Şahbaz,“Akgün İspatlasın İstifa Ederim!”

Demokratik Sol Partisi(DSP) Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Ümit Şahbaz, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Şahbaz, “Büyükçekmece 27 yıldır bir kişi tarafından yönetiliyor artık buna dur demek istiyoruz” dedi.

İSTANBUL 23.03.2019 19:19:29 3973 0
Şahbaz,“Akgün İspatlasın İstifa Ederim!”

Demokratik Sol Partisi(DSP) Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Ümit Şahbaz, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Şahbaz, “Büyükçekmece 27 yıldır bir kişi tarafından yönetiliyor artık buna dur demek istiyoruz” dedi.

DSP Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Ümit Şahbaz, “ Herkes seçim zamanı projelerini açıklıyor. Elbette projeler önemli ancak Büyükçekmece’nin, İstanbul’un ilk öncelikli sorunu deprem riski bu sorunu çözmemiz gerek. Depreme sadece Büyükçekmece için değil, İstanbul’un hiçbir ilçesi buna hazır değil” ifadelerini kullandı.

“Güzel İşler İçin Talibim”

Şahbaz, “Aday olmaya 2 ay önce karar verdim. Bundan birkaç ay önce bana sorsanız siyaset yapma düşüncem yoktu.  Memlekete ve yöresine faydalı olacak insanların siyasete girmesi gerektiğini düşünüyorum. Siyasetin her ne kadar kötü tarafları olsa da güzel işlerin yapılabilmesi için iyi insanların göreve talip olmaları gerekir” şeklinde konuştu.

“Akgün İspatlasın İstifa Ederim!”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’e eleştirilerde bulunan DSP Büyükçekmece Belediye başkan adayı Ümit Şahbaz şöyle konuştu: “ Büyükçekmece’nin bir tarafı göl, bir tarafı deniz buranın zemini kil bile değil, kum. Yani geçirimli bir zemine sahip burası. Geçenlerde Hasan Akgün’ün bir açıklamasına denk geldim. Diyor ki; her şey hazır kentsel dönüşüme başladık. Buradan soruyorum’ bana nasıl hazırlık yaptığını izah etsin ben yarın çıkıp adaylığımdan istifa ederim.  İstanbul bölgesine baktığımızda en güzel koy Büyükçekmece’de ancak bakımsızlıktan harap halde. Denizimiz çöplük olmuş. 27 kilometrelik sahil yolunun sadece 3 kilometresi verimli olarak kullanılıyor ancak o da Albatros Sahil’i tarafı. İşportacılar tarafından işgal edilmiş durumda. Hasan Akgün 27 yıldır Büyükçekmece’de başkanlık yapıyor. Proje bazında baktığımızda 25 yılda ne yaptı diye sormak istiyorum. Yapılan projelere bakın Akgün’den önce hazırlanmış projeler hep. Bu dönem için de şunu söyleyebilirim ki; tekrar seçildiği takdirde şuan vaat ettiği hiçbir projeyi yapmayacak. Çarpık yapılaşmaya devam edecek.

“Öteki Anlayışımız Olmayacak”

Biz belediyeyi aldığımızda ötekisi olmayan bir anlayışla bayrağına, inancına saygılı kadrolarla belediyeyi yönetmeye talibiz.  Belediyede norm kadrolar oluşturup, Büyükçekmece’nin yöneteceği bir ilçe haline getireceğiz. Belediyelerin kapıları 24 saat açık olmalı. Biz seçimi kazanırsak her mahalleye vatandaşın belediyeyle birebir iletişim kurabileceği mavi masalar kuracağız. Halkımız mavi masalara gelip her türlü sorununu dile getirip çözümü için iletişime geçebilecektir. Kazandığımız takdirde CMR sistemini (müşteri şikayet sistemi) kuracağız. Her birim bu sisteme bağlı olacak. Bu sistem sayesinde görevlendireceğimiz insanların performans takibi yapacağız. Bu vesileyle işini hakkıyla yapanlar görevine devam edecek, performansı düşük olanların görevleri değiştirilecek. Bizler şeffaf belediyeciliği savunuyoruz belediyenin mali gider ve gelirlerini aylık olarak halka açık bir şekilde paylaşacağız.”

Ümit ŞahbazKimdir?

1973 yılında Erzincan'ın İliç ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği ne kazandı ve bu bölümden mezun oldu.  1997 yılında İGDAŞ'tan mühendis olarak göreve başlayan Ümit Şahbaz 18 yıl boyunca değişik kademelerde üst düzey yöneticilik yapmıştır.  2006 ve 2010 yıllarında Almanya ve Fransa’da enerji yönetimi 2012 yılında İngiltere'de kalite yönetimi üzerine eğitim almıştır.  Erzincan İliç Kuruçay Dernek Başkanlığı, İliç dernekler Federasyonu yönetim kurulu üyeliği, Taksim Spor Kulübü delegesi Jeoloji Mühendisleri Odası Genel Merkez delegesi Jeoloji Mühendisleri Derneği kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyesi, Türk mühendis ve Mimarlar birliği delegesi ve birçok STK da delege ve yönetim kurulu üyelikleri vardır.  2016 yılında Şişli Kent Konseyi yürütme kurulunda görev yapmıştır. 37 yıldır Büyükçekmeceli olan evli ve 3 çocuk babası Ümit Şahbaz 2019 yerel seçimleri İstanbul Büyükçekmece Demokratik Sol Parti Belediye Başkan adayıdır.

İktidar Haber Merkezi (İHM)


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.