Salgın Nedeniyle Öne Çekildi

28 yıldır geleneksel olarak sürdürdüğü Ramazan yardımlarına bu yıl da devam ediyor.

İSTANBUL 4.04.2020 17:02:02 4257 0
Salgın Nedeniyle Öne Çekildi

Salgın Nedeniyle Öne Çekildi

 

28 yıldır geleneksel olarak sürdürdüğü Ramazan yardımlarına bu yıl da devam ediyor. Vakfın ihtiyaç sahibi ailelere yapacağı yardım, Koronavirüs salgını nedeni ile öne çekildi. Toplam 1500 aileye içerisinde her türlü ihtiyaç ve temizlik malzemelerinin bulunduğu gıda yardım paketi dağıtılacak.

 

8 Nisan’da Başlıyor

 

AREV Eğitim ve Hizmet Vakfı, her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardım paketi dağıtıyor. Vakıftan yapılan açıklamada, ekonomik ve sosyal yoksulluk içinde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ayni ve nakdi yardımların yanı sıra Koronavirüs salgını nedeniyle gıda paketi yardımının da yapılacağı belirtildi. Açıklamada, "Koronavirüs sebebiyle İstanbul’da bulunan ailelere yapılan rutin yardımlarımızın çapı büyüdü. AREV Eğitim ve Hizmet Vakfı, AREV Kolejleri ve Marmara Mühendislik Yapı AŞ. Bünyesinde çalışan 400’den fazla personelimizin de projeye katılımıyla   yardımlardan yararlanan ailelerin sayısı 1500’e yükseldi. Yapacağımız yardımların dağıtımına 8 Nisan’da başlayacağız. Vakfımız ve eğitim kurumlarımızın tüm çalışanları ile gönüllü olarak bu zorlu sürece katkı sağlamayı bir görev biliyoruz" ifadeleri yer aldı.

 

Vehbi Orakçı: ‘İnsana Değer, Hakka Değer’

 

Vakıf Başkanı Vehbi Orakçı, “28 yıldır ara vermeden yaptığımız yardımları, yönetim kurulu olarak bu yıl öne çekme kararı aldık. Global ölçekte yaşanan virüs salgını sebebi ile içinde bulunduğumuz zorlu sürece bir katkı sağlamak istedik. İnsanlar evlerinden çıkamıyorlar, dolayısı ile yardım paketlerini biz onların ayaklarına kadar götüreceğiz, zira vakıf kültürümüz bunu gerektirir.‘İnsana Değer, Hakka Değer’ sloganıyla yola çıkan vakfımız bunun gereğini her zaman yapmıştır ve yapmaya devam edecektir. Zülüm ve haksızlıkların azaldığı, vicdanlı, merhametli, cömert, Hakka ve adalete ram olmuş insanların çoğaldığı bir dünyaya uyanmak hepimizin ortak hayalidir” ifadelerini kullandı.

 

AREV Eğitim ve Hizmet Vakfı Başkanı Vehbi Orakçı, 1500 ailenin yaklaşık bir aylık ihtiyacını karşılayacak gıda paketlerini 8 Nisan itibari ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaklarını ifade etti.

 

Konuyla ilgili detaylı bilgiye vakfın 212 872 34 33 telefon numarasından ulaşılabilir.

 

 


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.