İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanlığına bağlı Anadolu Yakası Zabıta Müdürlüğü Motorize Ekiplerde görevli 24 yaşındaki Eren Bursa, 7 Eylül 2019 tarihinde, görevi başında geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu şehit oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla, şehidimizin anımsanması ve adının yaşatılması için, Anadolu Yakası Zabıta Müdürlüğü hizmet binası içerisinde bulunan motorize araç park alanına “Şehit Zabıta Eren Bursa Motorize Ekipler Park Alanı” ismi verildi. Otopark, düzenlenen tören ile açıldı.
Ailesi, sevenleri ve İBB camiasını derinden üzen kaybımızın anısına düzenlenen törene, şehidimizin ailesi İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı, Zabıta Daire Başkanı Engin Ulusoy, Müdürler, Amirler ve yakınları katıldı.
İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı konuşmasında şunları söyledi:
“Sayın Başkanımız Ekrem İmamoğlu başından beri şehit ailemizin yanında olmuştur. Daha sonraki süreçlerde de Eren Bursa’nın adının yaşatılması adına bizlere talimat verdi. Bugün de bu talimatın gereğini yerine getirmek üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Bu isimlendirmenin iki amaca aracılık edeceğini düşünüyorum. Birincisi; şehidimizin adının sonsuza dek yaşayacağını ve hep hayırla yad edileceğine inanıyorum. İkincisi de; iş güvenliği konusunda sizlerin sağlıklı bir şekilde görevlerinizi yerinize getirmenizi bekliyorum.”
İBB Zabıta Daire Başkanı Engin Ulusoy yaptığı konuşmada, “Sizin hayatınız, sağlığınız ve güvenliğiniz bizim için birinci plandadır. Siz bizim için önemli ve değerlisiniz” ifadelerini kullandı. Motosikletli Zabıta Ekiplerinin görevlerine çıktığı yere Eren Bursa’nın isminin verilmesi, çalışma arkadaşlarının kazasız belasız bir şekilde görevlerini yerine getirmelerine, daha dikkatli ve disiplin içerisinde olmalarına vesile olacağını söyleyen Ulusoy, 2015 yılında görevi esnasında elim bir trafik kazası geçiren Şehit Zabıta Bahadır Yılmaz’ı da rahmetle andı.
Protokol konuşmalarının ardından İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı, Şehit Zabıta Eren Bursa’nın babası Vahdettin Bursa ve ailesine Kur'an-ı Kerim ile Bayrak takdim ederek şehidin isminin verildiği tabelanın perdesini ailesi ile birlikte kaldırıldı.
Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, komşularımızın can güvenliğini her şeyin üzerinde tutarak ilçemizi gelecekteki afetlere karşı çelikten bir zırhla korumak için dev bir adım attı.
Çayırova’nın genç dev adamları Kocaeli ikincisi oldu
Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, ilçenin sosyal dokusuna dokunan projelerine bir yenisini daha ekleyerek Zafer Mahallesi sakinlerini sevindirdi.
Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan mesai arkadaşımız Tuncay Menekşe, sergilediği dürüstlükle hepimizin göğsünü kabarttı.
Hakimler ve Savcılar Kurulu yetkilileri, adalet teşkilatının beklediği müjdeli haberi paylaştı.
NK Projeler ve projenin mimarı Nurcan Karaca, binbir emekle ilmek ilmek işledikleri Hande Bizi Sezen’e Götür! Senfonik projesinin kendilerinden habersiz şekilde kopyalanmasına isyan ederek hukuk mücadelesi başlattıklarını duyurdu.
Bornova Belediyesi, ilçenin parklarını, refüjlerini ve yeşil alanlarını daha canlı ve daha estetik hale getirmek için önemli bir çalışmayı kendi imkanlarıyla sürdürüyor.
Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin, şehrin geleceği olan çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek evlatlarımızın doğayı koruma bilinciyle büyümesi için canla başla çalıştıklarını dile getirdi.
Beylikdüzü Belediyesi olarak toplum sağlığını her şeyin üzerinde görüyoruz.
Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, DEM’li kadınların ve milletvekillerinin örgülü saç üzerinden yaptığı eyleme çok net sözlerle tepki gösterdi.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.