sayıda muhtarlar Başkan aday adaylığını açıklayan Murat Tonbul’u kutladılar.

İstanbul'da Şile’de bir ilk olarak eski adıyla köy muhtarı bugünün Mahalle Muhtarı Ak Partiden Şile Belediye Başkanlığına aday adayı olarak çıktı.  

 

 

Nurcan Kırcalı

 

 

 

 


Büyüktankaya’dan Alerji Farkındalığı..!

Seminerin amacı çocukların erken yaşta hastalıkları farketmesi ve konuyla ilgili nasıl erken tedavi olabilecekleri nasıl davranmaları gerektiği sağlık konusunda da bilinçli gençler yetiştirmek. Üsküdar ilçe genelinde başlayan semi

Üner’den Bir Günde İki Açılış…

Başkan Mesut Üner ile birlikte Çatalca ilçesi adeta açılış ve temel atma törenlerinin ilçesi oldu. Başkan Mesut Üner bu kez bir günde iki açılış gerçekleştirdi. Açılışın ilki yol açılışı oldu.

BALIKÇI KENAN’A BEYLİKDÜZÜ ZABITASI GECE AYRI, GÜNDÜZ AYRI OPERASYON YAPIYOR

Beylikdüzü Belediye Zabıtası Balıkçı Kenan Tesislerini ablukaya aldı. Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu Kenan Balcı, “Gece geliyorlar, gündüz geliyorlar. Arsamızı elimizden alıp işletmemizi mühürlemek istiyorlar” dedi.

Mart ayında üretici ve market fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Mart ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, 5 ürünün market ve pazarlardaki fiyat değişimini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini

Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.