Okullarımız Özlediği Öğrenci Seslerine Kavuşacak

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, Beylikdüzü’ne eğitim alanında yeni müjdeler verdi.

EĞİTİM 31.08.2021 14:25:39 2567 0
Okullarımız Özlediği Öğrenci Seslerine Kavuşacak

Beylikdüzü On Yeni Okula Kavuşuyor

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, Beylikdüzü’ne eğitim alanında yeni müjdeler verdi.

Bakırcı, Okullarımız Özlediği Öğrenci Seslerine Kavuşacak

Uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime yeniden başlamasıyla alınan önlemleri ve Beylikdüzülü vatandaşlara yeni müjdeler veren Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı; “Yüz yüze eğitimin başlamasıyla okullarımızı yeni eğitim-öğretim yılına hazırladık. Özellikle hiçbir velinin aklı öğrencide kalmayacak şekilde gerekli hijyen tedbirleri fazlasıyla alındı. Her öğrencimize ulaştırılacak maske, dezenfektan ve temizlik malzemeleri okullarımıza gönderildi. Öğretmen atamalarımız bitti, okullarımız bir buçuk yıldır özlediği öğrenci ve zil seslerine kavuşacak.

İki Yeni Müjdemizi Beylikdüzü’ne Kazandıracağız

Tabi bu yıl iki yeni müjdemizi Beylikdüzü’ne kazandıracağız birincisi Musa Efendi İmam Hatip Ortaokul ve Lisesi ikincisi ise Bilim Sanat Merkezimiz, inşallah iki ay sonra hayata geçecek. İbrahim savaş Anadolu Lisemizde, Azime Yılmaz Anadolu lisemizde geçici olarak eğitim vermekteydi, bu yıl onları da kendi binalarına kavuşturduk. Yine eskisi gibi normal bir eğitim öğretim sürecinde projeleriyle anılan bir ilçe olmaya devam edeceğiz çünkü hepimizin öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle bir araya gelip üretmeye, çalışmaya çok ihtiyacımız var. Bakanlığımız da bu manada gerekli tüm tedbir ve önlemleri almış durumda, bizlerde önce uyun haftasında sonrasında ise altı eylülde tüm sınıflarımızı açarak eğitime en güzel şekilde başlayacağız.

Beylikdüzü Bir Eğitim Üssü Ve Cazibe Merkezi

Beylikdüzü birçok çevre ilçedeki veli ve öğrencilerin, ilgisini çeken eğitim olanaklarını en iyi şekilde kullanan bir ilçe. Eğitim kalitesiyle her zaman insanların ilgisini çekmeye devam ediyoruz çünkü burada hem devlet hem özel okullarımız Beylikdüzü’nü bir eğitim üssü ve cazibe merkezine dönüştürmüş durumda. Bizim şuanda yaklaşık yetmiş beş bine yakın öğrencimiz var, bunun yüzde yirmisi özel okullarda eğitim görmekte. Özel veya devlet fark etmeksizin tüm okullarımız donanım ve fiziki olarak standartların çok üzerinde. Tabi hem çevre illerden öğrencilerin gelmesi hem de yerleşim yerlerinin artmasıyla öğrenci sayılarımızda da artış oldu. Sınıflarımızın ortalamasının artıp eğitim kalitesinin düşmesini engellemek amacıyla valimiz, kaymakamımız ve il milli eğitim müdürümüzle gerekli görüşmeleri yapıp Beylikdüzü’ne on yeni okulu yatırım planına aldık. Çok yakın bir zamanda ilçemizin önümüzdeki yıllarını rahatlatacak okullarımızın ihalelerini çok hızlı bir şekilde yapıp hayata geçireceğiz. Bu konuda bize destek olan valimize, kaymakamımıza ve il müdürümüze teşekkür ediyoruz.

TÜBİTAK’ta Birinci Sırada

Beylikdüzü’nde dezavantajlı denecek bir okul yok, kenar mahallelerdeki okullarımız merkezi okullarımızla yarışacak düzeyde hatta geçti bile diyebiliriz. Tüm okullarımızın belli bir standardı oluşturduğunu hep birlikte görüyoruz buda ilçemiz adına çok büyük bir şans. Beylikdüzü TÜBİTAK’ta İstanbul’da yüzde yetmiş dokuz oranıyla projesi en çok kabul gören ilçe olarak birinci sırada.

Kayıt Dönemi Zor Bir Süreç

Kayıt dönemi de tabi kendi içerisinde zor bir süreç çünkü velilerimiz bazen adrese dayalı kayıt sistemi dışında başka okullara gitmek istiyor, özel talepleri oluyor ve biz velilerimize şuanda Beylikdüzü’nde her okulumuzun merkezi, yarışan ve üreten okul düzeyinde olduğunu bu yüzdende çocuğu evinden uzak başka okullara göndermenin doğru olmadığını anlatıyoruz. Yaşı gelen öğrencilerimizden ve velilerimizden tek ricamız aşılanmaya önem göstermeleri. Okullarımızın, öğretmenlerimizin bir daha öğrencilerden, öğrencilerinde bir daha okullarından ve eğitimden uzak kalmalarını istemiyoruz” dedi.


BALIKÇI KENAN’A BEYLİKDÜZÜ ZABITASI GECE AYRI, GÜNDÜZ AYRI OPERASYON YAPIYOR

Beylikdüzü Belediye Zabıtası Balıkçı Kenan Tesislerini ablukaya aldı. Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu Kenan Balcı, “Gece geliyorlar, gündüz geliyorlar. Arsamızı elimizden alıp işletmemizi mühürlemek istiyorlar” dedi.

Mart ayında üretici ve market fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Mart ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, 5 ürünün market ve pazarlardaki fiyat değişimini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini

Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.