Renklerle Atatürk Portreleri

Tablolar, belediyemizin 2021 yılı takvimini oluşturmak için kullanılacak. 2021’de Atatürk takvimleri rengarenk Bağlantı olacak.

İSTANBUL 29.10.2020 11:02:10 4125 0
Renklerle Atatürk Portreleri

Renklerle Atatürk Portreleri

 

2021’DE ATATÜRK TAKVİMLERİ RENGARENK

 

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Bilim Yaşam Okulları’nda gerçekleşen ‘Renklerle Atatürk Portreleri Sergisi’nin açılışına katıldı. Başkan Mehmet Murat Çalık, Bilim Yaşam Okulları Görsel Sanatlar Öğretmeni Derya Barutçu tarafından yapılan, on iki renkli Atatürk portresinden oluşan serginin açılışında yaptığı konuşmada “Bilim Yaşam Okulları tarafından belediyemize hediye edilen tablolar, belediyemizin 2021 yılı takvimini oluşturmak için kullanılacak. 2021’de Atatürk takvimleri rengarenk olacak.” dedi.

 

Bilim Yaşam Okulları Görsel Sanatlar Öğretmeni Derya Barutçu tarafından yapılan, birbirinden renkli on iki Atatürk portresinden oluşan ‘Renklerle Atatürk Portreleri Sergisi’nin açılışı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve belediye protokolünün katılımıyla gerçekleşti. Tuval üzerine akrilik boya ile çalışılan, 70*100 ebatlarındaki on iki rengarenk portreden oluşan sergideki eserler, Bilim Yaşam Okulları tarafından, Beylikdüzü Belediyesi’ne hediye edildi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, serge açılışında yaptığı konuşmada, Beylikdüzü Belediyesi’ne hediye edilen Atatürk tablolarının hem belediye binasının duvarlarını süsleyeceğini hem de Beylikdüzü Belediyesi’nin 2021 yılı takvimini oluşturmak için kullanılacağını söyledi.

 

Çalık: Çok Özel Bir Proje

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, sergi açılışında yaptığı konuşmada, duyduğu heyecanı “İçerde gördüğüm resimler ve harcanan emek beni heyecanlandırıyor. Öğretmenimize teşekkür ediyorum. Bu tablolar, belediyemizin 2021 yılı takvimini oluşturacak. Çok özel bir proje olacak. Fark yaratan her okulumuzun yanında olmaya gayret etmeye devam edeceğim. Beni karşılayan miniklerin sıcaklığı, yüreklerinden gelen o sıcak enerji de beni çok etkiledi. Hepsi çok güzel, özel çocuklar. Biz de onlara layık yöneticiler olmaya gayret ediyoruz.” sözleriyle dile getirdi.

 

Bayramımızı Coşkuyla Kutlayacağız

 

Beylikdüzü’nde Cumhuriyet Bayramı’nın en üst düzeyde coşkuyla kutlanacağını da sözlerine ekleyen Başkan Mehmet Murat Çalık “Belki ilk kez, bu pandemi koşullarında birbirimizle kucaklaşmadan kutlayacağımız bir bayram olacak ama biz yine coşkuyu, Beylikdüzü’nde en üst düzeyde tutmaya gayret edeceğiz. Gençlere çok güveniyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’ni başka bir düzleme geçirmek zorundayız. İkinci yüzyıla doğru adımlar atmak zorundayız. Bu adımları atacak olanlar da genç evlatlarımız.” şeklinde konuştu. 

 

 

 

Cemil İmamoğlu: Heyecanlı ve Gururluyuz

 

Yaptığı konuşmada, sanatın ve sporun her boyutunu yaşatan bir okul olma amacıyla çalıştıklarını söyleyen Bilim Yaşam Okulları kurucusu Cemil İmamoğlu “Beylikdüzü Belediyesi işbirliği ile çok anlamlı bir sergiye ev sahipliği yapıyoruz. Yaklaşık bir yıl önce, Başkanımız okulumuzu ziyaret ettğinde, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Derya Hanım, kendisine, öğrencilerimizle yaptığı bir Atatürk portresi hediye etmişti. Bu tabloyla ilgili çok güzel geri dönüşler olunca, Başkanımız, 2021 yılı için belediyemizin takvimini bu portrelerden oluşturma teklifini bize iletti. Derya öğretmenim çok büyük emek vererek tabloları, 29 Ekim haftasına yetiştirdi. teşekkür ediyorum. Tablolarımızı, Beylikdüzü Belediyesi’ne hediye ederken bu projede yer almaktan büyük heyecan ve gurur duyduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Birbirinden göz alıcı Atatürk portrelerindeki emeğinden dolayı Görsel Sanatlar Öğretmeni Derya Barutçu’ya, bize ilham olan, umut ve güç veren tüm öğrencilerimize ve yaptığımız işleri fark edip takdir eden Belediye Başkanımız Mehmet Murat Çalık’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Barutçu: Mutluluk Duyuyorum

 

Görsel Sanatlar Öğretmeni Derya Barutçu ise konuşmasında “Sergimizdeki Atatürk tablolarını, her bir aya bir Atatürk portresi olacak şekilde, tuval üzerine akrilik boya ile çalıştım. 29 Ekim’e sayılı günler kala, Belediye Başkanımız Mehmet Murat Çalık’a onur ve gururla eserlerimizi sunduk. Kendim, öğrencilerim ve okulum adına bundan büyük mutluluk duyuyorum.” ifadelerine yer verdi.


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.