‘’Suyun Kullanıldığı Her Yerdeyiz’’

ABS Su Arıtma Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Köse'yi ve oğulları Alp Eren ile Göktuğ Taha’yı yeni ofislerinde ziyaret ederek Sinan Köse’yle su ve atık su arıtma teknolojileri üzerine konuştuk.

EKONOMİ 4.02.2019 18:01:07 11536 0
‘’Suyun Kullanıldığı Her Yerdeyiz’’

ABS Gorup şirketinin sahibi Sinan Köse ile su ve atık su arıtma teknolojileri üzerine konuştuk. Köse, ABS Su Arıtım; ‘’Kısıtlı su kaynaklarının etkin kullanımını sağlamak ve suyun kalitesini yükseltmektir. Özelliğini kaybetmiş suların içilebilir ve kullanılabilir hale gelmesi için firmamız, değişen teknolojilere bağlı olarak komple su arıtım sistemleri üzerinde yoğunlaşmış ve uzman kadrosuyla kullanıcının istek ve memnuniyetini ön planda tutar’’ dedi.

‘’Amacımız İnsana Ve Doğaya Fayda Sağlamak’’

Su, atık su, geri dönüşüm ve kuruluş amacımıza bağlı tüm faaliyet alanlarımızda asli görevimiz diyen Sinan Köse, ‘’En son teknolojileri takip edip kullanarak, kendi teknolojilerimize entegre edip uygulayarak, ürün kalitemizi artırıp insana ve doğaya fayda sağlayarak ve bu bağlamda uluslararası piyasada kalıcı bir yer edinmektir’’ ifadelerini kullandı.

‘Su Her Şeydir’’

Yaptıkları işte sınırlama olmadığını dile getiren ABS Group Şirketinin sahibi Sinan Köse, ‘’Suyun kullanıldığı her alanda; villa, apartman, site, şehir suyu şebekesi, tekstil, deri sanayi, petrol rafinerileri, kozmetik, hastane, ilaç sanayi, hemodiyaliz üniteleri, otel vb. içme ve kullanma suyu hazırlama tesisleri için gerekli işlemlerde en ileri teknolojileri uygulamaktayız’’ şeklinde konuştu.

Suyun öneminden bahseden Sinan Köse, ‘’Su her şeydir. Vücudun yüzde yetmişi, dünyanın dörtte üçü su. İnsanın varoluşu sudan oluşur. Suyun hafızası olduğunu bilelim. Tüm mineralleri içinde barındıran bir kaynak. Allah bize nasip etti bu işi bizde yapıyoruz. Allah’ın yarattığı suya hizmet ediyoruz. Hizmet alanlarımızda sınırlama yok, bir mutfağın arıtmasından, bir şehrin arıtma tesis projesine kadar hepsi bünyemizde mevcut. Atık suların tekrar geri dönüşümünü oluşturup onu tekrar doğaya kavuşturan teknoloji de bizlerde mevcut. Suyu olmayan Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde su sıkıntısı ve içilen suyun içinde fazla tuz miktarını veya deniz suyunu arıtmak için teknolojilerimiz mevcut’’ dedi.

‘’Ülkede Kriz Yok’’

1997 yılında ABS Group’un temellerini attıklarını belirten Köse, Ülke ekonomisinin kötü olduğunu söyleyenlere tepki göstererek krizin olmadığını söyledi. Sinan Köse, ‘’Benim öyle büyük paralarım yok olmadığı halde işlerimi yürütebiliyorum. Peki o durumu iyi olanlar ekonomi nasıl kötü diyebiliyor. Yüzde yüz kar marjı oranları düştüğü için ekonomik sıkıntı var diyorlar yoksa ülkede hiçbir sıkıntı yok. Millet feryat ediyor ülkede kriz var diye. Kriz yok, krizi yaratanlar karaborsacılardır. Ben üretim için bir iş yeri arıyorum, emlak sitelerinde geziniyorum rakamlar o kadar yüksek ki insanın aklı almıyor. Ülkede kriz ve ekonomik sıkıntı var diyenler bu ülkeye hainlik yapanlardır. Vatan hainliğidir’’ ifadelerini kullandı.


BÜYÜKÇEKMECE'NİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK! ( Görüntülü Haber)

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol bölgedeki gazetecilerle iftar programında bir araya geldi. Erol projelerini gazetecilere anlattı.

Çalık, Yeni Dönem Projelerini Tanıttı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, “İstanbul’da Kazanacağımız Zaferin İşaret Fişeğini Beylikdüzü’nden Atacağız”

Akşener; Meydan Okudu… Yıldız, Gümbür Gümbür Sahaya İndik, Birilerini Korku Sardı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Esenyurt İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız’ın düzenlediği iftar programına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a meydan okudu.

Sahuru Atlamayın!

Özellikle besin ve enerji ihtiyacının dengeli bir şekilde karşılanmasının Ramazan ayının sağlıklı bir şekilde geçirilmesine katkı sağlayacağını belirtiyor.

Minikler Başkanını Çok Seviyor!

Bağcılar Belediyesi'nin Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda düzenlediği etkinlikler her gün farklı konuklara ve binlerce Bağcılar sakinine ev sahipliği yapıyor.

Üner’den Türkiye Çapında Çözüm..!

Çözülen sorun sadece Çatalca’da tüm Türkiye’de şoför esnafında büyük sevinç yaşattı.

“Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!.. (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Başkan İlhan Ocaklı: 5 Yılda 220 Adet Ruhsatı İptal Ettirdik “Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!..

UNESCO’dan Büyükçekmece’ye “Tsunami Hazır Kent” Sertifikası

Türkiye’de bir ilke imza atan Büyükçekmece Belediyesi, IOC/UNESCO “Tsunami Hazır Kent” sertifikasını almaya hak kazanan ilk kent oldu.

Liyakatsizliğin, Denetimsizliğin Adı KADER Olmuştur!

Türkiye genelinde yayımlanan basın bildirisini Tüketiciyi Koruma Derneği Beylikdüzü şube başkanı Tülin Özgür okudu.

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Dijital Avrupa Programı'ndan 22 yeni hibe çağrısı

Dijital Avrupa Programı'ndan 22 yeni hibe çağrısı

Basketbol Yaz Kampı kayıtları başladı

Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampı kayıtları başladı

Çiftçilere yüzde 50 hibeli gübre desteği

Kocaeli'den çiftçilere yüzde 50 hibeli gübre desteği

Salı 14.2 ° / 8.6 °
Çarşamba 8.5 ° / 7.6 °
Perşembe 12.2 ° / 6.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.