Süleyman Soylu “Bu Bir Beka Seçimidir”

Beylikdüzü'nde kanaat önderleriyle biraya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Ne olursunuz, Kandil'in önünde bizim boynumuzu eğik bırakmayın” dedi.

SİYASET 1.03.2019 13:51:44 4949 0
Süleyman Soylu “Bu Bir Beka Seçimidir”

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken partilerin çalışmaları da son hız devam ediyor. Ak Parti Beylikdüzü yönetiminin bir otelde hazırladığı kahvaltı programı açılış konuşmasını Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Dilaver Sargın yaparken, MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Ali Aydın da kısa bir konuşma yaparak Cumhur İttifakı için çalışmalara son surat devam edildiğini söyledi.

 

Işık, “Makyaj Belediyeciğine Son”

Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, “Beylikdüzü son 5 senedir maalesef bir algı ve makyaj belediyeciliği ile yönetildi. Burada dünyanın en büyük havalimanı inşa edilirken iki kıtayı deniz altından birleştirirken ve en uzun asma köprüleriyle baştan inşa ederken Beylikdüzü Belediyesi tarafından hiçbir yatırım yapılmadı. Yüzde yüz nüfusun arttığı ilçemizde bugün trafik tıkanma noktasına geldi. Okullarımızda eğitim, spor ve kültür alanlarında çok ciddi eksikliklerimiz var. 100 milyon Türk lirası belediye borcunu devralan şu anki yönetim borcu 6 kat arttırarak 600 milyon Türk lirasına getirmiş ve İstanbul’un en borçlu belediyelerinden biri olmuştur. Bunun yanında şu anki belediye başkanı önceki Ak Parti belediye başkanımıza ‘sana bir metrekare arsa sattırmam’ derken kendisi 100 milyonlarca lira arsayı son 5 sene de satmıştır. Hepsinin parseli bizim kayıtlarımızda mevcuttur. Bu kadar arsa satışı ve belediye gelirine rağmen borcun 6 kat arttığı Beylikdüzü’nde maalesef hiçbir yatırım yapılmamıştır” ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü’nü yeni bir geleceğe taşıyacağız”

Işık, “Mevcut belediye başkanının seçilmeden önce verdiği 38 tane vaat var ancak sadece 2 tanesi gerçekleşmiş. O ikisi de Ak Parti’nin yapmış oldu yatırımların makyajı ve restorasyonundan ibarettir. Beylikdüzü’nü artık yeni bir geleceğe; gençliğimizle, azmimizle ve heyecanımızla ulaştırmak için metroyla, deniz otobüsüyle, bir bilim ve teknoloji üniversitesiyle, spor merkezleriyle muhteşem bir sosyal belediyecilik alanına dönüştürmek için İstanbul’un en genç belediye başkan adayı olarak sizlere buradan söz veriyorum.  Beylikdüzü’nü hak ettiği seviyeye taşıyacağız” dedi. 

 

 

PKK’yı İstanbul’a Musallat Etmeyin

 

Beylikdüzü'nde kanaat önderleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla biraya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Ne olursunuz, Kandil'in önünde bizim boynumuzu eğik bırakmayın. Kime bakarsanız bakın, neyi söylerseniz söyleyin ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Beylikdüzü Belediyesi'ne PKK'yı musallat etmeyin" şeklinde konuştu.

 

“CHP İle HDP Arasındaki İlişki Muğlak Değil Mutlaktır”

 

Beylikdüzü'nde bir otelde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere az bir süre kaldığını ifade ederek, "Vereceğimiz karar şudur: Dağda mücadele ettiğimiz PKK'nın belediye binasından içeri girmesine izin verecek miyiz vermeyecek miyiz? Mesele bu kadar basittir, açıktır ve nettir. Kimse kusura bakmasın, HDP ile PKK arasındaki ilişki muğlak değil mutlak bir ilişkidir. Bugün CHP ile HDP arasındaki ilişki de muğlak değil mutlaktır. Cumhur İttifakı'nın karşısındaki şer cephesinin HDP ile dirsek teması, desteği, muğlak değil mutlaktır. Bu ilişkileri başka şekilde tarif edemeyiz. Vereceğiniz oyların nereye gittiğine bakmakla mükellefiz. Eğer Beylikdüzü'nden verilen oy kandile ulaşıyorsa, biz elbette ki bu seçime beka seçimi deriz ve Ak Parti de olsa, MHP'de olsa burada bir milli mesele varmış deyip buna ilişkin bir sorumluluğu hissederiz." dedi.

“Kapı Kapı Geziyorum”


Soylu konuşmasının bir bölümünde kendisi ile yapılan eleştirilere de yanıt vererek, "Efendim, Süleyman Soylu kapı kapı geziyormuş, sert konuşuyormuş da İçişleri Bakanı böyle konuşur muymuş? Evet konuşurum. Kimse kusura bakmasın. Ben dağda 5 metre kar altında görev yapacak evlatlara; Anne babaların bana emanet ettiği evlatlara; taziye telefonu açtığım zaman 'Bakanım sen üzülme, vatan sağ olsun' diyecek kadar mangal yürekli babaların evlatlarına 'Hadi aslanlarım, teröristin peşinden gidin' derken, kendim gelip şu seçimde bu kirli ittifaka iki kelime söylemezsem; HDP'yi meclise taşıyıp hem HDP'ye hem PKK'ya can suyu veren CHP'ye; Apo için yürüyen HDP'ye iki kelime etmezsem, kendimde eksiklik hissederim" şeklinde konuştu.

“Biz Türkiye'nin Sıçramasını İstiyoruz”

31 Mart seçimleri alelacele bir seçim olmadığını ve bu anlamda bir dakikayı bile boş geçirmeyeceklerini belirten Soylu, "Biz siyasal istikrarı devam ettirmek zorundayız. Türkiye'de önümüzdeki 4 buçuk sene seçim yok. Biz Türkiye'nin sıçramasını istiyoruz. Türkiye'nin bu seçimleri heba etmemesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

“Bu Bir Beka Seçimidir”

MHP ile yapılan Cumhur İttifakı hakkında da konuşan Soylu, "Neden biz 2009'da 2014'te kol kola girip de demedik ki bu bir beka seçimidir. Çünkü 6-7 yıldır anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdiler. Adam çıkacak, suratında meymenet olmayacak orada diyecek ki 'Kürdistan'da biz kazanacak, Ankara, İzmir ve İstanbul'da AK Parti ve MHP'ye oy kaybettireceğiz' Bunu diyen HDP'nin eş başkanı. Sona bana kazıyorlar. Onlar bana milletin vekili olamaz, ben onlara vekil demem. Kim derse desin. Bizim milletimiz asil bir millettir. Onlar doğu ve Güneydoğu'daki kardeşlerimizin de milletvekili olamayacak kadar karakterden yoksun insanlardır. 13 yaşında kızları alıp dağa götürecekler, orada Murat Karayılan denen hayvana ona meze yapacaklar. Onlara ses çıkarmayacaklar ben onlara milletin vekil diyeceğim. Dersem bana yazıklar olsun." diye konuştu.

 

“Kandil'in Önünde Boynumuzu Eğik Bırakmayın”

 

Soylu, "Bu büyük mücadeleye kararlığı yarına taşıyalım. 4 buçuk yıl Allah'ınızı severseniz dünyanın tozunu attıralım, bizden umut bekleyenlere umut verelim. Aziz milletimizi yarınlara güçlü bir şekilde sıçratacak adımları hep birlikte atalım. Terörün tozunu atalım. Siz hiç merak etmeyin, bu dağlarda 15 bin terörist vardı. Şimdi 700 terörist var. Kafalarını çıkaramıyorlar. Kimse neden sormuyor, nasıl oluyor bu işler. Heyecanla, imanla, koordinasyonla oluyor bu işler. Bir taraftan Türk Silahlı Kuvvetleri, bir taraftan istihbaratımız, bir taraftan emniyet ve jandarmamız, öyle bir koordinasyon kurduk ki, bu koordinasyonla cumhuriyet tarihimizin en parlak sonuçlarını alıyoruz. Terörde de, asayişte de, uyuşturucuda da alıyoruz ve almaya devam edeceğiz ama bize güç lazım. Ne olursunuz, Kandil'in önünde bizim boynumuzu eğik bırakmayın. Kime bakarsanız bakın, neyi söylerseniz söyleyin ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Beylikdüzü Belediyesi'ne PKK'yı musallat etmeyin" dedi.

 

 


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.