Ödeme Süresi Uzatıldı
Yapılandırılma ve taksit sürelerindeki değişiklikler uzatıldı.
SGK Esenyurt Merkez Müdürü Halil Çırtlık, Yapılandırılma kararnamesi hakkında açıklama yaptı.
KararSayısı: 343
7256 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlara Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunun 3 üncü maddesi ile 4 üncü maddesinde (onüçüncü ve ondördüncü fıkraları hariç) yer alan başvuru ve ilk taksit ödeme sürelerinin, anılan maddelerde belirtilen sürelerin bitiminden itibaren bir ay uzatılmasına, 7256 sayılı kanunun 3 üncü madesinin onaltıncı fıkrası gereğince karar verilmiştir.
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Esenyurt Bölge Sorumlusu İlker Gürbüz, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Beylikdüzü Karadenizliler Derneği ve Beylikdüzü İl Dernekler Federasyonu Başkanı, Euro Moda ve Prenses Bijuteri Yönetim Kurulu Başkanı, siyasetçi iş insanı Halil İbrahim Türkgenç, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve 3. Bölge Başkanı Ahmet Ali Aydın, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
İstanbul Erzurumlular Federasyonu Başkanı Ahmet Yanık, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, berat kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek zamanların toplumsal sorumluluk, gönül birliği ve dayanışma bilincini güçlendirdiğini vurguladı.
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek gecenin affa yönelme, gönülleri arındırma ve kardeşliği pekiştirme vesilesi olduğunu vurguladı.
Siyasetçi ve iş insanı Gürbüz Süleymanoğlu, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek gecenin milletçe arınma, affa yönelme ve kardeşliği güçlendirme vesilesi olduğunu ifade etti.
Siyasetçi ve iş insanı Muharrem Yıldız, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında birlik, kardeşlik ve manevi arınmanın önemine dikkat çekti.
Eski Gürpınar Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Velittin Küçük, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda bu mübarek gecenin affın ve arınmanın kapısı olduğunu vurguladı.
Beylikdüzü Sivaslılar Derneği Başkanı Eyüp Günay, Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak hemşerilerinin ve tüm İslam aleminin kandilini kutladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Biz piyasalar olarak son günlerde alışık olmadığımız bir dalgalanma yaşıyoruz.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.