Wushu Kung Fu Balkan şampiyonları Esenyurt’tan
Esenyurt Belediyesi’nin desteklediği sporcular, Ankara’da düzenlenenUluslararası Avrasya Balkan Açık Wushu Kung Fu Şampiyonası’ndan derecelerle döndü. Esenyurt Belediyesi’nin yetiştirdiği sporcular şampiyonluklar elde etmeye devam ediyor. Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı salonlarda uzman eğitmenler tarafından yetiştirilen
Serpil Deniz, Uluslararası Avrasya Balkan Açık Wushu Kung Fu Şampiyonası’nda gençler kategorisinde birincilik elde ederek Esenyurt’a büyük gurur yaşattı. Gökdeniz İlgen ve Batuhan Cengiz Kömür de aynı kategoride yarıştıkları şampiyonada Balkan ikincisi oldu. 15 Temmuz şehitleri anısına yapılan şampiyona 31 Temmuz-4 Ağustos tarihlerinde Ankara Büyük Anadolu Otelinde gerçekleşti. Yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde Sanda ve Taolu branşlarında yapılan müsabakalarda 11 ülkeden bine yakın sporcu yarıştı. Esenyurt Belediyesi’nin desteklediği sporcu, Serpil Deniz 85 kilo ile gençler kategorisinde Bosnalı rakibini yenerek Uluslararası Avrasya Balkan Açık Wushu Kung Fu Şampiyonu oldu. Aynı kategoride 56 kilo ile Rus rakibini yenen Gökdeniz İlgen ve 60 kilo ile Erbil’li rakibini yenen Batuhan Cengiz Kömür Balkan ikincisi oldu. Ankara’da yapılan şampiyona sonrası Esenyurt’a dönen şampiyonlar Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u eski belediye binasında ziyaret etti. Başkan Bozkurt şampiyonları tebrik ederek başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.
Büyükçekmece İş Adamları Derneği (BİAD) ve İktisadi ve Kültürel Kalkınma Platformu (İKAP) Genel Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Muhammed Mustafa Karayün, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Temel Başalan, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şenol Saygılı, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Postacı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Yıldırım, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Esenyurt Siteler Ortaokulu Müdürü Ferdi Altın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.
Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni ve Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Gazeteci Nezir Karayün, 24 Kasım Öğretmenler Günü için anlamlı bir kutlama mesajı yayımladı.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya’nın iş ve siyaset kulislerini son günlerde hareketlendiren dikkat çekici bir dolandırıcılık iddiası gündemde.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya'da son günlerde siyaset ve iş dünyası kulislerini hareketlendiren çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddianın merkezinde, bir siyasetçinin oğlu olduğu öne sürülen bir kişi bulunuyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türk Eğitim-Sen İstanbul 11 No’lu Şube, Öğretmenler Günü’ne özel anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirerek her üye adına bir fidan dikti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.