Beylikdüzü Belediyesi Mayıs Ayı Meclisi Toplandı
Beylikdüzü Belediyesi Mayıs ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşim 1. Oturumu, Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık başkanlığında Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu’nda gerçekleşti. “Beylikdüzü’nde afetlere dayanıksız tek bir bina kalmayana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” diyerek kentsel dönüşüm adına önemli bir adım attıklarını belirten Çalık, “Komşularımızı biran önce güvenli konutlara geçmesi için Beylikdüzü Belediyesi olarak tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz.” dedi.
Beylikdüzü Belediyesi, Mayıs Ayı Meclis Toplantısı'nın 1. Birleşim 1. Oturumu gerçekleşti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık başkanlığında Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu’nda düzenlenen mecliste, Mayıs ayı içerisinde bulunan önemli günlere değinen Başkan Çalık konuşmasına, şehit olan askerleri anarak başladı. Şehit düşen askerlerin isimleri ve rütbelerini tek tek dile getiren Başkan Çalık, tüm şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm ulusa sabırlar diledi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası, 12 Mayıs Anneler Günü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve 29 Mayıs İstanbul'un Fethi gibi birçok özel günle ilgili temennilerini de ileten Başkan Çalık, kentte gerçekleşecek olan yeni projelerle ilgili meclise bilgi vererek, Yakuplu ve Marmara Mahalleleri’nde 8 yeni çocuk parkı yapılacağının da müjdesini verdi. Konuşmasının devamında kentsel dönüşüm adına ilçede önemli adımlar atıldığını da belirten Çalık, “Beylikdüzü Belediyesi olarak komşularımızın biran önce güvenli konutlara geçmesi için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Beylikdüzü’nde afetlere dayanıksız tek bir bina kalmayana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.
Şehidin Adı Beylikdüzü'nde Yaşayacak
Birleşimde ayrıca, 14.04.1979 tarihinde 1.şubede sivil polis olarak görev yaparken İstanbul Beykoz'da gerçekleşen hain bir saldırıda şehit düşen Mehmet Düşgör adını yaşatmak amacıyla, Barış Mahallesi Çiftlik Caddesi kesişimin de bulunan Haziran Sokağına Mehmet Düşgör adının verilmesi oy birliğiyle harita komisyonuna havale edildi. Meclis gündem maddelerinden ise; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11. maddeler oy birliğiyle kabul edilirken, 12. madde ise oy çokluğuyla kabul edildi. Mayıs Ayı Meclis Toplantısı'nın 2. birleşiminin ise 21 Mayıs Cuma, saat 10.00’da yapılması kararlaştırıldı.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya’da son haftalarda en çok konuşulan konulardan biri, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Can Kamburoğlu hakkında ortaya atılan iddialar oldu.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Milliyetçi Hareket Partisi Antalya teşkilatı, geçtiğimiz gün Ankara’ya kalabalık bir heyetle ziyaret gerçekleştirdi. Ancak Alanya kamuoyunda dikkat çeken bir detay vardı.
Gaziantep’te buluşan bilim insanları, kâinatın işleyişine dair disiplinler arası çalışmaların Kur’an’ın gösterdiği hakikatle dikkat çekici bir uyum taşıdığını vurguladı.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) için heyecanla beklenen seçimler, Alanya Kültür Merkezi'nde turizmcilerin yoğun katılımıyla tamamlandı
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya'da bir iş insanının lüks otomobilinin, kendisine "daha üst segment bir araç sağlanacağı" vaadiyle alınmasına rağmen ne vaat edilen aracın teslim edildiği,
Eğitimden Haberler internet sitesinin imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, okul ziyaretleri kapsamında Esenyurt Namık Kemal İlkokulu Müdürü Murat Kızılkaya ile bir araya geldi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER – Beylikdüzü Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programı, ilçede görev yapan öğretmenleri bir araya getirdi.
Eğitimden Haberler internet sitesinin imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, okul ziyaretleri kapsamında Esenyurt Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Serkan Ertem ile bir araya geldi.
Büyükçekmece Mimaroba Ortaokulu Müdürü Gürkan Bayoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Beylikdüzü Atatürk Öğretmen Evi Müdürü Muhammed Lütfullah Güvenç, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Beylikdüzü Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Yunus Emre Kakı, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi ve iş insanlarından Engin Doğru, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
AK Parti Büyükçekmece eski ilçe başkanlarından, belediye başkan adayı, siyasetçi, iş insanı ve mali müşavir Recep Erol, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.