Ordu Milletvekili Gündoğdu; 'Bu İhaneti Artık Görün..!'

Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, bir televizyon kanalında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SİYASET 13.09.2017 12:38:56 2959 0
Ordu Milletvekili Gündoğdu;

Türkiye ABD ilişkilerini ve gündemi değerlendiren Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, ABD'nin her bölgede terör örgütlerinin olduğunu vurguladı.

Gündoğdu'nun açıklamaları şöyle;

ABD diyor ki her bölgede benim sopam olacak bir güce ihtiyacım var, bu PKK olur PYD olur. ABD'nin her bölgede kullandığı bir terör örgütü var. İslamla falan alakası yok bunların. DEAŞ'ın İslamla ne alakası var? Büyük devletlerin bir taktiği vardır; küçülteceksin, yutacaksın. Bunu terör örgütüne destek verme koşuluyla yapacaksın. Uyuşturucu trafiği yapacaksın daha sonra onlara silah satacaksın ve para kazanacaksın. Dünyadaki fuhuş trafiğini yöneten İsrail'dir. Buradaki terör örgütlerini de bölgede güç olan ülkelere karşı kullanıyorlar. Biz Türkiye'nin çocukları olarak akıllı hareket etmemiz lazım. Sayın Cumhurbaşkanımız bu oyunları bozduğu için saldırılara maruz kalıyor. Bu devletin güçlü olabilmesi için bizim tek yürek olması lazım. Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olmamız lazım. Bizim muhalefet partimizin haline bir bakın; şu ihaneti artık görün..! Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'ye yaptığı ihaneti görün. Sezgin Tanrıkulu Türkiye'yi zayıflatmak için sağda solda açıklama yapıyor. Dışa karşı kendinizi güçlü tutmanız gerekirken tutuyorsun Türkiye'yi küçük düşürecek açıklamalar yapıyorsun. Türkiye Cumhuriyeti devletine mi yoksa ABD'ye, Almanya'ya, İngiltereye'mi hizmet ediyorsunuz?

"CHP'ye Oy Verenler Gözden Geçirsin"

Türkiye'nin 500 milyar dolardan fazla parası PKK'ya aktı. Bunları görmemiz gerekiyor. Sezgin Tanrıkulu bugüne kadar bir defa mehmetçiğin, polisin yanında durmadı. Böyle bir zihniyetin TBMM'de Türkiye'yi temsil etmesi beni kahrediyor. CHP'ye oy verenlerin bunları gözden geçirmesi lazım.

İslam Ülkeleri Neden Kenetlemiyor?

Biz seferle yükümlüyüz, zaferi takdir edecek olan Allah'tır. Bizim İslam ülkeleri olarak bir şeyler yapmamız, Ortadoğu'yu asla teslim etmememiz lazım. Yıllarca ABD beyin göçüyle insanları aldı ve işledi. Daha sonra geri gönderip o ülkelerin başlarına getirdiler. Bizim beyin göçüyle gelen 120 bin öğrencimiz var, bu öğrenciler dünyanın en zeki öğrencilerinden. O gelen kardeşlerimize diyorum ki; kendi ülkenizi kendiniz yönetin, başkasının yönetmesine izin vermeyin. Müslüman ülkelerinin tamamı oyunları görüp ortak hareket etmek zorunda.

"Siyasi Bir Darbe Yapmaya Çalışıyorlar"

Türkiye'yi niye kuşatmaya çalışıyorlar? Çünkü Türkiye'nin milli bir lideri var. Cumhurbaşkanımız yerliyim, milliyim dedikçe diğer ülkeler etrafımızı terörle kuşatmaya devam ediyor. ABD bizde terör örgütleri bitmez diyor. Şimdi de Türkiye'de siyasi bir darbe yapmaya çalışıyorlar.

15 yılda Türkiye'nin nereden nereye geldiğini gördük. Dış güçlerin Türkiye'ye saldırdığı bir ortamda ben Türkiye'nin içerisinde sıkıntı oluşturacak bir hamlede bulunmam,tam tersine ülkemize destek vermek lazım. Suriye'nin PYD bölgesinde silahların yığıldığı, Amerika'nın Türkiye'ye S-400'leri almayın dediği bir ortamda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının hak ve hukukunun yanında olurum, asla siyasi bir oluşuma girmem.

Metin Gündoğdu fındık üreticileriyle ilgili soruları da yanıtladı;

2009'da fındığı serbest piyasaya bırakacağız diye karar alındı. Ama şimdi bu yılda rekorterin 680 bin ton olduğunu gördük. Arz fazlasını bizim almamız gerekir. Toprak Mahsullerı ofisinin devreye girmesiyle ilgili ben mücadele vereceğım, ben milletvekiliyim bakan değilim. Hemen devreye girdim. Rekortenin düşük olduğu dönemde elbette fındık fiyatı yüksek olur, ama şimdi rekorte yüksek. Bakanımız 10.5 olarak fiyatı açıkladı. Toprak Mahsullerı ofisinin devreye girmesi çok olumlu bir karardır. Bu konuda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba'ya teşekkür ediyorum. Üreticilerimizde fındığı seçmesi lazım, çürük oranının yüksek olması ister istemez devleti de zarara sokuyor. Üreticilerimizin biraz sabırlı olması lazım.

"Vatandaşın Dayak Atmasına Razıyım"

Biz her zaman üreticilerimizin yanındayız, yanında da olmaya devam edeceğiz. Fındıkla ilgili fiyatın yükseltilmesinin taraftarıyız tabi ki. Bunun için Ak Parti iktidarı üreticinin yanında ama muhalefetin bunu kullanıp yalan yanlış bilgiler vermesiyle bir yere varamayız. Evet bölgemizde fındık maliyetleri yüksek. Alınan fındık asla satılmayacak, devletin kasasında duracak. Bu ülkede meydan boş değil, iktidar var ve vatandaşının, milletinin yanında. Kimsenin endişeye kapılmasına gerek yok. 680 bin ton fındığı gerekirse devlet kasasına koyacak. Ben vatandaşın fırça atmasına da dayak atmasına da razıyım çünkü beni onlar seçti. Vatandaşımız diğer yetkililere de taleplerini iletmeye devam etsin.  

 

 

 


Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 kişi gözaltına alındı.

Tekstil ve hazır giyimin ihracat şampiyonları belli oldu

Bursa’da tekstil, hazır giyim ve konfeksiyon sektörlerinde ihracat başarısı gösteren firmalar ödül ve ihracata katkı sertifikası almaya hak kazandı.

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

Yonca Zeren’in ilk tekli çalışması ‘’ Benim Seni Görmem Lazım’’ Haluk Özkan Projects çatısı altında müzik severlere sunuldu.

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

2023 Yılı Belediye Faaliyet Raporu kabul edildi. Toplantıda kentsel dönüşümden altyapıya, eğitimden gençlere kadar pek çok alanda Bağcılar’ın gelişimine yönelik çalışmalar anlatıldı.

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

.

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Alipaşa'daki Ek Hizmet Binasında belediye personeliyle bir araya geldi. Toplantıda, Başkan Balcıoğlu belediye çalışanlarına hitaben önemli açıklamalarda bulundu.

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

Esenyurt ve Kıraç'ın saygın siyasetçi iş adamlarından Oruç Kamberoğlu ile 2024 yerel seçim sürecine dair çok özel bir röportaj yaptık.

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Üç aylık ücretsiz programda savunma sanatı uzmanlarından temel eğitim alan kadınlar, tacize ve şiddete karşı koyabilme kabiliyeti geliştiriyor.

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Her biri 15 metrekareden oluşan 133 parselde vatandaşlar doğayla iç içe, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirirken boş zamanlarını da en güzel şekilde değerlendirebilme fırsatı bulacak.

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Denizlerde av yasağı başladı. 4,5 ay sürecek olan yasağın son gününde balıkçıların yüzü güldü. Denizlerin bu sezon bol ve bereketli geçtiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, “Ucuz balık kampan

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim’i makamında ziyaret etti.

Savunma Sanayi iftiraları rakamlarla çürüttü!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB), BAYKAR teknolojiye atılan iftiralara yönelik yaptığı yazılı açıklamada söz konusu iddiaları rakamlarla çürüttü.

Kalp kapağı hastalıklarına dikkat!

Prof. Dr. Aleks Değirmencioğlu, kalp kapağına bağlı oluşan hastalıkların hayatı tehdit edebilen ciddi sorunlara yol açabileceğine dikkat çekti.

Gümrük'ten 8 milyar TL'lik rekor yakalama!

Ticaret Bakanlığı bünyesindeki Gümrük Muhafaza birimleri 2024 yılı ilk çeyreğinde yürütülen başarılı operasyonlar neticesinde, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık yüzde 300 arttı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.