1800 Öğrenciye Eğitim Desteği..
Beylikdüzü Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim döneminde, bin sekiz yüz çocuğun okul ihtiyaçlarını karşılıyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün sosyal inceleme çalışmasıyla belirlediği ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik yapılan eğitim desteği, velilerin eğitim bütçesine katkı sağlarken çocukların da yüzünü güldürüyor.
Eğitime büyük önem veren Beylikdüzü Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına eğitim desteği vermeye devam ediyor. Eğitim desteğinden, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün sosyal hizmet uzmanları tarafından sosyal inceleme sonucu belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları yararlanabiliyor. Belediyenin gerçekleştirdiği eğitim desteği ile içinde birbirinden renkli defter, kalem, kalemtraş ve silgi gibi kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çanta setlerine ve ayakkabılara kavuşan çocuklar mutlu olurken ihtiyaç sahibi ailelere de bir nebze olsun katkı sağlanmış oluyor.
Akbaba: Eğitime Destek Vermeyi Önemsiyoruz
İhtiyaç sahibi ailelerin okul çağındaki çocuklarına yönelik olarak yapılan okul malzemesi yardımlarının Gürpınar Mahallesi’nde bulunan müdürlük binasında yapıldığını söyleyen Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Muazzez Akbaba, “Beylikdüzü Belediyesi olarak ailelerin zorlandığı noktada onların ihtiyaçlarına katkı sağlamayı ve eğitime destek vermeyi çok önemsiyoruz. Belediyemiz tarafından hazırlanan ve içinde defterden kaleme bir öğrenci için gerekli kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çantaları ve ayakkabıları, ihtiyaç sahibi aileler, müdürlüğümüze gelerek teslim almaya başladılar. Gelen talepler doğrultusunda ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki ihtiyaç sahibi 1800 çocuğa okul çantası, ayakkabı, ve kırtasiye malzemelerinden oluşan yardımlarımızı ulaştıracağız. Çocukların eksiklerinin tamamlanması ve bir nebze de olsa ailelerin ekonomisine katkı sağlamak için ihtiyaç sahibi ailelerimize ve öğrencilerimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’nin Keşan ilçesinde bir kişi nehir yatağında ölü bulundu. Kimlik tespiti ve olayın meydana gelişine ilişkin soruşturma sürüyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türk Eğitim-Sen İstanbul 11 Nolu Şube Başkanlığı, sendikal çalışmaların gücünü artırmak ve bölgesel iş birliğini pekiştirmek amacıyla Silivri İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.
SOBE Vakfı’ndan Türkiye’de ilk... Otizm eğitimine dijital platform SOBEP
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 1,1 arttı... İnşaat sektörü güçlü artış gösterdi
Konya Veledromu’nda Torku rüzgar! Madalyalar peş peşe
Kandilli’den Marmara için kritik adım! Deprem Erken Uyarı Sistemi ilk sınavı başarıyla verdi
MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu Bursa’da buluştu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.