Okur Ailesinin Mutlu Günü..!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Küçükçekmece Paşa Garden Restaurant'ta kıydığı nikah töreninde Tuğba ve Alper çifti 'EVET' diyerek mutluluğa ilk adımlarını atmış oldu.

GÜNCEL 14.08.2017 10:38:59 2708 0
Okur Ailesinin Mutlu Günü..!

Okur Ailesinin Mutlu Günü

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Küçükçekmece Paşa Garden Restaurant'ta kıydığı nikah töreninde Tuğba ve Alper çifti  "EVET" diyerek mutluluğa ilk adımlarını atmış oldu.

Davetliler Düğüne Akın Etti

Küçükçekmece Paşa Garden Restaurant'ta, Beylikdüzü Belediye Başkanı'nın kıydığı nikahta, Gazeteciler Ali Tarakçı, TYBB Genel Başkanı Nezir Karayün,  İYGAD Başkanı Mehmet Mert ve eşi, Oğuz Cevher ve eşi, Durbey Duran, Nurhayat Varol, Sabahattin Acar birçok basın mensubu davetliler arasında yer alırken;

MHP İlçe Başkanı Ali Aydın, CHP İlçe Başkanı Av. Taşkın Özer, CHP Meclis Üyesi Durmuş Şahin, CHP Meclis Üyesi İlyas Yılmaz, Ak Parti Meclis Üyeleri Ebru Habip, Seyithan İzsiz ve Rukiye Doğruyol, Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, Milli Eğitim Müdürü Barış Yıldız, İş adamı Mahmut Küçükdoğan, İş adamı Erkan Küçük, İş adamı Mustafa Günaydın, Beylikdüzü İl Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Osman Esertaş, BEYSİAD Başkanı Nuri Aslan, Ensar Vakfı Başkanı Zeki Koçinter, Beylikdüzü Emniyet Müdürü Niyazi İnci, Beylikdüzü eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, Eski Şube Müdürü Behçet Söğüt, Beylikdüzü Vakfı Müdürü Ömer Faruk Koçyiğit, Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı Vehbi Orakçı ve muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, siyasetçiler, bürokratlar ve yaklaşık 600 davetli Tuğba ve Alper'i mutlu anlarında yalnız bırakmadı.

Evlilik Cüzdanı Gelin ve Damada Verildi

Başkan İmamoğlu "Genç çiftleri tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Allah gençlerimizi mesut etsin" diyerek, çiftlerin evlenme cüzdanını Kaymakam Okur'un vermesini rica etti.

Kaymakam Mehmet Okur da yapmış olduğu konuşmada "Oğlum Alper ve kızım Tuğba'ya ömür boyu mutluluklar dilerim. Allah bu aziz vatana, millete yararlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin." dedi. Oldukça mutlu ve bir o kadar da heyecanlı olan Okur, "evlenme cüzdanını ne Tuğba'ya ne de Alper'e vereceğim, en güzeli her ikisine vermek " dedi ve cüzdanı ikisine vermiş oldu.

Paşa Garden'ın sahibi ve ünlü işadamı Mustafa Erdoğdu, düğüne katılan davetlilerle birebir ilgilendi. Düğünde sahne alan sanatçı Sibel Yıldırım ise, eşsiz sesi ve şarkılarıyla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

 

 

 

 


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.