Sosyal Medya Çağrsı; Başkanı Öğrenci Sırasına Oturttu...

Bir üniversite öğrencisinin 'Emrinizdeyiz' sloganına güvenerek sosyal medya üzerinden derse davet ettiği Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, üniversite öğrencileri ile birlikte sıraya oturup ders dinledi.

EĞİTİM 24.02.2018 16:59:40 6334 0
Sosyal Medya Çağrsı; Başkanı Öğrenci Sırasına Oturttu...

BAŞKAN ALATEPE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE DERSE KATILDI

Sosyal Medyadan Yapılan Çağrı; Belediye Başkanı nı Öğrenci Sırasına Oturttu

Bir üniversite öğrencisinin "Emrinizdeyiz" sloganına güvenerek sosyal medya üzerinden derse davet ettiği Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, üniversite öğrencileri ile birlikte sıraya oturup ders dinledi.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi öğrencisi Oğuzhan Özbinek, "Emrinizdeyiz" sloganını kullanan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'ye Twitter üzerinden gönderdiği mesajla "Sayın Başkanım, emrinizdeyiz kelimesine istinaden sizleri Esenyurt Üniversitesi Siyaset Bilimleri 3. sınıf öğrencileri ile derse girmeye davet ediyoruz" şeklinde çağrıda bulundu. Sosyal medya üzerinden gelen çağrıyı geri çevirmeyen Başkan Ali Murat Alatepe, öğrencilerle birlikte sıraya oturarak İngilizce dersine katıldı. Yoklama kâğıdını da imzalayan Alatepe, dersi dinleyerek öğrencilere de eşlik etti.

“Sizlerden beklentimiz yüksek”

Öğrencilere hitap eden Başkan Alatepe, ülke hedeflerine katkıda bulunmaları için çok çalışmaları ve kendilerini geliştirme çağrısında bulundu. Gençlerden beklentinin yüksek olduğunu dile getiren  Alatepe, "Gençlerin bizim yaş ortalamamızı düşürmekle beraber akıl ortalamamızı yükselttikleri kanaatindeyim. Sizler bir yerlere geleceksiniz ki bizler de bir yerlerde olalım. Sürecin tıkanmaması gerekiyor. Bizim öyle ya da böyle 2023'e adım atmamız lazım. Sizin yaşlarınızdayken benim bir hedefim yoktu. Yıl olarak bir hedefim yoktu. Şu anda bakıyorum 2023 benim hedefim. 2053 sizin hedefiniz. 2071'de sizin çocuklarınızın, benim torunlarımın hedefi oldu. Düzen değişti, ortada hedeflerimiz var. Bunları da çalışmadan tutturmamız mümkün değil. Çok çalışmalıyız ve yanına bir şeyler ekleyerek yapabiliriz. Beklentinin yüksekliği de buradan geliyor" diye konuştu.

Belediye Başkanı Alatepe'yi öğrenci sırasına oturtan mesajı gönderen Oğuzhan Özbinek ise “Emir değil de estağfurullah sayın başkanım, benim sizden ricam var diye mesaj attım. Bir iki gün bir şey olmadı. Acaba silsem mi diye düşünürken sayın başkanın davetimizi memnuniyetle karşıladığını öğrendim" dedi.

Esenyurt ilçesinde yürütülen projeleri de anlatan Başkan Alatepe, öğrencilere burs verilmesi için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Kanuni engeller nedeniyle belediyenin öğrencilere burs verme imkânının olmadığını belirten Ali Murat Alatepe, işadamları ve sivil toplum örgütleri vasıtasıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere burs sağlanacağını söyledi. Başkan Alatepe, dersin sona ermesinin ardından öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 


Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

Şehirlerimizin sessiz sakinleri olan sokak hayvanları, çoğu zaman çeşitli hastalıklar sebebiyle ölüyorlar. Peki sokak hayvanları için ne yapılmalı, nasıl tedavi edilmeli?

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 kişi gözaltına alındı.

Tekstil ve hazır giyimin ihracat şampiyonları belli oldu

Bursa’da tekstil, hazır giyim ve konfeksiyon sektörlerinde ihracat başarısı gösteren firmalar ödül ve ihracata katkı sertifikası almaya hak kazandı.

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

Yonca Zeren’in ilk tekli çalışması ‘’ Benim Seni Görmem Lazım’’ Haluk Özkan Projects çatısı altında müzik severlere sunuldu.

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

2023 Yılı Belediye Faaliyet Raporu kabul edildi. Toplantıda kentsel dönüşümden altyapıya, eğitimden gençlere kadar pek çok alanda Bağcılar’ın gelişimine yönelik çalışmalar anlatıldı.

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

.

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Alipaşa'daki Ek Hizmet Binasında belediye personeliyle bir araya geldi. Toplantıda, Başkan Balcıoğlu belediye çalışanlarına hitaben önemli açıklamalarda bulundu.

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

Esenyurt ve Kıraç'ın saygın siyasetçi iş adamlarından Oruç Kamberoğlu ile 2024 yerel seçim sürecine dair çok özel bir röportaj yaptık.

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Üç aylık ücretsiz programda savunma sanatı uzmanlarından temel eğitim alan kadınlar, tacize ve şiddete karşı koyabilme kabiliyeti geliştiriyor.

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Her biri 15 metrekareden oluşan 133 parselde vatandaşlar doğayla iç içe, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirirken boş zamanlarını da en güzel şekilde değerlendirebilme fırsatı bulacak.

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Denizlerde av yasağı başladı. 4,5 ay sürecek olan yasağın son gününde balıkçıların yüzü güldü. Denizlerin bu sezon bol ve bereketli geçtiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, “Ucuz balık kampan

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim’i makamında ziyaret etti.

Savunma Sanayi iftiraları rakamlarla çürüttü!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB), BAYKAR teknolojiye atılan iftiralara yönelik yaptığı yazılı açıklamada söz konusu iddiaları rakamlarla çürüttü.

Kalp kapağı hastalıklarına dikkat!

Prof. Dr. Aleks Değirmencioğlu, kalp kapağına bağlı oluşan hastalıkların hayatı tehdit edebilen ciddi sorunlara yol açabileceğine dikkat çekti.

Gümrük'ten 8 milyar TL'lik rekor yakalama!

Ticaret Bakanlığı bünyesindeki Gümrük Muhafaza birimleri 2024 yılı ilk çeyreğinde yürütülen başarılı operasyonlar neticesinde, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık yüzde 300 arttı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.