1800 Öğrenciye Eğitim Desteği..
Beylikdüzü Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim döneminde, bin sekiz yüz çocuğun okul ihtiyaçlarını karşılıyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün sosyal inceleme çalışmasıyla belirlediği ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik yapılan eğitim desteği, velilerin eğitim bütçesine katkı sağlarken çocukların da yüzünü güldürüyor.
Eğitime büyük önem veren Beylikdüzü Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına eğitim desteği vermeye devam ediyor. Eğitim desteğinden, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün sosyal hizmet uzmanları tarafından sosyal inceleme sonucu belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları yararlanabiliyor. Belediyenin gerçekleştirdiği eğitim desteği ile içinde birbirinden renkli defter, kalem, kalemtraş ve silgi gibi kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çanta setlerine ve ayakkabılara kavuşan çocuklar mutlu olurken ihtiyaç sahibi ailelere de bir nebze olsun katkı sağlanmış oluyor.
Akbaba: Eğitime Destek Vermeyi Önemsiyoruz
İhtiyaç sahibi ailelerin okul çağındaki çocuklarına yönelik olarak yapılan okul malzemesi yardımlarının Gürpınar Mahallesi’nde bulunan müdürlük binasında yapıldığını söyleyen Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Muazzez Akbaba, “Beylikdüzü Belediyesi olarak ailelerin zorlandığı noktada onların ihtiyaçlarına katkı sağlamayı ve eğitime destek vermeyi çok önemsiyoruz. Belediyemiz tarafından hazırlanan ve içinde defterden kaleme bir öğrenci için gerekli kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çantaları ve ayakkabıları, ihtiyaç sahibi aileler, müdürlüğümüze gelerek teslim almaya başladılar. Gelen talepler doğrultusunda ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki ihtiyaç sahibi 1800 çocuğa okul çantası, ayakkabı, ve kırtasiye malzemelerinden oluşan yardımlarımızı ulaştıracağız. Çocukların eksiklerinin tamamlanması ve bir nebze de olsa ailelerin ekonomisine katkı sağlamak için ihtiyaç sahibi ailelerimize ve öğrencilerimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
ANALİZ / ERCAN KUTLU - Gençler neden umutsuz? İşsizlik, eğitim, göç hayalleri ve kimlik bunalımı Türkiye’yi sessiz bir gelecek krizine mi sürüklüyor?
Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, komşularımızın can güvenliğini her şeyin üzerinde tutarak ilçemizi gelecekteki afetlere karşı çelikten bir zırhla korumak için dev bir adım attı.
Çayırova’nın genç dev adamları Kocaeli ikincisi oldu
Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, ilçenin sosyal dokusuna dokunan projelerine bir yenisini daha ekleyerek Zafer Mahallesi sakinlerini sevindirdi.
Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan mesai arkadaşımız Tuncay Menekşe, sergilediği dürüstlükle hepimizin göğsünü kabarttı.
Hakimler ve Savcılar Kurulu yetkilileri, adalet teşkilatının beklediği müjdeli haberi paylaştı.
NK Projeler ve projenin mimarı Nurcan Karaca, binbir emekle ilmek ilmek işledikleri Hande Bizi Sezen’e Götür! Senfonik projesinin kendilerinden habersiz şekilde kopyalanmasına isyan ederek hukuk mücadelesi başlattıklarını duyurdu.
Bornova Belediyesi, ilçenin parklarını, refüjlerini ve yeşil alanlarını daha canlı ve daha estetik hale getirmek için önemli bir çalışmayı kendi imkanlarıyla sürdürüyor.
Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin, şehrin geleceği olan çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek evlatlarımızın doğayı koruma bilinciyle büyümesi için canla başla çalıştıklarını dile getirdi.
Beylikdüzü Belediyesi olarak toplum sağlığını her şeyin üzerinde görüyoruz.
Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, DEM’li kadınların ve milletvekillerinin örgülü saç üzerinden yaptığı eyleme çok net sözlerle tepki gösterdi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.