Sertab'ın Müzikali İle Zamanda Yolculuk

Son iki yıldır izleyicilerini zamanda bir yolculuğa çıkaran Sertab’ın Müzikali, yeni sezonda Zorlu PSM’de!Uzun süre hafızalarda yer edecek müzikalin ilk gösterisi olan 11 Eylül için biletler satışa çıkıyor...

MEDYA 2.08.2019 13:23:05 4743 0
Sertab

                            "SERTAB'IN MÜZİKALİ YENİ SEZONDA

                                      ZORLU PSM'YE TAŞINDI"

 

İlk gösteri 11 Eylül’de!

 

Son iki yıldır izleyicilerini zamanda bir yolculuğa çıkaran Sertab’ın Müzikali, yeni sezonda Zorlu PSM’de!Uzun süre hafızalarda yer edecek müzikalin ilk gösterisi olan 11 Eylül için biletler satışa çıkıyor... Zorlupsm.com ve PSM sosyal medya hesaplarından, tüm sezon programının detayları takip edilebilecek. Müzikal, yenilenen koreografisi, yeni şarkılar ve etkileyici yeni ışık tasarımıyla izleyiciyle buluşacak!

 

27 yıldır içimize işleyen sesiyle, birçok anımıza eşlik eden Sertab Erener, iki yıl önce hayata geçirilen Sertab’ın Müzikali’yle birlikte, sezon boyunca dünyaca ünlü müzikallere ev sahipliği yapan Zorlu PSM’de olacak!

 

Müzikale Broadway’den Işık Tasarımcısı...

Müzikalin Beyhan Murphy tarafından koreografileri bu yıl Zorlu PSM’ye özel olarak yenileniyor. Bir yandan, 1967’den bugüne 200’den fazla Broadway yapımında ışık tasarımcısı olarak çalışan, Tony ödüllü Ken Billington Sertab’ın Müzikali için ilk defa Türkiye’ye gelecek ve gösterinin ışıklarına kendi dokunuşunu katacak.

 

Sertab’ın Müzikali, izleyenlere geçmiş zamandaki halini hatılatacak, “duyunca seni hatırlayacağım” diye düşündüren şarkılarıyla aslında her anımızda Sertab’ın sesi yanımızdaymışgibi htirecekbir performans ile seyircilerini Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde ağırlayacak. Geçtiğimiz yıllarda 90’lar ve 2000’ler temaları ile iki bölüm halinde izleyicisine kucak açan müzikal bu sene tıpkı bir zaman makinası gibi izleyenlere farklı melodiler ve tarihler arasında yolculuğa çıkaracak.

 

11 Eylül 2019 gösterisinin biletleri, Biletix’te ve Zorlu PSM gişelerinden satışa çıkıyor! Gelecek gösterilerin biletleri ise Biletix, Zorlu PSM gişeleri ve Zorlu PSM sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.

 

1. Kategori: Tam: 286 TL - Öğrenci 247 TL

2. Kategori: Tam: 242 TL - Öğrenci 209 TL

3. Kategori: Tam: 198 TL - Öğrenci 171 TL

4. Kategori: Tam: 154 TL - Öğrenci 133 TL

5. Kategori: Tam: 110 TL - Öğrenci 95 TL

6. Kategori: Tam: 66 TL - Öğrenci 57 TL

 

 

Zorlu PSM Hakkında - www.zorlupsm.com

Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM), 6 yıldır olduğu gibi sanatseverin heyecanına bu sezon da yeni isimlerle birlikte ortak oluyor! Kültür sanat ve eğlence hayatının buluşma noktasına dönüşen PSM; Amfi’de güzel müzik, yemek ve içecek eşliğinde, sabırsızca etkinlik saatini bekleyenleri; sahneye girdiği zamanki heyacanını gizleyemenleri; etkinlik sonrasında gülümseyen yüzleri ve birbirinden değerli sanatçıları ağırlıyor. PSM, sanata gönülden bağlı, yaklaşık 150 çalışanıyla birlikte yenilenmeye ve sürprizler sunmaya devam ediyor. Festivallerden, Broadway müzikallerine; yerli ve yabancı konserlerden, tiyatro oyunlarına; bir çok sanatseveri ağırlayan, 2.200 koltuk kapasiteli Turkcell Sahnesi, yine aynı sahnede oluşturduğu yeni “Sahne Üstü Ayakta” konseptinde eş zamanlı 3.200 kişi ağırlarken, hem oturmalı hem ayakta konser izleme imkanı sunan “Hibrid”düzenle ise kapasitesini 4.200’e kadar çıkarabiliyor. Zorlu PSM’nin genç ve dinamik yüzü olan, 800 kişi kapasiteli 100 Studio, festivallerde özgün performanslara, tiyatrolara, konserlere ve birçok unutulmaz etkinliğe ev sahipliği yapan, 700 kişi kapasiteli Turkcell Platinum Sahnesi, Zorlu PSM’nin en sevilen yerleri arasında gelen ve yaz-kış ayrımı yapmaksızın sanatseverlerle dolu olan 1.000 kişi kapasiteli Amfi, geçtiğimiz sezon açılmasına rağmen kendine çokça müdavim edinen 110 kişi kapasiteli caz ve komedi kulübü Touché, etkileyici atmosferi ve aurasıyla farklı çeşitlerde etkinliklere ev sahipliği yapan Sky Lounge, iddialı ama misafirlerini evinde hirecek lezzetli menüsü ve ortamı ile CHEERS, yeni sezonunda da heyacanına eşlik ediyor.


BÜYÜKÇEKMECE'NİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK! ( Görüntülü Haber)

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol bölgedeki gazetecilerle iftar programında bir araya geldi. Erol projelerini gazetecilere anlattı.

Çalık, Yeni Dönem Projelerini Tanıttı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, “İstanbul’da Kazanacağımız Zaferin İşaret Fişeğini Beylikdüzü’nden Atacağız”

Akşener; Meydan Okudu… Yıldız, Gümbür Gümbür Sahaya İndik, Birilerini Korku Sardı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Esenyurt İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız’ın düzenlediği iftar programına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a meydan okudu.

Sahuru Atlamayın!

Özellikle besin ve enerji ihtiyacının dengeli bir şekilde karşılanmasının Ramazan ayının sağlıklı bir şekilde geçirilmesine katkı sağlayacağını belirtiyor.

Minikler Başkanını Çok Seviyor!

Bağcılar Belediyesi'nin Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda düzenlediği etkinlikler her gün farklı konuklara ve binlerce Bağcılar sakinine ev sahipliği yapıyor.

Üner’den Türkiye Çapında Çözüm..!

Çözülen sorun sadece Çatalca’da tüm Türkiye’de şoför esnafında büyük sevinç yaşattı.

“Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!.. (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Başkan İlhan Ocaklı: 5 Yılda 220 Adet Ruhsatı İptal Ettirdik “Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!..

UNESCO’dan Büyükçekmece’ye “Tsunami Hazır Kent” Sertifikası

Türkiye’de bir ilke imza atan Büyükçekmece Belediyesi, IOC/UNESCO “Tsunami Hazır Kent” sertifikasını almaya hak kazanan ilk kent oldu.

Liyakatsizliğin, Denetimsizliğin Adı KADER Olmuştur!

Türkiye genelinde yayımlanan basın bildirisini Tüketiciyi Koruma Derneği Beylikdüzü şube başkanı Tülin Özgür okudu.

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Dijital Avrupa Programı'ndan 22 yeni hibe çağrısı

Dijital Avrupa Programı'ndan 22 yeni hibe çağrısı

Basketbol Yaz Kampı kayıtları başladı

Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampı kayıtları başladı

Çiftçilere yüzde 50 hibeli gübre desteği

Kocaeli'den çiftçilere yüzde 50 hibeli gübre desteği

Salı 14.2 ° / 8.6 °
Çarşamba 8.5 ° / 7.6 °
Perşembe 12.2 ° / 6.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.