Saraçoğlu; 'Yusuf Uzun Beylikdüzü'nün 5 Yılını Heba Etti!'

Beylikdüzü Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Adnan Saraçoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulunarak, Ak Parti mevcut ilçe yönetimini eleştirip, yetersiz kalıyorlar dedi.

GÜNCEL 13.09.2017 20:05:14 3082 0
Saraçoğlu;

Beylikdüzü Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı, Ak Parti Beylikdüzü ilçe kurucularından, sanayici iş adamı Adnan Saraçoğlu; Beylikdüzü Gazetesi okurları için, dünden bugüne Beylikdüzü’nü anlattı.

“Vatandaşın hakkını koruduk kolladık”

Adnan Saraçoğlu; "Beylikdüzü’nde bizden sonra kayda değer bir hizmet yapılmadı. Beldelerde, Gürpınar'da Velittin Küçük, Beylikdüzü beldesinde Vehbi Orakçı başkanlığında  çok ciddi hizmetler yapıldı. Eğitimden sağlığa, alt yapıdan üst yapıya, birçok alanda önemli hizmetlere imza atıldı. Biz bunları yaparken, kendimizi düşünmedik, Beylikdüzü halkının menfaatlerini hep ön planda tuttuk, Beylikdüzü belediyemize yüzlerce dönüm arsa kazandırdık.Vatandaşın hakkını koruduk kolladık.

“5 Yıl heba oldu”

Bizden sonra zorla dayatılarak belediye başkanı yapılan Yusuf Uzun Beylikdüzü’nün 5 yılını heba etti. Daha sonra belediyeyi kaybederek büyük bir pişkinlikle  CHP'ye teslim etti ve halen duyuyorum ki tekrar Beylikdüzü'nde siyaset yapacakmış. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..! Artık  bundan sonra Ak Partimizin kaybedecek ve heba edecek zamanı yoktur. Çok çalışıp kaybettiğimiz onurumuzu 2019 da tekrar kazanmamız gerekiyor" dedi.

 

“Öz eleştiri yapılmalıdır”

Ak Parti Beylikdüzü’nde seçimi neden kaybetti sorusuna açık yüreklilikle cevap veren Saraçoğlu; "Yusuf Uzun başkanlığı döneminde vatandaşı ve partilileri küstürdüğü için kaybettik. Ayrıca yanlış adaydı biz gerekli mercileri uyarmamıza rağmen aday yaptılar ve sonunda kaybettik. Bu kaybın muhasebesi yapılarak bir çalışma başlatılması lazımdı. Malesef 3 ay ilçe binası terk edildi, ilçe binasının çamı çerçevesi kırıldı içeri kimse giremedi. Mevcut yöneticiler girebildi, seçim sürecinde iş yapmış alacaklılar kuyruğa girdiler ama muhatap bulamadılar" dedi.

 

“Hizmette devamlılık esastır”

Saraçoğlu sözlerine şöyle devam etti; Seçimi kaybettik ama iktidardık, ertesi günü kim varsa çağrılıp acil bir toplantı yapılmalıydı; çaycısı, çorbacısı, servisçisi, otobüsçüsü,  bayrakçısı... Siyasette, hizmette devamlılık esastır. Biz varız denmeli ve mağduriyetleri giderilmeliydi. Ancak bu yapılmayarak birçok insan mağdur edildi.

 

“Kısır çekişmeye gidildi”

Yine seçimin ertesi günü acilen bir bölge belediye başkanı,  bölge başkan yardımcıları, bölge meclis üyeleri, bölge birim başkanları, bölge müdürlükler ve ARGE birimi oluşturulup, o gün itibarı ile belediyeyi geri alma çalışmaları başlatılmalıydı. Beylikdüzü Belediyesi için biz de varız daha farklı ne yapabiliriz deyip hizmette bir yarış içerisinde olunmalıydı. Bunların hiçbiri yapılmayıp kısır çekişme içerisine girildi. Halen vatandaşa yeterince inilmiyor ve gerekli değerler verilmiyor. Bunları yapmak için geçte olsa kısa bir zamanımız var harekete geçmeliyiz.

 

“Küskünler barıştırılmalı”

Mevcut ilçe yönetimi çok süratli bir şekilde iktidarın ve İBB'nin gücünü arkasına alarak Beylikdüzü’nde Ak Parti'ye hizmet etmiş herkesi toplayarak, küskünleri barıştırıp,  öğrenciye, öğretmene, okul müdürüne, çalışana, çalışmayana ev hanımlarına ve gençlere ulaşıp, birlik beraberlik içerisinde hareket edip kaybedilen belediyeyi geri alma çalışmalarını başlatmalıdır.

 

“Can vermeye hazır neferleriz”

Mevcut ilçe yönetimindeki arkadaşlarımız çok değerliler, zamanlarını harcıyorlar, hizmet ediyorlar  ama tat, tuz yok, geçmişe vefa yok, yapılan icraat yok, aktivite yok. Bakınız yapılan organizasyonlarda bile bazı vakıf başkanları vakıf adı altında partili il ve ilçe teşkilat temsilcilerinden daha fazla çalışıyorlar. Parti içinde kimseyi kırmadan, dökmeden, incitmeden eskilere vefa göstererek birlikte projeler üretip hayata getirilmeli. Bizler büyük usta Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti için can vermeye hazır neferleriz. Mevcut ilçe yönetimi acilen eski yeni kim varsa toplayıp geleceğe yön vermelidir ve 2019 seçimlerinde Beylikdüzü Belediyesini geriye almalıdır. 3 kasım 2002 ruhu ve heyecanı yeniden tesis edilmelidir.

Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi'nin meclise vermiş olduğu önerge ile harekete geçmiş anayasa değişikliği teklifini gündeme getirmiş CHP ve HDP  hariç mecliste destek alarak  teklifi meclisten geçirmiş, buna rağmen teklifi halk oylamasına sunma cesaretini kendinde görerek halkın karşısına geçmiştir. Kararın alınmasından oylamaya kadar geçen süre içinde teşkilatlar yeteri kadar değil, hiç çalışmamıştır meydanlarda bakanlar millet vekilleri lider Tayip Erdoğan  var teşkilat  maalesef yok.

Esenyurt'ta  50 Otobüs  Meydanda

Aynı otobüslere binin, Beylikdüzü meydanını doldurun yanlışı yapılarak sanal kalabalıkla parti kandırılmıştır. Memurlar için yeni düzenlemeler yapılacağı açıklamaları  tansiyonu yükseltmiş,  evet oylarını en az 5 puan geri çekmiştir. Sonuca saygı göstermek her vatandaşın uyması gereken bir durumdur. Millet tercihini yapmış ve evet demiştir. Bu işin azı çoğu olmaz. Hal böyleyken oranın 51'lerde kalması vatandaşın bir uyarısı olarak anlaşılmıştır. Halk demiştir ki; sana evet dedim ama 2019 seçimlerine kadar uyum yasalarını çıkar, 2019 öncesi partiye 2002 ruhunu kat, ülkeyi 2002  öncesi kaos ortamından 2002 ruhuyla nasıl feraha çıkardığını bir kez daha ortaya koy. İllere, ilçelere, mahallere ayağa kalkın de. Bunu bilhassa Beylikdüzü'ne, Avcılar'a, Büyükçekmece'ye sırası ile kaybettirene htir demiştir.

Beylikdüzü şu anda emek vermiş yemeği hazır bulmuş kadronu elinde perişan durumdadır. Türkiye layık olduğu hizmete kavuşacaktır.


Üner’den Bir Günde İki Açılış…

Başkan Mesut Üner ile birlikte Çatalca ilçesi adeta açılış ve temel atma törenlerinin ilçesi oldu. Başkan Mesut Üner bu kez bir günde iki açılış gerçekleştirdi. Açılışın ilki yol açılışı oldu.

BALIKÇI KENAN’A BEYLİKDÜZÜ ZABITASI GECE AYRI, GÜNDÜZ AYRI OPERASYON YAPIYOR

Beylikdüzü Belediye Zabıtası Balıkçı Kenan Tesislerini ablukaya aldı. Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu Kenan Balcı, “Gece geliyorlar, gündüz geliyorlar. Arsamızı elimizden alıp işletmemizi mühürlemek istiyorlar” dedi.

Mart ayında üretici ve market fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Mart ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, 5 ürünün market ve pazarlardaki fiyat değişimini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini

Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.