Ömer Halisdemir'in Yeğenine Büyük Jest

15 Temmuz Kahramanı Ömer Halisdemir’in yeğeni sünnet oldu. Mert Halisdemir’e belediye başkanının makam aracı tahsis edildi.

GÜNCEL 25.08.2017 17:54:39 3476 0
Ömer Halisdemir

15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in yeğeni minik Mert sünnet oldu. Mert Halisdemir’in sünnet mevlidi için bir belediye başkanının makam arabası tahsis edildi. Mevlidin yapılacağı alana kortej eşliğinde gelen minik Mert, davete katılanların ilgi odağı oldu.

 

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Esenyurt Belediyesi tarafından, 15 Temmuz kahramanı Astsubay Ömer Halisdemir'in sünnet olan 3 yaşındaki yeğeni Mert Halisdemir için sünnet mevlidi organize edildi. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel ve Necmi Kadıoğlu'nun kirveliğini üstlendiği sünnet töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünürü Özdemir Bayraktar ve Ömer Halisdemir için 'Otuz Kuş' şiirini yazan Dursun Ali Erzincanlı da davete katılanlar arasındaydı.

Duygusal Anlar Yaşandı

Evinden anne ve babasıyla çıkan minik Mert, tören için tahsis edilen belediye başkanının makam aracıyla kortej eşliğinde sünnet programının yapılacağı alana geldi. İlçe protokolü ve Halisdemir ailesinin akrabalarının katıldığı mevlitte Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak, şehit ve gaziler için dualar edildi. Davette okunan, Ömer Halisdemir için yazılmış olan 'Otuz Kuş' şiiri ise davetlilere duygusal anlar yaşattı.

 "Kırmam Mümkün Değildi"

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel, "Savaş bey beni aradı, oğlunu sünnet ettireceğini söyledi ve oğlumun kirvesi olur musunuz dedi. Bu ve daha önce bana söylemiş oldukları beni çok etkiledi. Bundan dolayı ve Şehidimiz Ömer Halisdemir'in de yeğeni olması nedeniyle Savaş beyi kırmam mümkün değildi. Oğlumun size benzemesini istiyorum demişti bana, bu beni çok etkiledi. İnşallah hayırlı uğurlu olur. İnşallah Ömer Halisdemir Şehidimizin yakınlarına bir katkımız olur. Sayın başkanımızla birlikte kirve olduk, güzel bir sünnet töreni geçireceğiz inşallah'' ifadelerini kullandı.


Mert Halisdemir’inkirvesi olan ve makam aracını kendisine tahsis eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu; “Şehidimiz Ömer Halis Demir’in hatırasına bu ülke için yaptıklarına, çabalarına karşılık ne yapsak azdır. Çünkü bu ülkeye çok farklı bir miras bıraktı. Onun mirası üzerine devletimiz ülkemiz farklı mecralara gidecektir. Bu sebeple bundan sonrada elimizden ne gelirse yapmaya devam edeceğiz. Minik Halisdemir’in sünnetinde bugün kirvesiyim. Bu ailenin her zaman yanında olacağız” dedi.

 


Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Vali Çiçek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerden biri olan Hasancı’da çiftçiye dağıtılan nohut tohumlarının ekimini yaptı. Tohumları toprakla buluşturdu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.