Harbiye Sıla’ya Doymuyor
Sıla Sevgisi Dur Durak Bilmiyor
Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği açıkhava konserleri kapsamında Harbiye’de sahneye çıkan Sıla’nın 5’inci gün konseri de hayranlarının yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Anne ve babasının da konuklar arasında olduğu Sıla, sahne performansıyla yine herkesi kendine hayran bıraktı.
‘On’dan Kalan Şarkılar’ konsepti ile büyük beğeni toplayan Sıla, Harbiye serisine hız kesmeden devam ediyor. Harbiye’deki 5’inci gecesine turuncu renkli, uzun ve yırtmaçlı bir Mugler elbiseyle çıkan sanatçı ikinci yarıda tercihini A46 Tuvanam payetli elbiseden yana kullandı.
‘Afitap’ I Annesine Bakarak Söyledi
Anne-Babasının Nişan Yıldönümlerini Kutladı
Sıla, konserin ikinci bölümünde seslendirdiği Afitap şarkısındaki ‘Git gide anneme benziyorum’ sözlerini kendisini izlemeye gelen en ön sıradaki annesine bakarak söyledi. Sanatçı aynı zamanda 48’inci nişan yıldönümlerini kutlayan anne babası Şükrü ve Ömür Gençoğlu’yu tebrik etti.
Domates, Biber, Patlıcan
Orkestra ekiabinde yer alan perküsyoncu arkadaşı Mustafa İşleyen’in müzik aletlerine dekor olarak astığı kurutulmuş sebzelere takılan Sıla, Barış Manço’nun ‘Domates, Biber, Patlıcan’ şarkısını söyledi.
Ünlü İsimlerin Sıla Hayranlığı
Her konserinde birbirinden ünlü isimlerin de seyirci olarak yer aldığı Sıla’nın son konserindeki konukları arasında Haldun Dormen, Göksel Kortay, Buse Terim-Volkan Bahçekapılı, Gamze Topuz-Tümer Metin, Selçuk-Cemre İnan ve Serenay Aktaş vardı.
Ege’ye De Bir Sıla Yetmedi
Konserleri kapalı gişe olarak büyük bir ilgiyle takip edilen Sıla’nın Ege turnesine de büyük talep var. 3 Ağustos’ta Çeşme, 4 Ağustos’ta ise Bodrum’da sevenleriyle buluşacak olan Sıla, hayranlarının yoğun ilgisi sebebiyle Bodrum ve Çeşme’deki konser sayısını ikiye çıkardı. Sanatçı, 25 Ağustos Bodrum, 20 Ağustos Çeşme konseri ile yeniden Egelilerle buluşacak.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Esenyurt’ta uzun yıllardır beklenen önemli bir proje daha tamamlandı. Esenyurt Belediyesi tarafından hayata geçirildi.
HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - Akçansa, Marmara Adaları Yapay Resif Projesi ile Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu tarafından düzenlenen Ortak Yarınlar Ödülleri kapsamında Yeşil Dönüşüm kategorisinde ödül aldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Beylikdüzü Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu, sanat dolu bir konserle izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Merkez’de bulunan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi, her geçen gün artan ziyaretçi ilgisiyle özellikle öğrencilerin dikkatini çekmeye devam ediyor.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS-Edirne Meriç ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, cenaze aracıyla taşındığı iddia edilen 10 kilo kokain ve 95 kilo sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de masaj salonlarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda, fuhuş yapıldığı ve aracılık edildiği iddiasıyla 5 işletmeye baskın yapıldı, 15 şüpheli gözaltına alındı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de Meriç Nehri’nden Çakmak Barajı’na su verilmeye başlandı; 164 bin 530 dekar tarım arazisi modern sulama ile buluşacak.
Mardin’in 100’ü” Kitabı Küçükçekmece’de Tanıtıldı Tanış: “Bu eser, Mardin’in barışsever ruhuna armağanımdır”
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne'nin Keşan İlçesi'nde üç ev arkadaşı, marketten aldıkları kıymayı tükettikten sonra karın ağrısı yaşadı. Olay polise intikal etti.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de hakkında 41 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, polisten kaçamayacağını anlayınca intihara kalkıştı; ekipler firariyi ve onu saklayan şahsı gözaltına aldı.
HABER - ERCAN KUTLU / Niğtaş A.Ş.’ye yöneltilen çevre iddiaları, devlet kurumlarının mühürlü analiz raporlarıyla geçersiz kaldı. Üretim süreçleri çevre dostu olduğunu yeniden kanıtladı.
Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Antalya Şube Başkanı ve Alanya Medya Televizyon A.Ş. Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Meral Çetiner, Mega TV ekibiyle birlikte Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Cem Özcan’ı ziyaret
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Büyükçekmece 19 Mayıs Ortaokulu’nda öğrenciler arasında saygı, anlayış, empati ve sağlıklı iletişimi güçlendirmeyi hedefleyen geniş kapsamlı bir “Akran Nezaketi” çalışması uygulandı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.