Sağlıkta Arayışlara Son

Sağlık, insanların sürekli arayış içinde olduğu ve yoğun bilgi birikimi gerektiren bir alan. Bu alanda kişilerin doğru bilgilere kısa yoldan ulaşması da oldukça önemli. Hastanelerden bir hizmet hakkında bilgi almak, farklı sağlık kurul

VİDEO GALERİ 4.01.2020 17:37:13 2781 0
Sağlıkta Arayışlara Son

Sağlıkta Arayışlara Son 

Sağlık, insanların sürekli arayış içinde olduğu ve yoğun bilgi birikimi gerektiren bir alan. Bu alanda kişilerin doğru bilgilere kısa yoldan ulaşması da oldukça önemli. Hastanelerden bir hizmet hakkında bilgi almak, farklı sağlık kuruluşlarına ulaşmak, hastanelerin fiyat karşılaştırmasını yapmak kişilerin yaşadığı en önemli sorunların başında geliyor. Bu nedenle de sağlıkta arayışlara son vermek, hastalara farklı hizmetler arasından seçim imkânı sağlamak için bir e-sağlık platformu oluşturuldu.

21 Farklı Hastanenin Hizmetini Sunuyor

Oluşturulan heryerdesaglik.com platformu, şuan 4 ilde 21 hastanenin farklı hizmetlerini kişilere ulaştırıyor. Doğum paketleri, check up, estetik ve güzellik işlemleri, online danışmanlık hizmetlerinin dışında sitede yüzlerce farklı sağlık hizmeti ve gıda takviyeleri de sunulan ürünler arasında yer alıyor. Bu sayede insanlar istedikleri hizmeti, farklı hastanelerden karşılaştırıp online olarak satın alabiliyor. Sitenin sağladığı hizmetlerden bir tanesi de hastaların her sürecinde yanında olmak. Hastalar, hastanede karşılaşabileceği her sıkıntıda ilgili kişiler ile iletişime geçerek destek isteyebiliyor.

Ödeme Sistemlerinde Güvenlik Sağlıyor

Hastalar ürüne/hizmete dair tüm içerikleri, siteden bilerek ve görerek alıyor. Taksit avantajı, 1 sağlık puan, öncelikli randevu da sitenin sunduğu avantajlardan bazıları. Her Yerde Sağlık platformu, hizmeti alarak hastaneye giden hastanın, hastaneden en iyi hizmeti alarak ayrılması için gerekli olan tüm süreçlerde destek sağlıyor.

Site, aynı zamanda ödeme sistemlerinde teknolojinin bütün olanaklarını kullanarak veri güvenliği sağlanmasına da özen gösteriyor. Anlaşmalı hastanelerle, yüzde 100 hasta memnuniyeti ilkesi ile doğrultusunda çalışan site, hastalara en iyi hizmetin verilmesine de dikkat ediyor. Rutin süreçlerde anlaşmalı hastaneler tüm hastalara yardımcı oluyor. Karşılaşılan herhangi bir olumsuzlukta ise hastalar, çözüm için sitedeki ilgili kişilere ulaşarak yaşadıkları sıkıntılara çözüm bulabiliyor.

 

 


Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.