Sağlıkçılara Büyük Destek Mahsun Usta’dan!

Restoran sektöründe “Dürümcü Mahsun Usta” markasıyla bilinen Mahsun Usta Covid-19 ile mücadele sürecinde Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı “Biz Bize Yeteriz” kampanyası ile beraber Mahsun Usta’da da bu zorlu süreçte sağlı

VİDEO GALERİ 21.04.2020 12:34:01 12340 0
Sağlıkçılara Büyük Destek Mahsun Usta’dan!

Sağlıkçılara Büyük Destek Mahsun Usta’dan!

Restoran sektöründe “Dürümcü Mahsun Usta” markasıyla bilinen Mahsun Usta Covid-19 ile mücadele sürecinde Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı “Biz Bize Yeteriz” kampanyası ile beraber Mahsun Usta’da da bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarımıza destek olmaya devam ediyor.

MAHSUN USTA NE YAPTI?

Bilmiş olduğunuz İstanbul’daki birçok devlet hastanelerine gece gündüz saat fark etmeksizin binlerce ikramlarda bulunuyor. Sağlık çalışanları için çalışıyor ve onların yanında oluyor.

Mahsun Usta;

“Bu süreçte; gerek yaşlılar, gerek ihtiyaç sahibi kardeşleri, gerek de değerli sağlık çalışanları için elinden geleni yapmaya çalışıyor. ve bu süreci ;

“Kardeşçe, milletçe güçlü bir şekilde atlatacağımıza inancım tam! “ olduğunuda belirtiyor

Lütfen #evdekal Türkiye!” olarak bizlere mesajda bulunuyor.

 

Sadece bununla beraber olmayıp sosyal medyada çok geniş takipçi kitlesi olan Mahsun Usta takipçi kitlesi tarafından çok seviliyor. Ve onlara geçtiğimiz aylarda düzenlediği çekilişle ülkenin farklı bölgelerinden 3 kişiye cep telefonu veren “Dürümcü Mahsun Usta” sahibi Mahsun Gökçur, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü de unutmayarak binlerce kadına gül dağıttı. Küçükçekmece Halkalı meydan ve Güneşli meydanda bulunan mekânlarında sizlere hizmet veriyor.

MAHSUN USTA KİMDİR?

Şu an Türkiye’nin en gözde mekânlarından Mahsun Usta adlı firmanın kurucusu Mahsun Gökçur 1982 yılında Muş’ta dünyaya gelmiştir. O dönemde ki maddi sıkıntılarından dolayı çalışmak için İstanbul’a gelmiştir. İlk olarak restoranlarda usta olma hayaliyle işe başlayan Mahsun Usta ilerleyen zamanlar Türkiye’nin en başarılı mekanlarında ustalık ve yöneticilik yapmıştır. On yıllık tecrübesinin ardından 2005 yılında 4 kardeşi ile birlikte Mahsun Usta ismiyle ilk restoranını kurmuştur. Başta iki masa ile başlayan Mahsun Usta İstanbul’un farklı ilçelerindeki şubeleri ile ve 150 kişilik kadrosuyla aynı anda binlerce kişiye hizmet vererek Türkiye’nin en güçlü ve en meşhur restoranları arasında yerini almıştır. Geçmişten günümüze ulaşan ve yarınları hedefleyen Türk markası Mahsun Usta İstanbul’un farklı adreslerinde farklı konsepti, özgün tatlar ve 25 yılı aşkın deneyim üstünlüğünü buluşturarak damak tadını simgelemektedir.


Koç; İman, İnanç ve Azim Varsa İmkân Da Vardır…

Koç, Kahramanlarımız Adalet, Merhamet ve Sevgi Dolu Bir Dünya İçin Savaştılar. Bizde okuyan, merak eden ve üzerine düşünerek hayata yeni kapılar açan nesiller yetiştiriyoruz.

Merhamet Dolu Bir Dünya İçin Savaştılar

Tepeli, Tarihe olan bağlılık, bir milletin güç kaynağıdır ve biz bu gücü gelecek nesillerimize taşımak için çaba gösteriyoruz.

SANA EMANET BİLGİ YARIŞMASI…

Ensar Vakfı Sana Emanet Yarışması Türkiye’nin 81 ilinde yapılacak olan bir yarışmadır.

BÜYÜKÇEKMECE'NİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK! ( Görüntülü Haber)

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol bölgedeki gazetecilerle iftar programında bir araya geldi. Erol projelerini gazetecilere anlattı.

Çalık, Yeni Dönem Projelerini Tanıttı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, “İstanbul’da Kazanacağımız Zaferin İşaret Fişeğini Beylikdüzü’nden Atacağız”

Akşener; Meydan Okudu… Yıldız, Gümbür Gümbür Sahaya İndik, Birilerini Korku Sardı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Esenyurt İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız’ın düzenlediği iftar programına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a meydan okudu.

Sahuru Atlamayın!

Özellikle besin ve enerji ihtiyacının dengeli bir şekilde karşılanmasının Ramazan ayının sağlıklı bir şekilde geçirilmesine katkı sağlayacağını belirtiyor.

Minikler Başkanını Çok Seviyor!

Bağcılar Belediyesi'nin Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda düzenlediği etkinlikler her gün farklı konuklara ve binlerce Bağcılar sakinine ev sahipliği yapıyor.

Üner’den Türkiye Çapında Çözüm..!

Çözülen sorun sadece Çatalca’da tüm Türkiye’de şoför esnafında büyük sevinç yaşattı.

“Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!.. (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Başkan İlhan Ocaklı: 5 Yılda 220 Adet Ruhsatı İptal Ettirdik “Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!..

UNESCO’dan Büyükçekmece’ye “Tsunami Hazır Kent” Sertifikası

Türkiye’de bir ilke imza atan Büyükçekmece Belediyesi, IOC/UNESCO “Tsunami Hazır Kent” sertifikasını almaya hak kazanan ilk kent oldu.

Liyakatsizliğin, Denetimsizliğin Adı KADER Olmuştur!

Türkiye genelinde yayımlanan basın bildirisini Tüketiciyi Koruma Derneği Beylikdüzü şube başkanı Tülin Özgür okudu.

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Salı 14.2 ° / 8.6 °
Çarşamba 8.5 ° / 7.6 °
Perşembe 12.2 ° / 6.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.