Fatih Belediyesi'nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği
Başkan Turan, minik sporcuların isteğine kulak verdi
Fatih Belediyesi tarafından ilçeyi temsil eden ve faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerine yeni sezon için malzeme desteği verildi.
Fatih Belediyesi, amatör spor kulüplerine olan desteğini sürdürüyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Fatih’te faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi tarafından malzeme dağıtımı yapıldı. Fatih Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen Amatör Spor Kulüplerine malzeme dağıtım programına Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Fatih Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Gökhan Ceyhan, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve genç sporcular katıldı.
“Gençlerimizi Kötü Alışkanlıklardan Spor Yapmaları Koruyacak.”
Programda sporcu gençlerin tezahüratlarıyla kürsüye gelen Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, amatör kulüplerin önemine vurgu yaparak “Amatör spor kulüpleri, sağlıklı bir beyin ile vücuda sahip olmamızda ve doğru arkadaşlıklar kurmamıza olanak sağlayan hayatımızın en önemli yerlerinden biridir. Ben de göreve başladığım günden itibaren Fatih’te gençler için yapılabilecek en kıymetli işin spor faaliyetleri olduğu kanaatindeyim. Tabii ki aile, inançlarımız ve değerlerimiz önemli mefhumlardır ancak gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumamızı sağlayacak yegâne değer gençlerimizin spora yönlendirilmesidir. Ama spor sadece futboldan ibaret değildir. Fatihimizin geçmişte olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da Türkiye’ye çok önemli sporcular kazandıracağına inanıyorum.” dedi.
Başkan Turan kürsüde konuşmasını tamamlamak üzereyken dinleyiciler arasından seslenen minik bir sporcunun spor sahası istemesini duyunca minik sporcuya mikrofon verilmesini istedi. Mikrofonu alan minik sporcunun talebini dinledikten sonra Başkan M. Ergün Turan, yapımı tamamlanmak üzere olan ve projeleri hazırlanan spor tesisleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca Başkan Turan, Namık Sevik Stadı’nın Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından işletilen bir saha olmasına rağmen spor sahasının yenilenerek genç sporculara da hizmet vereceği müjdesini minik sporculara verdi. Başkan Turan, ilçede yapılacak spor tesisleri için büyük destek veren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve eski Bakan Osman Aşkın Bak’a da teşekkür etti.
Törende, 53 amatör spor kulübüne eşofman takımı, antrenman yeleği, futbol maç topu, basketbol topu, voleybol maç topu, izci forması, boks eldiveni ve engelli basketbol topu gibi binlerce malzeme dağıtıldı.
Törenin sonunda Fatih Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Gökhan Ceyhan, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’a teşekkür plaketi verirken, spor müsabakalarında dereceye giren minik sporculara da Başkan Turan tarafından plaket takdim edildi. Tören, Amatör Spor Kulüpleri’nin yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Esenyurt Bölge Sorumlusu İlker Gürbüz, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Beylikdüzü Karadenizliler Derneği ve Beylikdüzü İl Dernekler Federasyonu Başkanı, Euro Moda ve Prenses Bijuteri Yönetim Kurulu Başkanı, siyasetçi iş insanı Halil İbrahim Türkgenç, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve 3. Bölge Başkanı Ahmet Ali Aydın, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
İstanbul Erzurumlular Federasyonu Başkanı Ahmet Yanık, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, berat kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek zamanların toplumsal sorumluluk, gönül birliği ve dayanışma bilincini güçlendirdiğini vurguladı.
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek gecenin affa yönelme, gönülleri arındırma ve kardeşliği pekiştirme vesilesi olduğunu vurguladı.
Siyasetçi ve iş insanı Gürbüz Süleymanoğlu, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek gecenin milletçe arınma, affa yönelme ve kardeşliği güçlendirme vesilesi olduğunu ifade etti.
Siyasetçi ve iş insanı Muharrem Yıldız, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında birlik, kardeşlik ve manevi arınmanın önemine dikkat çekti.
Eski Gürpınar Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Velittin Küçük, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda bu mübarek gecenin affın ve arınmanın kapısı olduğunu vurguladı.
Beylikdüzü Sivaslılar Derneği Başkanı Eyüp Günay, Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak hemşerilerinin ve tüm İslam aleminin kandilini kutladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Biz piyasalar olarak son günlerde alışık olmadığımız bir dalgalanma yaşıyoruz.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.