Okulumuz Başarılı Öğrencilerden Oluşuyor

Beylikdüzü Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında projelerini katılımın yoğun olduğu bir şölenle sergilediler.

EĞİTİM 4.01.2022 17:16:58 1723 0
Okulumuz Başarılı Öğrencilerden Oluşuyor

Bakırcı, Girişimci Gençlere İhtiyacımız Var!

Beylikdüzü Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında projelerini katılımın yoğun olduğu bir şölenle sergilediler.

Beylikdüzü Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri okula ait olan spor tesisinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında kabul edilen 25 projelerini canlı müzik eşliğinde, yoğun katılımın sağlandığı bir şölenle sergilediler. Sergi açılışını gerçekleştiren Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı başta olmak üzere Şube Müdürleri, Beylikdüzü genelindeki okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

“Beylikdüzü Olarak Çok Gururluyuz”

Sergi açılışında kurdele kesen ve gururlu olduğunu dile getiren Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı; “Bu projelerde girişimci, yenilikçi gençlerin çok ciddi inovasyon gerçekleştirdiklerini ve çok güzel tasarımlar ortaya koyduklarını gördük. Geçmişte bizi biz yapan değerlerin bugün tanıtımını yaparak, unuttuğumuz ve bilmediğimiz geçmişteki değerlerimizi bize tekrar hatırlatıyorlar. Özellikle yeni neslin geçmişte Türk-İslam tarihine mal olmuş birçok bilim insanının ne yaptıklarını ve kim olduklarını tanıtan projeler olduğu için çok memnunuz. Projeci, gelişimci ve girişimci gençlere ihtiyacımız var ve bu manada Beylikdüzü olarak çok gururluyuz çünkü son 3 yıldır İstanbul’da TÜBİTAK projelerinde projesi en çok kabul edilen ilçe olma gururunu hep beraber yaşıyoruz. Bu gururu bize yaşattığınız için sizlere müteşekkiriz. Bunlar sizlerin emekleri ve başarılarıyla gerçekleşen sonuçlardır. Bu sergideki projeler biliyorum ki araştırma ve inovasyon gerektiren projeler ve burada çok güzel bir atmosfer var. Sizlere emek ve başarılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“Okulumuz Zeki, Becerikli ve Başarılı Öğrencilerden Oluşuyor”

Okulun başarılı öğrencilerden oluştuğunu ve proje üretmeye devam edeceklerini belirten Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Hulusi İpek; “Projelerimiz öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yoğun çabalarıyla hazırlandı. Okulumuz daha önce de 4002, 4003 gibi TÜBİTAK projelerinde yer aldı ama bu 4006 bilim fuarı şölen halinde gerçekleşti. Önümüzdeki Mayıs ayında yine kabul edilen 25 projemiz daha var, inşallah Mayıs ayında da güzel bir şölen ile projelerimizi sergileyeceğiz. Projelerimizin hazırlanmasında ilk günden itibaren öğretmenlerimiz yoğun bir emek harcadılar fakat okulumuz zeki, becerikli ve başarılı öğrencilerden oluşan bir okul olduğu için asla yorulmadılar. Öğrencilerimizin zekâsı, becerisi ve öğretmenlerimizin mesleki tecrübeleriyle birçok başarılı proje ortaya koyduk. Bundan sonraki süreçte yine projeler üretmeye devam edeceğiz ve TÜBİTAK’ın tüm projelerinde yer almaya çalışacağız. Ben proje üretmeyi çok önemsiyorum çünkü çocukların özgüvenlerinin gelişmesine ve özellikle üniversite yaşamlarında bir şeyler üretebileceklerini görmeleri açısından büyük katkı sağlıyor. Bu sebeple okulumuz her türlü projede adını duyurmaya devam edecek.” ifadelerini kullandı.


TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.