Sevgisi Dur Durak Bilmiyor..!

Sıla, konserin ikinci bölümünde seslendirdiği Afitap şarkısındaki ‘Git gide anneme benziyorum’ sözlerini kendisini izlemeye gelen en ön sıradaki annesine bakarak söyledi.

MAGAZİN 27.07.2018 18:42:22 16373 0
Sevgisi Dur Durak Bilmiyor..!

Harbiye Sıla’ya Doymuyor

Sıla Sevgisi Dur Durak Bilmiyor

 

Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği açıkhava konserleri kapsamında Harbiye’de sahneye çıkan Sıla’nın 5’inci gün konseri de hayranlarının yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Anne ve babasının da konuklar arasında olduğu Sıla, sahne performansıyla yine herkesi kendine hayran bıraktı.

 

‘On’dan Kalan Şarkılar’ konsepti ile büyük beğeni toplayan Sıla, Harbiye serisine hız kesmeden devam ediyor. Harbiye’deki 5’inci gecesine turuncu renkli, uzun ve yırtmaçlı bir Mugler elbiseyle çıkan sanatçı ikinci yarıda tercihini A46 Tuvanam payetli elbiseden yana kullandı.

 

‘Afitap’ I Annesine Bakarak Söyledi

Anne-Babasının Nişan Yıldönümlerini Kutladı

Sıla, konserin ikinci bölümünde seslendirdiği Afitap şarkısındaki ‘Git gide anneme benziyorum’ sözlerini kendisini izlemeye gelen en ön sıradaki annesine bakarak söyledi. Sanatçı aynı zamanda 48’inci nişan yıldönümlerini kutlayan anne babası Şükrü ve Ömür Gençoğlu’yu tebrik etti.

 

Domates, Biber, Patlıcan

Orkestra ekiabinde yer alan perküsyoncu arkadaşı Mustafa İşleyen’in müzik aletlerine dekor olarak astığı kurutulmuş sebzelere takılan Sıla, Barış Manço’nun ‘Domates, Biber, Patlıcan’ şarkısını söyledi.

 

Ünlü İsimlerin Sıla Hayranlığı

Her konserinde birbirinden ünlü isimlerin de seyirci olarak yer aldığı Sıla’nın son konserindeki konukları arasında Haldun Dormen, Göksel Kortay, Buse Terim-Volkan Bahçekapılı, Gamze Topuz-Tümer Metin, Selçuk-Cemre İnan ve Serenay Aktaş vardı.

 

Ege’ye De Bir Sıla Yetmedi

Konserleri kapalı gişe olarak büyük bir ilgiyle takip edilen Sıla’nın Ege turnesine de büyük talep var. 3 Ağustos’ta Çeşme, 4 Ağustos’ta ise Bodrum’da sevenleriyle buluşacak olan Sıla, hayranlarının yoğun ilgisi sebebiyle Bodrum ve Çeşme’deki konser sayısını ikiye çıkardı. Sanatçı, 25 Ağustos Bodrum, 20 Ağustos Çeşme konseri ile yeniden Egelilerle buluşacak.


BÜYÜKÇEKMECE'NİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK! ( Görüntülü Haber)

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol bölgedeki gazetecilerle iftar programında bir araya geldi. Erol projelerini gazetecilere anlattı.

Çalık, Yeni Dönem Projelerini Tanıttı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, “İstanbul’da Kazanacağımız Zaferin İşaret Fişeğini Beylikdüzü’nden Atacağız”

Akşener; Meydan Okudu… Yıldız, Gümbür Gümbür Sahaya İndik, Birilerini Korku Sardı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Esenyurt İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız’ın düzenlediği iftar programına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a meydan okudu.

Sahuru Atlamayın!

Özellikle besin ve enerji ihtiyacının dengeli bir şekilde karşılanmasının Ramazan ayının sağlıklı bir şekilde geçirilmesine katkı sağlayacağını belirtiyor.

Minikler Başkanını Çok Seviyor!

Bağcılar Belediyesi'nin Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda düzenlediği etkinlikler her gün farklı konuklara ve binlerce Bağcılar sakinine ev sahipliği yapıyor.

Üner’den Türkiye Çapında Çözüm..!

Çözülen sorun sadece Çatalca’da tüm Türkiye’de şoför esnafında büyük sevinç yaşattı.

“Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!.. (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Başkan İlhan Ocaklı: 5 Yılda 220 Adet Ruhsatı İptal Ettirdik “Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!..

UNESCO’dan Büyükçekmece’ye “Tsunami Hazır Kent” Sertifikası

Türkiye’de bir ilke imza atan Büyükçekmece Belediyesi, IOC/UNESCO “Tsunami Hazır Kent” sertifikasını almaya hak kazanan ilk kent oldu.

Liyakatsizliğin, Denetimsizliğin Adı KADER Olmuştur!

Türkiye genelinde yayımlanan basın bildirisini Tüketiciyi Koruma Derneği Beylikdüzü şube başkanı Tülin Özgür okudu.

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Dijital Avrupa Programı'ndan 22 yeni hibe çağrısı

Dijital Avrupa Programı'ndan 22 yeni hibe çağrısı

Basketbol Yaz Kampı kayıtları başladı

Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampı kayıtları başladı

Çiftçilere yüzde 50 hibeli gübre desteği

Kocaeli'den çiftçilere yüzde 50 hibeli gübre desteği

Salı 14.2 ° / 8.6 °
Çarşamba 8.5 ° / 7.6 °
Perşembe 12.2 ° / 6.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.